Yenibosna Nisa Hastanesi

Nisada benim doktorum Fatma Ersan, kesinlikle tavsiye ederim. Hamileligim, dogumum onunla gecti. Kesinlikle cok ilgili ve guleryuzlu. Oyle iki dkda muayene edip basindan savmaz, sordugunuz herseye cevap verir, bebegi kontrole goturdugumde merdivende bile karsilassak hosgeldin, nasilsin, bebegin nasil, annelik nasil gidiyor diye muhabbet eder. Kizim simdi 22aylik, gecen kontrole gittim, hemde smear verdim, yine cok guzel ilgilendi, oturdu kizimi sevdi, hadi artik ikinciyi yap, bekliyorum dedi:)))

Bende ilk dogumumu nisada yaptim dr cok iyiydi derya hnm cok tatli bir bayan.yanlizca dogumda sanci odasina tum akrabalar giriyo cikiyodu erkeklet kapinin disinda sanci odasinda kimkime dumduma cok sikikdim bunaldim odalari küçük rahat edemedim sirf o yüzden baska hastaneyegidiyorum

canım ben nisaya gidiyordum çok kalabalık ve kasvetli dar değiştirdim medipola gidiyorum hiç sıra beklemiyorum fiyat aynı neden orya yığılıyo insanlar anlamıyorum.çok güzel bir hastane medipol mürvet hanımı banada tavsiye ettiler ama gitmedim yorumalrda çok sert konuşmuyo dendi ben konuşmayan sert dr çekemem zaten pinpirikliyim duygusalım güleryüzlü ilgili olmalı

Bende Nisa çok kalabalık diye Medipole gidiyorum. Hem muayne 35 TL hem de hastane çok nezih doğumhaneye de çıktım orasıda çok güzel temiz sakin..

kızlar selam,

Nisa hastanesine yıllar önce 1 kere gitmişliğim var Alev hanımdan randevu almama rağmen kendisine muayene olamamıştım ameliyatta olduğu için sıra da çok vardı bana orada Asiye hanımın çok hastası yok şu an ona girebilirsiniz dediler işim acele olduğundan Asiye hanıma girmiştim ilgiliydi o zaman memnun kaldım ama daha sonra bir daha gitmedim oraya. asıl doktorum nadide Korkut kendisinden çoooook çoook memnunum, ama hastane değişikliği olduğu için ve kızımı bırakacak kimse olmadığından yakın olan nisaya gitmem gerecek yine.
Asiye hanımdan memnun musunuz arkadaşlar? doğum/ gebelik harici kist, myom vs kadın hastalıkları konusunda nasıl olduğuna dair bilginiz var mı?
Hatrımda kalan kendisinin ilgili ve güleryüzlü olduğu, hala aynı motivasyonlar devam ediyor mu? son zamanlarda kendisine giden arkadaşlardan yorumlar bekliyorum
şimdiden teşekkürler.

kızlar selam,

Nisa hastanesine yıllar önce 1 kere gitmişliğim var Alev hanımdan randevu almama rağmen kendisine muayene olamamıştım ameliyatta olduğu için sıra da çok vardı bana orada Asiye hanımın çok hastası yok şu an ona girebilirsiniz dediler işim acele olduğundan Asiye hanıma girmiştim ilgiliydi o zaman memnun kaldım ama daha sonra bir daha gitmedim oraya. asıl doktorum nadide Korkut kendisinden çoooook çoook memnunum, ama hastane değişikliği olduğu için ve kızımı bırakacak kimse olmadığından yakın olan nisaya gitmem gerecek yine.
Asiye hanımdan memnun musunuz arkadaşlar? doğum/ gebelik harici kist, myom vs kadın hastalıkları konusunda nasıl olduğuna dair bilginiz var mı?
Hatrımda kalan kendisinin ilgili ve güleryüzlü olduğu, hala aynı motivasyonlar devam ediyor mu? son zamanlarda kendisine giden arkadaşlardan yorumlar bekliyorum
şimdiden teşekkürler.

ben asiye hanıma gidiyorum yaklaşık bir senedir
bende myom problemi vardı ameliyatımı da nisa da oldum çok ta memnunum
yumurta takibi de yaptık bir ay çok sık gidip geldim her sabah güler yüzüyle gulsheencim hoşgeldin diyerek karşıladı beni :KK36:

ve de ameliyatımda daha net gördüm ki kadın her daim hastanede
sabah 8 buçukta muayenesi başlıyor bi kere çalıştığım için en büyük avantajı o benim için ve de cumartesi günleri de muayene alıyor evet çokkkk kalabalık ama randevulu gidersen ve şansına doğum olmazsa hiç beklemiyorsun :KK76::KK76:

bende yaklaşık 2 aydır mürvet hanıma gidiyorum. şimdilik memnunum sıkıntı yok. sabah erken saatlere randevu alıyorum. en fazla yarım saat bekliyorum.
1,5 ay sonra doğum var. bakalım o aşamalarda neler yaşanır bilinmez..

