Gop hastanesi murat keskinde tedavi gören var mı benim amh düşük 0.8 eşimde sorun yok eşim 29 ben 27 yasındayım
Açıkcası maddi olarak zor bir süreç bu hastanede hem sgk desteği var hem de fiyat olarak diğer yerlerden uygun geldi yakın zamanda bizimle benzer sorunlardan dolayı tüp bebek yaptıran var mı
Nasıl ilerliyor süreç memnun musunuzMerhaba. Bende murat beyde başladım geçen ay. 6gün önce opu oldu. 2 tane dondurulmuş ebriyom var 3.gün. 2 regl bekleyip transfer yapacaklar. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Merhaba. Bizim de bi tüp bebek serüvenimiz olucak perşembe günü ilk randevum var Dr.Murat Keskin'le siz görüşmeye gittiniz mi acaba bilgi verebilir misiniz gittiyseniz
Bize hemen rapor çıkarttılar başladık sizin nasıl geçti ilk görüşme
Sizde sorun neydi
benim geçen ay gonalf kullanıldı hiç yumurta elde edilemedi bu ay başladık ama hissiyatım yine aynı yönde çünkü 5 gündür iğneleri kullanıyor olmama rağmen hiç kasık agrısı vs yasamıyorum yani pek de yumurtluyormuşum gibi değil bakalımBenim toplama işlemim oldu geçen hafta. Bende pcos var eşimde de sperm sorunu normal yolla olmadı maalesef. Şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom oldu. Rahim dinlendirmeden sonra gideceğim
Sizde gonalf vs kullanırken kasık agrısı göğüs hassasiyeti filan olmuş muyduBenim toplama işlemim oldu geçen hafta. Bende pcos var eşimde de sperm sorunu normal yolla olmadı maalesef. Şimdi 2 tane dondurulmuş embriyom oldu. Rahim dinlendirmeden sonra gideceğim
Sizde gonalf vs kullanırken kasık agrısı göğüs hassasiyeti filan olmuş muydu
Farklı tedavi başlamadılar düşük amh oldugu için yumurta olmama ihtimalini biliyordumEvet ama hemen başlamadı. Bende pcos var 20 yumurta toplandı o yüzden ağrımda fazlaydı. Sadece 2 tane 3.gün donduruldu.
Peki ilk tedavinden farklı bir doz mu başladılar ekstra bişey yaptılar mı? Hiç olmama sebebi neymiş
Farklı tedavi başlamadılar düşük amh oldugu için yumurta olmama ihtimalini biliyordum
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun inşallah bu denemede kavuşursun sende dualarım seninle
Süleymaniyede 2 tüp bebek denemem başarısız olduktan sonra gopa başvurdum. Sgk ve heyet raporlu olduğu için. Üç hakkımın birini burda kullanmak istedim.geçtiğimiz salı murat keskin hocam yumurta toplamamı yaptı. Benimde amh düşük kalitesiz oluyordu. Sadece iki yumurtam alınmış embriyolog sürekli yumurta gelişimi döllenmesi için arayıp bilgi veriyor bugün aradığında pazartesiyide bekleyelim gelişim devam ederse donduracağız dedi tekrar arayacaklar ama geriden geliyor dedi. Çok güven verdiler bana uğraşmaları yaklaşımları tavırları tedavi süreçlerini sevdim açıkcası. Birde Tedavi boyunca imom vitamin aspirin ve d vitamini verdi sürekli kullanmam söylendiGop hastanesi murat keskinde tedavi gören var mı benim amh düşük 0.8 eşimde sorun yok eşim 29 ben 27 yasındayım
Açıkcası maddi olarak zor bir süreç bu hastanede hem sgk desteği var hem de fiyat olarak diğer yerlerden uygun geldi yakın zamanda bizimle benzer sorunlardan dolayı tüp bebek yaptıran var mı
