- 15 Şubat 2025
- 16
- 6
- 1
- 33
sgk raporlu ilaçlarla beraber toplam 80-90 civarı bir şey ol
Yumurta toplama büyütme iğnelerini falan hep karşılıyor mu sigorta? 90 bin SGK karşıladıktan sonra size çıkan ödeme mi? O zaman ana işleme 40bin falan alıyorlar gibi. Ben geçen sene kasım ayımda Acıbadem grubunda sgksız başladım 80bin ödedim+ilaçlar baya maliyetliydi. Tekrar sürece başlama ihtimalim olabilir ve SGK kullanma hakkım olacak gibi sperm sorunu nedeniyle. Bu hocayı bir arkadaşım önerdi o çok araştırmış ve çok memnundu oğlu 10 yaşında maşallah.sgk raporlu ilaçlarla beraber toplam 80-90 civarı bir şey oldu
Opu ve transfer yanlıs hatırlamıyorsam 60-70 civarı ilaçlar ortalama 15 tutuyor benim ekstra bi döngü yumurta büyütme yapılmıştı yumurta çıkmadığı için o yüzden ekstraları oldu o yüzden net hatırlayamıyorum ama ist avrupa yakasında sgk destekli en uygun yerdiYumurta toplama büyütme iğnelerini falan hep karşılıyor mu sigorta? 90 bin SGK karşıladıktan sonra size çıkan ödeme mi? O zaman ana işleme 40bin falan alıyorlar gibi. Ben geçen sene kasım ayımda Acıbadem grubunda sgksız başladım 80bin ödedim+ilaçlar baya maliyetliydi. Tekrar sürece başlama ihtimalim olabilir ve SGK kullanma hakkım olacak gibi sperm sorunu nedeniyle. Bu hocayı bir arkadaşım önerdi o çok araştırmış ve çok memnundu oğlu 10 yaşında maşallah.
Merhaba murat hoca ile tedaviniz nasıl sonuclandiMerhaba. Bende murat beyde başladım geçen ay. 6gün önce opu oldu. 2 tane dondurulmuş ebriyom var 3.gün. 2 regl bekleyip transfer yapacaklar. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Ben canım şuan kızım 1 yaşındaGop hastanesi murat keskinde tedavi gören var mı benim amh düşük 0.8 eşimde sorun yok eşim 29 ben 27 yasındayım
Açıkcası maddi olarak zor bir süreç bu hastanede hem sgk desteği var hem de fiyat olarak diğer yerlerden uygun geldi yakın zamanda bizimle benzer sorunlardan dolayı tüp bebek yaptıran var mı
Merhaba murat hoca ile tedaviniz nasıl sonuclandi
Cok mutlu oldum adınıza gerçekten sağlıkla büyüsün inşallah bende murat hocada tedavi görüyorum pazartesi transfer oldum 3.denemem murat hoca ile ilk denemem inşallah bende pozitif görürüm test günümdeMerhaba ilk denemede pozitif çok şükür. 3.gün embriyosu transfer olduk
Yaşınız kaçti acaba cok soru soruyorum amaMerhaba ilk denemede pozitif çok şükür. 3.gün embriyosu transfer olduk
Cok mutlu oldum adınıza gerçekten sağlıkla büyüsün inşallah bende murat hocada tedavi görüyorum pazartesi transfer oldum 3.denemem murat hoca ile ilk denemem inşallah bende pozitif görürüm test günümde
Yaşınız kaçti acaba cok soru soruyorum ama
35 yasindayim bende esim ile ayni yaştayız bir sorunumuz yok ama olmuyor 3 asilama yaptik olmadi 3.tup bebek tedavisini murat hoca ile yaptık ayin 20si tahlil günümüz bakalim hayırlısı ile olur inşallah cok teşekkür ederimAmin inşallah yaaa dularım seninlee
İstediğini sor cnm sıkıntı yok. Benim yaş 32
Benimde murat hoca ilk deneme pozitif geldi şükrolsun ama daha 6.haftadayım daim olur inşallahMerhaba murat hoca ile tedaviniz nasıl sonuclandi
35 yasindayim bende esim ile ayni yaştayız bir sorunumuz yok ama olmuyor 3 asilama yaptik olmadi 3.tup bebek tedavisini murat hoca ile yaptık ayin 20si tahlil günümüz bakalim hayırlısı ile olur inşallah cok teşekkür ederim
Benimde murat hoca ilk deneme pozitif geldi şükrolsun ama daha 6.haftadayım daim olur inşallah
Hadi inşallah sendende güzel sonuçlar
Doktorunuz ne dedi strese sokmayin kendinizi sağlıkla gelişecektir inşallah dualarim sizinleBenimde aslında 7.hafta ama ultrasonda 6 göründü. Beni çok strese soktu bu durum inşallah sağlıkla alsak yavrularımızı kucağımıza
Ay öylemi sağlıkla kucağınıza alın inşallah cok teşekkür ederim desteğiniz bana da umut olduBenimde murat hoca ilk deneme pozitif geldi şükrolsun ama daha 6.haftadayım daim olur inşallah
İnşallah cok teşekkür ederimHadi inşallah sendende güzel sonuçlar duyarız cnm..
Yaşiniz kacti acabaBenimde murat hoca ilk deneme pozitif geldi şükrolsun ama daha 6.haftadayım daim olur inşallah
Direk sata göre hesapladıkları için olabilir mi son adet tarihiniz ile hesaplayınca yine 7 hafta mı oluyorBenimde aslında 7.hafta ama ultrasonda 6 göründü. Beni çok strese soktu bu durum inşallah sağlıkla alsak yavrularımızı kucağımıza
29Yaşiniz kacti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?