Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar iyi geceler herkese,Denizcim,umtsuzluğa kapılmak için çok erken.Ya hepimiz bir tane embriyo olarak rahime tutunduk.Bunların hepsi fasa fiso.Rabbim ne derse o olacak.Önce teslimiyeti sonra güven duymayı öğren.Sonra da minik kelebeğinin gelip yarın sana konmasını.Hiçbir sey düşünme,söz veriyorum herşey çok güzel olacak...
Bu arada kızlar,özleme ceza vermişler.Yasaklamışlar siteye girmesini.

merhaba kızlar..
burpcum annenlerle alısverişe keşke cıkmasaydın bunu onların dusunmesi gerekirdi.bundan sonra ya konus onlarla yada kendin dikkat et böyle seylere
cok agır gelmiştir eminim.bende duygularımın tavan yaptıgı dönemlerde işimde cok zorlanıyorum bu yuzden seni çok iyi anlıyorum

kızlar özlemi atmıslar sayfadan.acayip üzüldüm sinirlendim baska bir yer bulalım olurmu yoksa bundan sonra özlem olmayacak

mavicim sağolasın bende hep hayal ettim butun aksam keske karnım burnumda olsaydı hem işlerden kaytarırdım diye inşallah dugunue kadar olur

denizcim bırakma bizi girmemezli,k yapma olacak batıl inancları bırak sekerim

denizim hayırlı haberlerini bekliyorum
haydi inşallah dualarımız seninle

kızlar 2 embriyo transfer edildi ama çok da kaliteli değillermiş..kısmet artık yattım orda 3 saat eşimde evde gardiyan gibi başımda izin vermiyor gireyim ilk fırsatta giricem yine...

hayırlı olsun denizcim inşallah hayırlısıyla saglıkla gelsin bebeklerin sen şimdi yat dinlen keyfine bak

ya nasıl olurda özleme ceza verirler atarlar neden peki sinir oldum şimdi napıcaz hemen bir çözüm bulalım..o adını hatırlamadığım yabancı nickli kimse artık ondan öyle şeyler yazmış biz anlamadık..

nolmuş kızlar özleme yaaa????anlamadım..kim napabilir bizim özlemimize.sinirlerim bozuldu..niye girmemiş bugün ?özlem nerdesin canım bana mail at ..merak ediyorumm..

denizcim gözümüz aydın,inşallah herşey güzel olucak 2 embriyonun 2side tutunucak annesine ve 2 bebeğin olucak inşallah.kendini yorma canım dinlen..

Sevgili kazen arkadaşımızı geri istiyoruz.arkadaşlar lütfen özlemimiz geri gelene kadar siteye girmeyiniz..hepimiz facebookdan görüşelim..bu yazımdan sonra ben daha bişey yazmıyorum özlem gelmezse artık girmiyeceğimde.....kazen kendi kendine çevirsin bu siteyi o zaman..

benim face book um yok yaaaaaa
özlem çabucak dön
başka bi nick alıp gelebilirsin:((((((((((((((((((((

meryem suresi 5 oldu benim bugün 6.yı okuyacağım
hiiiç tadı yok buraların
özlemden haber alırsanız yazın bana da

denizcim hayırlı olsun bundan sonra dikkat et evet senin mazeretin var en azından 2 gün dinlen fazla girme nete sadece dinlen sonra bize güzel haberler ver olurmu tatlım

özlemime ne oldu hiç bir şey anlamadım ya hepimiz admine mail atalım durum nedir başka bir sayfadamı bir şey oldu ne alaka???

şu ilhan beymi ne doktorla ilgili yaptığı yorumlarlamı ilgili acaba olurmu öyle şey yaaa yıkarım bu forumu yauv

Back
X