Yenibosna Nisa Hastanesi

Allah bagislasin canim darisi bizim basimiza benimde doktorum fatma ersan ama doguma gelmemesi uzdu beni sonucda 9 ay boyunca ona gidiyorsun dogumda baska bi doktor kismet tabikide senin cinsiyetini kacinci haftada anlamisti fatma ersan canim

sağol cnm aminn rabbim sizede benimki gibi bir doğum nasibeylesin doktorum fatma hnm gelicekti tlf nda konuştuk ama ben anlayamadım sancılarım doğum sancısı gibi değildi sen hastaneye geç ordan haberleşiriz dedi bana ben gittiğimde 8 cm açılmam varmış aradılar yetişemem dedi yetişemezdi zaten ben çok kısa bir süre sonra doğum gerçekleşti yoksa ertesi gün kendisi de çok üzgün olduğunu söyledi gelemediği için
ben fatma hnm başladığımda 4.5 aylık tım cinsiyeti belli olmuştu yani.

anladim canim benim bende fatma ersani herkes cok tavsiye etti diye onu tercih ettim dogumhaneye kimseyi almiyorlar dimi bide senin ilk dogumunmuydu alttan cok dikisn varmi ya ben ondan cok korkuyorum :(

anladim canim benim bende fatma ersani herkes cok tavsiye etti diye onu tercih ettim dogumhaneye kimseyi almiyorlar dimi bide senin ilk dogumunmuydu alttan cok dikisn varmi ya ben ondan cok korkuyorum :(

valla cnm doğumhaneye almıyorlar sanırım ama sancı odasıyla doğumhane çok yakın yanına 1 kişi alıyorlar ablam vardı benim yanımda hatta doğumhanenin kapısı açıktı çok nett duydum seni dedi benim 2 nci doğumum 7 yıl aradan sonra ilk doğumumda dikişlerim çoktu hatta asiye hnm da söyledi dikişlerin çokmuş ilkinde diye bunda 4 tane var çok şükürr :9::9: korkma canım zaten hissetmiyorsun dikişlerini çok az hissediliyor o da zaten ağrın olduğu için anlamıyosun çok fazla allah yardımcın olsun cnm inş benimki gibi bir doğumun olurr :16::16:

ay insallah ya birde o suni sanci off off ebeler iyi mi ya karnina cok bastiriyolarmis sen ilk dogumunuda mi nisa hastanesinde yaptin

ay insallah ya birde o suni sanci off off ebeler iyi mi ya karnina cok bastiriyolarmis sen ilk dogumunuda mi nisa hastanesinde yaptin

valla canım bena yaşlı bir ebe var o denk geldi 30 yıllık ebeymiş sanırım hastanenin en yaşlı ebesi o öyle güleryüzlü değil ama işinin ehli belli
zaten o anda açıkcası ebeyi falan gözüm görmedi sadece söyleneni yapmaya çalışıyosun ama güzel konuşuyo seninle motive ediyolar hadi kızım az kaldı bak bebeğinin saçını görüyorum yardımcı ol bize vs vs gibi öyle karnımada çok bastırmadı ebe ama ilk doğumumda ki ebe bayağı bastırmıştı karnıma onu hatırlıyorum
ben ilk doğumumu fatih huzur hastanesinde yapmıştım o zaman nisadan haberim yoktu olsa kesinlikle o raya giderdim

anladim hatirlisi artik ya kusura bakmayin sizide sorularimla yorduysam eger son bi sorum daha olucak :) bu tarama testlerini yaptirdiniz mi siz ikiliyi falan :34:

anladim hatirlisi artik ya kusura bakmayin sizide sorularimla yorduysam eger son bi sorum daha olucak :) bu tarama testlerini yaptirdiniz mi siz ikiliyi falan :34:

estafirullah canım ne demek yardımcı olabiliyorsam ne güzell
evet cnm ben ikili testi yani ilk yapılanı yaptırdım başkada istemedi doktor gerek görmedi o zamn medipol mega nagihan hnm gitmiştim 1 kere o ay ikili testimin zamanıymış o istemişti yaptırdım bende 1 ay sonra ydı sanırım o zamanda ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım 4 renkli

fatma nurgül hanım izne ayrılmış iki ay :18:
hastalarınıda fatma ersan a yönlendirmiş ama ben onun hakkında pek iyi şeyler duymamıştım.
o yüzden asiye hanımdan randevu aldım.
6. ayda böyle bir değişiklik yaşamak canımı sıktı ne yalan söyleyeyim.
ama yapacak birşey yok.

fatma nurgül hanım izne ayrılmış iki ay :18:
hastalarınıda fatma ersan a yönlendirmiş ama ben onun hakkında pek iyi şeyler duymamıştım.
o yüzden asiye hanımdan randevu aldım.
6. ayda böyle bir değişiklik yaşamak canımı sıktı ne yalan söyleyeyim.
ama yapacak birşey yok.