ben asiye hanıma gidiyorum yaklaşık bir senedir
bende myom problemi vardı ameliyatımı da nisa da oldum çok ta memnunum
yumurta takibi de yaptık bir ay çok sık gidip geldim her sabah güler yüzüyle gulsheencim hoşgeldin diyerek karşıladı beni :KK36:

ve de ameliyatımda daha net gördüm ki kadın her daim hastanede
sabah 8 buçukta muayenesi başlıyor bi kere çalıştığım için en büyük avantajı o benim için ve de cumartesi günleri de muayene alıyor evet çokkkk kalabalık ama randevulu gidersen ve şansına doğum olmazsa hiç beklemiyorsun :KK76::KK76:
iligili ve güleryüzlü olmaları çok ektiliyor insanı gerçekten. bende kist problemi var, doğumdan önce çikolata kistim vardı o doğumda alındı ama sonrasında yine kistim çıktı bu sefer (corpus luteum kisti imiş) alınması gerekir dendi ama cesaret edip aldıramadım. ara sıra ağrım oluyor ve kontrolum de geçikti. Asiye hanıma gideceğim sanırım ileriki günlerde.
cevabın için teşekkürler

iligili ve güleryüzlü olmaları çok ektiliyor insanı gerçekten. bende kist problemi var, doğumdan önce çikolata kistim vardı o doğumda alındı ama sonrasında yine kistim çıktı bu sefer (corpus luteum kisti imiş) alınması gerekir dendi ama cesaret edip aldıramadım. ara sıra ağrım oluyor ve kontrolum de geçikti. Asiye hanıma gideceğim sanırım ileriki günlerde.
cevabın için teşekkürler

rica ederim insan emin olamıyor gerçekten ben myomumu aldırmadan önce 3 doktora daha gittim asiye hanım da karar kıldım

umarım sen de sorunsuz bir şekilde atlatırsın :KK66::KK66:

Ben seymin turan à gidiyorum oğlum da ona gittim mükemmel bir doktor.iyi nin de ötesinde. Ama herkes tutturmuş bir Asiye alev.herkes ona gittiği için kalabalık.seymin hanım hem rahat hemde çok ilgili.ikinci gebeliğim bu.ve yine ona gidiyorum:)

merhabalar, ben 27 haftalık hamileyim , bugün ilk defa nisa hastanesinde muayene için gittim , Mürvet hanımı önerdiler bende ondan randevu aldım , ben hamileliğim boyunca bir sürü özel hastaneye gittim , ama hiç birinin randevusu bu kadar kısa sürmedi, ve bebeğimi ultrasonda göremedim bile , kendisi bir iki ölçüm yaptı ,kalp atışlarını dinledi. o kadar, ben bütün raporlarımı yanımda getirmiştim. herşeyimi anlattım amniosentez olduğumu ilk başta gebeliğimin riskli geçtiğini, detaylı ultrasonda bebeğe giden damardaki akış hızının fazla olduğunu falan herşeyimi söledim . Size ve hastanenize ilk defa geliorum ve doğumu burda yapmak istiyorum dedim , tanıdık bi hemşire vasıtasıyla geldiğimi de söledim , ama hiç tınlamadı bile. beni içeri aldıklarında diğer hastasıyla konuşması bitmemişti , aynı şekilde benimle konuşması bitmeden diğer hastayı içeri alıp yanındaki yardımcıları tansiyon ve kilo ölçümü yaptı. sanki bi yarış var akşama kadar ne kadar çok hasta alırsa o kadar mı para veriyolar, prim mi alıyo anlamadım . ben Acıbadem, medical park ve Hizmet hastanesinin doğum ücreti fazla olduğu için nisa da yapmak istiyorum . ama kendimi doğru kişiye mi emanet ediyorum , o konuda kararsız kaldım.

merhabalar, ben 27 haftalık hamileyim , bugün ilk defa nisa hastanesinde muayene için gittim , Mürvet hanımı önerdiler bende ondan randevu aldım , ben hamileliğim boyunca bir sürü özel hastaneye gittim , ama hiç birinin randevusu bu kadar kısa sürmedi, ve bebeğimi ultrasonda göremedim bile , kendisi bir iki ölçüm yaptı ,kalp atışlarını dinledi. o kadar, ben bütün raporlarımı yanımda getirmiştim. herşeyimi anlattım amniosentez olduğumu ilk başta gebeliğimin riskli geçtiğini, detaylı ultrasonda bebeğe giden damardaki akış hızının fazla olduğunu falan herşeyimi söledim . Size ve hastanenize ilk defa geliorum ve doğumu burda yapmak istiyorum dedim , tanıdık bi hemşire vasıtasıyla geldiğimi de söledim , ama hiç tınlamadı bile. beni içeri aldıklarında diğer hastasıyla konuşması bitmemişti , aynı şekilde benimle konuşması bitmeden diğer hastayı içeri alıp yanındaki yardımcıları tansiyon ve kilo ölçümü yaptı. sanki bi yarış var akşama kadar ne kadar çok hasta alırsa o kadar mı para veriyolar, prim mi alıyo anlamadım . ben Acıbadem, medical park ve Hizmet hastanesinin doğum ücreti fazla olduğu için nisa da yapmak istiyorum . ama kendimi doğru kişiye mi emanet ediyorum , o konuda kararsız kaldım.

