Yenibosna Nisa Hastanesi

bende bu haftaya kadar hiç düşünmedim ilk doğum normal buda normal şu anda ama bu sefer korkuyorum o kadar ağrı acı çekmek istemiyorum o yüzden EPİDURAL normal doğum düşündüm ama kimsede yazmamış hastaneyle ilgili

Benim ilk bebegim o yuzden herseyle dogal olsun istiyorum insallah ama aynen kumse yazmamis bu konuda kimsenin bilgisi yok galiba senin kontrolun ne zaman

2009 da kızım nisa hastanesinde dünyaya geldi. Hamileliğimin başında asiye hanıma gittim.doğumuma 2 hafta varken asiye hanim doğum iznine cıktı. bende mürvet hanıma yöneldim. Doğumum cok güzel geçti. hastaneden de epey memnun kaldım. şimdi 2.ye hamileyim. kontrollerimi medipolde doğumumu nisa hastanesinde yapacagım inşaallah. fiyatlar çok iyiymiş. 1.250 yazmışsınız. medipol 2.250 diye biliyorum epey fark var. :9:

Benim ilk bebegim o yuzden herseyle dogal olsun istiyorum insallah ama aynen kumse yazmamis bu konuda kimsenin bilgisi yok galiba senin kontrolun ne zaman

cnm 2 hafta sonra ayın 5 gibi giderim ama belki daha erkende gidebilirim malum az kaldı bana

2009 da kızım nisa hastanesinde dünyaya geldi. Hamileliğimin başında asiye hanıma gittim.doğumuma 2 hafta varken asiye hanim doğum iznine cıktı. bende mürvet hanıma yöneldim. Doğumum cok güzel geçti. hastaneden de epey memnun kaldım. şimdi 2.ye hamileyim. kontrollerimi medipolde doğumumu nisa hastanesinde yapacagım inşaallah. fiyatlar çok iyiymiş. 1.250 yazmışsınız. medipol 2.250 diye biliyorum epey fark var. :9:

evet cnm bu fiatları ben taa hamileliğimin başında sormuştum aynıydı geçen hafta kontrole gittiğimde eşime tekrar sordurdum muhasebeye aynı rakamı verdiler belki dedim 2014 zammı olur dedim ama değişmemiş
bende nisadan önce medipol mega gittim ama oranın doktorları doğuma gelmiyorlarmış hiç biri birde burdaki yorumlardan nöbetçi doktorlar çok ilgili olmuyo diye okuyunca vazgeçtim nisadan memnunum doktorumdanda ayrıca nedense kendi dok giremez ise bile doğuma diğer doktorlarda bana güven verdi o yüzden rahatm

Selamlar

Benim ilk doğumumu 2008 de nuray hanım yaptırmıştı. Şimdi 2. ye hamileyim evime uzak olmasından dolayı buraya başlayamamıştım ama doktorun ilgisizliğinden dolayı yeniden nisaya gitmeye karar verdim.Yarın asiye hanım için randevu aldım. 29 haftalığım bakalım memnun kalıcakmıyız

slm herkese

Dün gittiğim asiye hanımdan çok ama çok memnun kaldım. çok ilgiliydi çok şeker bi doktor. ben ağzımı bile açmadan kafamdaki herşeyi sordu tek tek anlattı keşke en başından ona gitseymişim.

Gitmek isteyen olursa pişman olmayacaktır.

merhaba 7 haftalık hamileyim bir kere irina hanıma gittim ama memnun kalmadık. özellikle yanında çalışan sekreteri sanki dr muş gibi terslemesiyle vazgeçtik burada okudğumuz ve tanıdık tavsiyeleriyle bizde asiye hanıma salı gününe randevu aldık. doktorun ve yanındaki ekibinin güler yüzlü ve samimi olması bizim için çok önemli inşallah ondan memnun kalırız.

merhaba arkadaşlar bende tavsiye üzerine fatma ersan a gittim
ama pek istediğim gibiolmadı sanki
10 gün sonra kalp atımını duymaya gidicem inş.
sizce hangi doktoru denemeliyim
birkaç doktora gidip sonra birinde karar kılmak istiyorum
tecrüblerinizi paylaşırsanız sevinirimm:49:

Merhaba 1.5 ay önce Asiye Hanım'da normal doğum yaptım tavsiye üzerine ona gidiyordum reyhan Hanım'da ikili testi yaptırdım. ense kalınlığı 3.3 ml çıkmıştı asiye hanım karnımdan sıvı aldıracakmısın dedi oda kontrol etti bebeğin gayet sağlıklı göründüğünü söyledi amniyosentez yaptırmadım. bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür gerçekten çok güleryüzlü doktor kendisini çok severek kontrollere gittik fakat doğumumda bebeğim tortikolis olmuş ( eğriboyun)(zor bi doğum oldu) çok şükür tedavisi var fizik tedaviye gidiyoruz . geçen gün kendisine kontrole gittiğimde bebeğin durumunu anlattım çok normal karşıladı anlamış değilim. Bizim içimiz kan ağlıyorken:( Ayriyetten Asiye hanım özellikle Cumartesi günleri çok yoğun daha odadan çıkmadan başka hasta alıyorlar oldu bittiye geliyor çoğu zaman soracağım soruları bile unutarak çıktım . Yine olsa gidermiyim derseniz bunun cevabını hala veremiyorum...... Olacağı varmış diyorum Allah beterinden korusun yavrularımızı inşallah.
Herkese hayırlı doğumlar dilerim.