fatma ersan hastasıydım nasıl şeyler duymuştunuz acaba merak ettim
ben kendisinden memnundum
gerçi doğumuma yetişemediği için gelemedi asiye hnm nöbetçiydi o girdi o da çok iyi bir doktor ben ondanda memnun kaldım

fatma ersan hastasıydım nasıl şeyler duymuştunuz acaba merak ettim
ben kendisinden memnundum
gerçi doğumuma yetişemediği için gelemedi asiye hnm nöbetçiydi o girdi o da çok iyi bir doktor ben ondanda memnun kaldım

Ben insan olarak değil de tıbbi olarak beğenmediklerine dair şeyler duydum.
Onu da değerlendirmem mümkün değil öyle bir tıbbi bilgim yok :)
Doğumda sıkıntı yaşanları okumuştum,yanlış kararlar aldığını falan ama her dr un yanlış kararları vardı bilmiyorum.
Herkes asiye hanımı önerince ona randevu aldım.
Elektrik meselesi aslında belki de asiye hanımdan da ben hoşlanmayacağım.
Dr güven veriyorsa sorun yok.
Ben Fatma Ersan'ı kendi dr'um yan odasında diye görebiliyordum.
Ona da ilgi çok ,yoğun sürekli bir hareket var beğenmeseler gelmezler herhalde.

canim sen ne duydun fatma ersan hakkinda bende o doktora yeni basladim co iyi cok ilgili yani bundan once fatma nurgule gidiyodum hic iyi gelmedi bana ondan dolayi degistirdim

benim de doktorum fatma nurgül hanımdı 27. haftamdayım ama maalesef izine ayrılmış şimdi hangi doktora gideyim karar veremiyorum asiye hanımdan memnun olduğunu yazmış bi çok arkadaş ama randevu sayfasında adı çıkmıyo sizce hangi doktoru seçmeliyim tavsiyesi olanlar cvp verirse sevinirim

benim de doktorum fatma nurgül hanımdı 27. haftamdayım ama maalesef izine ayrılmış şimdi hangi doktora gideyim karar veremiyorum asiye hanımdan memnun olduğunu yazmış bi çok arkadaş ama randevu sayfasında adı çıkmıyo sizce hangi doktoru seçmeliyim tavsiyesi olanlar cvp verirse sevinirim

Asiye hanım yoğun bir hafta önceden randevu almak gerekiyor.
Bende öyle yaptım.
Famanurgül hanıma da çok kızgınım açıkcası 3 ay izin olur mu ya..
Hadi insan bilgilendirir haber verir bizde ona göre kendimize yol çizerdik.

Asiye hanım yoğun bir hafta önceden randevu almak gerekiyor.
Bende öyle yaptım.
Famanurgül hanıma da çok kızgınım açıkcası 3 ay izin olur mu ya..
Hadi insan bilgilendirir haber verir bizde ona göre kendimize yol çizerdik.

ben nurgül hanımı bu ayın başında aradım bi tahlilim vardı onunla ilgili bişiy sordum cevap verdi ertesi gün gelir gösteririm dedim tamam dedi bir de halbu ki izne ayrılmış bile benim aradığımda ama bana bu durumdan hiç bahsetmedi bile insan demez mi ben yokum diye tamam insanlık hali belki çok önemli bi durumu var ama böye bir durumda sekreterinin herkesi arayıp haber vermesi gerek bence şu anda ilaçlarım bitmiş durumda coraspin içiyordum iki gündür burnum kanıyo napıcamı bilmiyorum ilacı kesiyim mi bilmiyorum ben de çok kızgınım sırf doğumhanesini ebelerini övdükleri için gidiyorum bu hastaneye

ben nurgül hanımı bu ayın başında aradım bi tahlilim vardı onunla ilgili bişiy sordum cevap verdi ertesi gün gelir gösteririm dedim tamam dedi bir de halbu ki izne ayrılmış bile benim aradığımda ama bana bu durumdan hiç bahsetmedi bile insan demez mi ben yokum diye tamam insanlık hali belki çok önemli bi durumu var ama böye bir durumda sekreterinin herkesi arayıp haber vermesi gerek bence şu anda ilaçlarım bitmiş durumda coraspin içiyordum iki gündür burnum kanıyo napıcamı bilmiyorum ilacı kesiyim mi bilmiyorum ben de çok kızgınım sırf doğumhanesini ebelerini övdükleri için gidiyorum bu hastaneye

