- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
canım fitt olmuşsun bile maşallah ne güzel , ne kadar zamanda verdin bu 17 kiloyu, benim de hedefim 15 kilo ..
etrafındakilerin tepkisi nasıl oluyor , istediğin kıyafetin istediğin bedenini bulmak artık üzerine olanı beğenmek yerine sırf beğendiğin için o kıyafeti almak çok güzel bir duygu değil mi :)
1 yıldan fazladır evliyim hep kilom vardı eşimle şöyle şıkır şıkır giyinip bir restorana gitmek istiyorum ama üzerime birşey olmuyor ki iğrenç oluyor , o yüzden fast food yemeyi yeğliyorum üzerimdeki kotum ve tshirt'ümleama inşallah bu yılbaşında süper olcam eşim de şaşıracak dün bana sen dayanamazsın 2 hafta sonra götürürsün yine yaşpastaları çikolataları diyordu , ALLAHIM nolur azmimi hatta vermek isteyen herkesin azmini artır AMİN :)
Merhaba canım teşekkür ederim 6 buçuk ayda verdim ama şu anda 2 kilo alıyom 1 kilo veriyorum yani bozmaya başladım bugün dank etti 1 haftada 700 gram almışım çok salmıştım bu sıra uzun zaman görmeyenler zayıflamışsın diyor ama henüz ailem görmedi bayramda görüşücez bakalım ne diyecekle0r0...