O kadar ani ki, kendi bile anlayamamış.. Doktor öyle dedi.. Uykusunda olmuş büyük ihtimal dedi..aniden mi kaybettiniz
başınız sağolsun...
Piyango oynayıp milyoner olayım demedim, yada büyük büyük hayallerde kurmadım..Şehit haberi gelmesin, çocuklar öksüz yetim kalmasın, Sevdiklerim eksilmesin dedim.. Sanki 1.2 saat sonra yetim kalacağımı anlamışım gibi.. Çokmu şey istedimde genç yaşta aldın babamı be hayat
98 yaşındaki dedem, babamın cenaze namazını kılarken anladım ölümün ne kadar zamansız olduğunu..
Babammm duramadım ayakta, kızma bana!!
Hep inatçı , hep güçlü, hep keçiydim ya, hani erkek fatma lakabını takmıştın bana,
Tabutun varya babam tabutun! Yaktı , yıktı hepimizi..
Söz vermiştim anneme, bağırmıcam ağlamıcam, ayaklarını öpüp çıkıcam die, öptm içime çeke çeke, dayanamadım açtım yüzünü.. Babam o sıcaklığın nerede?!? O sen deildin
Tutamadım kendimi, nasıl yakışmamış sana ölüm ...
Gitme çınarım, gitme sırtımı dayadığım dağım, gitme ilk aşık olduğum adam, gitme babam...
Tek duam affedilen kullardan ol, rabbim mekanını cennet, kabrini nur etsin.. Rabbim şahit, seni hep sana şikayet ettim, asla Allaha şikayet etmedim.. Ben senden razıyım, Allahta senden razı olsun BABAm
Tek tek cvp yazamıyorum ama hepsini okuyorum.. Hepinizden allah razı olsun.. Dualarınızada yürekten amin!!!
Derdimin çaresi yok biliorum ama çok ağır geldi bu acı.. Kime anlatsam çocukların üzülüo ağlama diolar.. Siz demeyin nolur.. Dua edin, içinizden geleni yazın,, söz odamda okur ağlarım.. Çok ihtiyacım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?