selam kizlar.....
ben birzamanlar baya sismandim . Resmen hayatan nefret ediyordum mutsuzdum falan filan . Ondan sonra spora ve diyete basladim.
Tam 17 kilo verdim 67 kilodan 50 kiloya düstüm . Hersey cok güzel gidiyordu hayatan sevk almaya baslamistim muluydum artik . Nerdeyse bir sene boyunca kilomu korudum ve düzenli spor yaptim . Sporu hic birakmadim hala yapiyorum . Ama buaralar nolduysa kendimi kontrol edemiyorum . Sürekli yemek düsünüyorum ve yemek krizlerine giriyorum . Afedersiniz ama öküz gibi yemek yemeye basladim

kendimi tutamiyorum resmen . Özelikle tatli, cikolata, cola , sprite , meyve sularindan vazgecemiyorum . Ve iki ay icinde 9 kiloyu geri aldim (spor yaptigim halde ). Düzenli olarak haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum , hatta buaralar nerdeyse hergün ama bi
ise yaramiyor

cünkü sürekli yiyorum . Bi iki gün dikkat ediyorum ücüncü gün yine yiyorum . Ben eski halime geri dönmek istemiyorum,
nefret ediyorum o halimden

(( . Lütfen yardim edin bana , bisey deyin motive olayim . Desteginize ve Yardiminiza ihtiyacim var kizlarrr ... cok acilll !!!!