bayanlarr nisa da EPİDURAL ile normal doğum yapan yokmuu zamanım az kaldı burdaki yorumlar çok önemli benim için fikir sahibi olursan EPİDURAL düşünüyorum :31::31::31:

selamlar bugün ilk kez Muhabbet Hanıma gittim ilk intibam güzeldi.Ama kendisi hakkında pek bilgim yok.Nasıl tecrübeli bi doktor mu.gidenler var mı kendisine

Merhaba Kızlarrrr

Veee oğluşumu kucağıma aldımm çok şükürr allahımaa 20.02.2014 saat :22. 15 te
gündüz 5 gibi kasıklarıma hafif ağrılar girdi akşam 9.30 da hastanedeydik 10 da doğum odasında allah herkese
benim gibi kolay bir normal doğum nasip eylesinn
doktorum Fatma ERSAN kendisiyle görüşmüştüm zaten doğuma gelicekti fakat hastaneye vardığımda 8 cm açılmam olduğu için yetişemedi biraz üzüldüm ama nöbetçi doktor şansıma ASİYE hnm mışş onun olduğunu duyunca rahatladım hele kendisini doğumhanede görünce daha da rahatladım o nuda kendi doktorum kadar sevdim çok tatlı güleryüzlü kendisi kısacası ben çok güzel bir şekilde atlattım hastaneden ebelerden herkesten memnun kaldım ertesi gün doktorum fatma ersan yanıma geldi gelemediği için çok üzgün olduğunu belirtti bend eönemli plmadığını söyledimm allah hepinizi bir avazda kurtarsın arkadaşlarr :)

arkadaşlar adetimde azalma olmaya başladı evlendiğimden beri hiç doktora gitmedim vajinismus yüzünden korkum vardı ama çok şükür yendim ve artık bir sene dolacak bir gidip muayene olmam gerekecek sanırım. tavsiye üzerine nisaya gitmeyi düşünüyorum ama maddi olarak çok iyi durumda değiliz muayene ücretleri ne kadar biliyor musunuz?

arkadaşlar adetimde azalma olmaya başladı evlendiğimden beri hiç doktora gitmedim vajinismus yüzünden korkum vardı ama çok şükür yendim ve artık bir sene dolacak bir gidip muayene olmam gerekecek sanırım. tavsiye üzerine nisaya gitmeyi düşünüyorum ama maddi olarak çok iyi durumda değiliz muayene ücretleri ne kadar biliyor musunuz?

Dr'a göre değişmekle birlikte en düşük muayene ücreti 35 tl.
Geçmiş olsun arkadaşım.

Merhaba Kızlarrrr

Veee oğluşumu kucağıma aldımm çok şükürr allahımaa 20.02.2014 saat :22. 15 te
gündüz 5 gibi kasıklarıma hafif ağrılar girdi akşam 9.30 da hastanedeydik 10 da doğum odasında allah herkese
benim gibi kolay bir normal doğum nasip eylesinn
doktorum Fatma ERSAN kendisiyle görüşmüştüm zaten doğuma gelicekti fakat hastaneye vardığımda 8 cm açılmam olduğu için yetişemedi biraz üzüldüm ama nöbetçi doktor şansıma ASİYE hnm mışş onun olduğunu duyunca rahatladım hele kendisini doğumhanede görünce daha da rahatladım o nuda kendi doktorum kadar sevdim çok tatlı güleryüzlü kendisi kısacası ben çok güzel bir şekilde atlattım hastaneden ebelerden herkesten memnun kaldım ertesi gün doktorum fatma ersan yanıma geldi gelemediği için çok üzgün olduğunu belirtti bend eönemli plmadığını söyledimm allah hepinizi bir avazda kurtarsın arkadaşlarr :)

gözün aydın canım allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin. sen epidural istiyordun sanırım gerek kalmamış ne güzel inşallah bizimde öyle kolayca olur doğumumuz asiye hanım iyi bir dr bende ona gidiyorum bakalım bizde senin kadar şanslı oluruz inşallah.

Allah bagislasin canim darisi bizim basimiza benimde doktorum fatma ersan ama doguma gelmemesi uzdu beni sonucda 9 ay boyunca ona gidiyorsun dogumda baska bi doktor kismet tabikide senin cinsiyetini kacinci haftada anlamisti fatma ersan canim

gözün aydın canım allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin. sen epidural istiyordun sanırım gerek kalmamış ne güzel inşallah bizimde öyle kolayca olur doğumumuz asiye hanım iyi bir dr bende ona gidiyorum bakalım bizde senin kadar şanslı oluruz inşallah.

sağol cnmm evet epudural düşünüyordum ama gerek kalmadı :9::9:
dualarım sizinle allah herkese benimki gibi bir doğum nasibeylesin inş sende kolay bir şekilde alırsın bebişini kucağına :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X