yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Bende durumlar aynı asila yaptrdik tutmadı iki ay sonra adet oldm 25 temmuz hala olmadm ztn olmamda sanırım eşimin tahlili dahada düşük çıktı camimz sikkn bn tüp bebeğe basvuralim diyorum o istemiyor sıkıldm doktora gtmektn diyor daha iki kere gtti napicz bilmiyorum bnde rahim filmi cektrmk istiyorum ama bakalm artık ne yapicaz

Iyiyim tatlimm sen nasilsinn bende surekli bakiyorumm kimse yok diye yazmiyorum buraya
bende gebelik topiğinde kimseye bişey yazmadan okuyorum boş kaldıkça yararlı bilgiler için :) onun haricinde sohbetlere katılmıyorumhiç zaten haftaya işi bırakıyorum netle ilişiğim kesilecek evde netim yok kafa dinlicem bundan sonra :)

Yaa nasil alcaz haberlerinii bebisini goremicez mii

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

Bence bekle bi raz daha sonra tekrar kan ver belki geç döllenme flndr 5 i geçtikten sonra değer hamilelik diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…