Mrb hizmet hastanesinin doğum ücreti ne kadardı acaba?

bende mürvet hanıma gidiyorum. doğumuma az kaldı.. hala kafam takılıyor. doğum sırasında da ben çıkmadan başka hastayı alırlar mı acaba :::))))))))))))) bu yüzden epidural istiyorum. doğum sırasında herşeyi görmek için..

ben sezeryan düsünüyorum.kan aldirirken bile genelde bayiliyorum gozum karariyo normal doguma pek dayanabilecegimi sanmiyorum. Gozlerimi kapatayim mürvet sagsaglim alsin bebegimi... ben dogum ucretini ücretli hasta icin sordum 2000 tl normal 3000 tl sezeryan. Sskliya daha ucuz. Odalarinada baktim 1 tane boş vardi digerleri doluydu, odasi kucuk. Ole buyuk odalari yok.yatak bi koltuk bi sandalye iki kapili dolap kucuk bi masa vardi, yeter gibi aslinda fotosunuda cektim. Halklailiskilerdende biraz bilgi aldim.butun bebekle ilgili esyalrinizi getirin dedi. Sadece 1 kere onlar altina bez bağliyomuş. Hastaneden cikarken bi tulum hediye edilarmis. Kapiyi suslemezseniz biz ücretsiz kapi susu takioruz dedi. Gordum susleri fena degil.dogum sobrasinda bir kereye mahsus losa şerbeti veriolarmiş.haftaya carsamba 2 dede annelik egitimi varmiş.ona katilabilirsnz dedi

Nisa hastanesinin odasi

Eklentiler

• 20150211_112444.webp
    20150211_112444.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 429
ben sezeryan düsünüyorum.kan aldirirken bile genelde bayiliyorum gozum karariyo normal doguma pek dayanabilecegimi sanmiyorum. Gozlerimi kapatayim mürvet sagsaglim alsin bebegimi... ben dogum ucretini ücretli hasta icin sordum 2000 tl normal 3000 tl sezeryan. Sskliya daha ucuz. Odalarinada baktim 1 tane boş vardi digerleri doluydu, odasi kucuk. Ole buyuk odalari yok.yatak bi koltuk bi sandalye iki kapili dolap kucuk bi masa vardi, yeter gibi aslinda fotosunuda cektim. Halklailiskilerdende biraz bilgi aldim.butun bebekle ilgili esyalrinizi getirin dedi. Sadece 1 kere onlar altina bez bağliyomuş. Hastaneden cikarken bi tulum hediye edilarmis. Kapiyi suslemezseniz biz ücretsiz kapi susu takioruz dedi. Gordum susleri fena degil.dogum sobrasinda bir kereye mahsus losa şerbeti veriolarmiş.haftaya carsamba 2 dede annelik egitimi varmiş.ona katilabilirsnz dedi
Mrb bu nisa için mi hizmet hastanesi için mi. :)

Ucretlernisa hastanesi icin normal 2000 sezeryan 3000 tl. Hizmet normal 5.000 sezeryan 6.000 tl. Acibadem normal 6400 sezeryan 7400 . Medical park normal 4000 sezeryan 5000 tl.
Bu fiyatlar ucretli hastalar icin.ben bankada calistigim icin bankanin kendi sandiği var. Ssklilar icin fiyatlar cok daha uygun

arkadaşlar Nisadan yeni aldığım fiyatlar şu şekilde

normal doğum 765 tl
zorunlu sezeryan 1400 tl
isteğe bağlı sezeryan 3000tl
bunlar ssk fiyatları normal fiyat almadım.

komik olan zorunluyla isteğe bağlı arasında neden bu kadar fark var doktor zorunluda zorlamı alıyor çocuğuda isteğe bağlıda bu kadar pahalı anlamadım. birde sancı odasına erkek almıyorlarmış ben o sancıda eşimin elini sıkıp sövemedikten sonra ne anladım :))

Son düzenleme:
Fiyatları çok uygun olmasına rağmen bende sırf bu kalabalık yüzünden gitmiyorum nisaya.

Back
X