Evet ben henüz toplama sürecine geçemedim ama burası diğer yerler gibi ticarethane gözü ile bakmıyor hekim oluruna bakmaya calısıyor yani benim yumurtalar küçük ve kalitesiz gözüktüğünde sırf para alabilmek için toplama vs yapabilirdi direk istersen iptal edelim hakkın gitmesin dediSüleymaniyede 2 tüp bebek denemem başarısız olduktan sonra gopa başvurdum. Sgk ve heyet raporlu olduğu için. Üç hakkımın birini burda kullanmak istedim.geçtiğimiz salı murat keskin hocam yumurta toplamamı yaptı. Benimde amh düşük kalitesiz oluyordu. Sadece iki yumurtam alınmış embriyolog sürekli yumurta gelişimi döllenmesi için arayıp bilgi veriyor bugün aradığında pazartesiyide bekleyelim gelişim devam ederse donduracağız dedi tekrar arayacaklar ama geriden geliyor dedi. Çok güven verdiler bana uğraşmaları yaklaşımları tavırları tedavi süreçlerini sevdim açıkcası. Birde Tedavi boyunca imom vitamin aspirin ve d vitamini verdi sürekli kullanmam söylendi
Devleti öneren görmedim canım aylarca git gel ugrastıryorlar hem sgk 3 hak veriyor hakkını devlette kaybetmeni istememMerhaba bende araştırma sürecindeyim, ilk denemeyi devlette yapıp olmazsa özele mi geçsem diye düşünüyorum. Murat hoca da kuzenim ilk denemede hamile kalmıştı hatta arkadaşıda. Birde Acıbadem atakent heyet raporu çıkarıyormuş. Orada da güzel doktorlar var. Orası sgk lı 81 bin tl fiyat verdi. Murat hocadan henüz fiyat almadım. Devlette denemiş olan var mı?
Hayırlısıyla olur inşallah. Bakalım çam sakura dan bilgi almaya gideceğim, süreç uzun mu diye. 2 senedir sebepsiz infertiliteyken bu ay amh değerimin düştüğünü söyledi doktor. Şok oldum. 28 yaşındayım. O yüzden devlette uzun sıralar bekleniyorsa tabi özele döneceğim. Senin sgk raporlu muydu? Fiyat ne kadar ödedin?Devleti öneren görmedim canım aylarca git gel ugrastıryorlar hem sgk 3 hak veriyor hakkını devlette kaybetmeni istemem
Benim opu yapılacak ümitli değilim yine ama inşallah bahsettiğin kişiler gibi benimde murat hocada ilk transferim tutsun inşallah
Gop sgk rapor cıkartıyor Acıbadem atakentten daha uygun
sgk raporlu ilaçlarla beraber toplam 80-90 civarı bir şey olduHayırlısıyla olur inşallah. Bakalım çam sakura dan bilgi almaya gideceğim, süreç uzun mu diye. 2 senedir sebepsiz infertiliteyken bu ay amh değerimin düştüğünü söyledi doktor. Şok oldum. 28 yaşındayım. O yüzden devlette uzun sıralar bekleniyorsa tabi özele döneceğim. Senin sgk raporlu muydu? Fiyat ne kadar ödedin?
Ayrıca çam sakura süreç ile ilgili bilgi verme zahmetinde bulunmuyor yolda iken öğreniyorsun yoluHayırlısıyla olur inşallah. Bakalım çam sakura dan bilgi almaya gideceğim, süreç uzun mu diye. 2 senedir sebepsiz infertiliteyken bu ay amh değerimin düştüğünü söyledi doktor. Şok oldum. 28 yaşındayım. O yüzden devlette uzun sıralar bekleniyorsa tabi özele döneceğim. Senin sgk raporlu muydu? Fiyat ne kadar ödedin?
Süleymaniyede 2 tüp bebek denemem başarısız olduktan sonra gopa başvurdum. Sgk ve heyet raporlu olduğu için. Üç hakkımın birini burda kullanmak istedim.geçtiğimiz salı murat keskin hocam yumurta toplamamı yaptı. Benimde amh düşük kalitesiz oluyordu. Sadece iki yumurtam alınmış embriyolog sürekli yumurta gelişimi döllenmesi için arayıp bilgi veriyor bugün aradığında pazartesiyide bekleyelim gelişim devam ederse donduracağız dedi tekrar arayacaklar ama geriden geliyor dedi. Çok güven verdiler bana uğraşmaları yaklaşımları tavırları tedavi süreçlerini sevdim açıkcası. Birde Tedavi boyunca imom vitamin aspirin ve d vitamini verdi sürekli kullanmam söylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?