Ayıp etmiş. Ben zaten mantık olarka bir doktor nasıl 3 ay izin alır çözemedim.
Başka birşey var gibi geliyor işin içinde ama anlamadım.
Randevu almak üzereyken öğrendim olmadığını demek ki başıma birşey gelse arasam sorsam ortada kalacağım.
Nisa'dan memnun değilim ne yalan söyleyeyim ama nereye gideceğime karar veremiyorum alıştım biraz da.
Bir de dediğiniz gibi doğum konusunda çok başarılı deneyimli olduklarını iddia ediyor herkes.
Devlet hastanesi gibi bir hastane kalabalık kaos sinir son gidişimde kavga ettim o sekreter kızlarla..
Sinir olup dönüyorum her randevu da

Ayıp etmiş. Ben zaten mantık olarka bir doktor nasıl 3 ay izin alır çözemedim.
Başka birşey var gibi geliyor işin içinde ama anlamadım.
Randevu almak üzereyken öğrendim olmadığını demek ki başıma birşey gelse arasam sorsam ortada kalacağım.
Nisa'dan memnun değilim ne yalan söyleyeyim ama nereye gideceğime karar veremiyorum alıştım biraz da.
Bir de dediğiniz gibi doğum konusunda çok başarılı deneyimli olduklarını iddia ediyor herkes.
Devlet hastanesi gibi bir hastane kalabalık kaos sinir son gidişimde kavga ettim o sekreter kızlarla..
Sinir olup dönüyorum her randevu da

ben de memnun değilim ama dediğin şartlar benim için de geçerli alıştım evime yakın doğumhaneyi övüyolar falan gidiyoruz bakalım
benim eşimin iş arkadaşı önerdi çok iyi ebeler dedi kadının maddi durumu çok iyi üstelik istese en güzel hastanede doğum yapabilir ama nisa yı tercih etmiş
dün biz derya kanza gül e gittik ilk intibası nurgül hanıma kıyasla çok daha iyiydi şimdi tek tek saysam uzun olur çıkarken eşim dedi ki siz de kaçıp gitmezsiniz dimi bizim bebek doğana kadar burdamısınız o da benim artık doğum gibi bi durumum yok dedi yaniii bizde burdan şunu çıkardık nurgül hanım hamile kimseye demedi hastane bizi kandırdı karnı büyümeden gitti biz de ortada kaldık eğer hastane değiştirmeyeceksen derya hanımı bir dene istersen
bir de aynı hastaneye devam etmekte fayda görüyorum ben çünkü bütün eski bilgilerin orda var

bende nisa hastanesine gidiyorum doktorum seymin turan ve kesinlikle çok memnunum her gittiğimde güleryüzle karşılayıp sorularıma içtenlikle cevap veriyor randevu saatinde fazla beklemiyorum telefonla sorularımı sorabiliyorum diğer doktorlar kadar yoğun değil tavsiye ederim

ben de memnun değilim ama dediğin şartlar benim için de geçerli alıştım evime yakın doğumhaneyi övüyolar falan gidiyoruz bakalım
benim eşimin iş arkadaşı önerdi çok iyi ebeler dedi kadının maddi durumu çok iyi üstelik istese en güzel hastanede doğum yapabilir ama nisa yı tercih etmiş
dün biz derya kanza gül e gittik ilk intibası nurgül hanıma kıyasla çok daha iyiydi şimdi tek tek saysam uzun olur çıkarken eşim dedi ki siz de kaçıp gitmezsiniz dimi bizim bebek doğana kadar burdamısınız o da benim artık doğum gibi bi durumum yok dedi yaniii bizde burdan şunu çıkardık nurgül hanım hamile kimseye demedi hastane bizi kandırdı karnı büyümeden gitti biz de ortada kaldık eğer hastane değiştirmeyeceksen derya hanımı bir dene istersen
bir de aynı hastaneye devam etmekte fayda görüyorum ben çünkü bütün eski bilgilerin orda var

Hamileyse çok şaşırırım çünkü hiç göstermiyordu tipi,bence hastaneden de gizledi durumu.
3 ay izin de mantıklı oluyor bu durumda çünkü yoğun çalışıyorlar çalışmamak istememiş olabilir bu süreçte.
İki kızı vardı galiba belki 3. istemiş olabilir :)
derya hanımı tesadüfi seçtiniz değil mi? özel bir sebebi yok ben adını hiç duymamıştım .
Siz söyleyince baktım bilgilerine vs sempatik biri gibi.
Ben cumartesi Asiye hanımda kontrol yaptırdım iyi ama yoğun yeterince alaka kuramıyor sanki yoğunluktan.
Ama ilgili akşam aradı sonuçların çıkmış söyle yapalım vs diye bilgilendirdi.
Bilmiyorum bir ay sonra tekrar randevum acaba değiştirsem mi doktoru.
Çünkü asiye hn hep yoğun olacak.
nisa da sezeryen değilse doğum işi piyango gibi zaten o gün kim nöbetçiyse o doğurtuyor.
Kafam karışık.

Back
X