Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ilk doğumumu 2011 ekim ayında nisa hastanesinde asiye hanımda yaptım suanda yine hamileyim fakat dr huyumu değişmiş anlayamadım kesem ufak olduğu için detaylı bir açıklama yapmadan 2 haftadır bugun gıt haftaya gel dedi oysaki ben drmu çok beğeniyordum sanırım umudu yokki fazla açıklama yapmadan git gel yaptırıyor bana mürüvet hanım dışında onereceginiz bir dr varmıdır mürüvet hanım çok fazla yoğun o kadar bekleyemem oğlum var çünkü pazartesi gitmem lazım lütfen yardımcı olun bayanlar :26:
Canım ben sana Fatma Ersan'ı önerebilirim. Ben 2013 yılında Fatma hanımda doğum yaptım ve çok memnun kaldım.
derinsu, 2 gün önce sorduğumda normal 625 ve 1275 di sezeryan ve zorunlu zorunsuz birşey demediler bana, zaten senin durumun zorunluluktan
ayvacı, fatma hanıma gitmek istiyordum ama doğum iznindeymiş uzun bir süre gelmeyecek dedilermürvet hanım için internette tesleyen ve sert diye yorumlar yapılmış ama ne kadarı doğru ? gerçi ben kendime özel ilgi beklemiyorum kimseden evladımı güzel takip etsin, beni doğru yönlendirsin yeter benim için, birde doğumda terlemesin mümkünse zaten ilk kez başıma gelecek nasıl bir psikolojide olacağımı hiç bilmiyorum.
Nisa hastanesinde normal doğumdan yana olan, iyi dediğiniz doktor varsa söyleyin lütfen![]()
merhaba fiyatı nedir?Merhaba hanimlar, 11 nisan 2014 tarihinde dogum yaptim.internetten arastirdigim uzere nisa hastanesi muruvvet hanimdan randevu aldim.kendisi son derece ciddi ve isinin uzmani bir hanim.cok titizlikle arastirdim ve hic pisman olmadim. Ebeler hemsireler cok ilgili,hastane temiz, ucret olmasi gerektigi gibi..buradan tekrar tum hastane personeli ve Muruvvet hanima sonsuz tesekkurlerimi sunarim.
bende aynı şeyi yaşadım geçen hafta herkes asiye ye git dedi gitmez olaydım belmeyi geçtim çok çabuk baktı kadın ne yapsın çok sıra var yardımcılarıda görüyor her yerini çok sinir oldum ve çarçabuk giyiniyon biri giriyor ayakta 2 dk soruyorsun bir daha gitmem iyiyse iyi hiçte güler yüzlü değilBen nisada ilk muhabbet hanima gitmiştim. Gayet sakin olgun ilgili biriydi. Daha sonra gebelik Öncesi testler hakkında danışmak için popüler olmasına kanip Asiye hanima gittim. Yanımda da sağlık ocağında yaptirdigim kan testi sonuçları vardı. Ve ilk vajinal muayenemi olacaktım. Nasıl gereğinin agliycam yalnız gitmiştim filan. Randv saatim gecmesine rağmen hamile olmadığım için epey bekledim. dedim böyle böyle. Ben de bi panik. Asiye hanim sağolsun bi çıkışı bana uzan da işimi yapayım diye. Tepesinde bi sürü kız beni izliyor kikir kikir. Dedim bende Tüylenme var kist olabilirmi yok bisicik dedi hemen kalktı. Kan sinuclarimi sordum bakmadigindan eminim gayet temiz dedi. 2 ay sora medipolde pko oldugunu ogrendim Ben daha toparlanirken diğer hasta içeri girmişti. Öyle bir tecrübe işte
canım ben nisaya gidiyordum çok kalabalık ve kasvetli dar değiştirdim medipola gidiyorum hiç sıra beklemiyorum fiyat aynı neden orya yığılıyo insanlar anlamıyorum.çok güzel bir hastane medipol mürvet hanımı banada tavsiye ettiler ama gitmedim yorumalrda çok sert konuşmuyo dendi ben konuşmayan sert dr çekemem zaten pinpirikliyim duygusalım güleryüzlü ilgili olmalı22 haftalık hamileyim. medipol ve nisa hastanesi arasında kaldık. şimdilik nisada karar verip, önümüzdeki hafta mürvet hanıma gideceğim. memnun kalırsam devam edeceğim. işyerimdeki birçok arkadaşım mürvet hanımda doğum yaptılar ve çok memnunlar. umarım aynı memnuniyet benim içinde olur. herkesin isteği olan önce bebekle sonrada benimle çok ilgilenecek bir doktor ve hastane ekibi gerekli.
birde benim için bir sıkıntı da yattığım odanın küçük olmasına dayanamam.. ruhum daralır. birde 2 günde olsa gelen giden ziyaretçiler olacak. küçük yerde iyice bunalacağım için büyük oda seçme imkanı var mı. tecrübesi olanlar bilgi verebilir.
allah göstermesin bir daha asla gitmem asiyeye içerde 3 kız muayne ediyor pis pis gülüyorlar bakıyorlar ben çok rahatsız oldum.2 dk muayene etti apor topar giyindim birini aldı içeri ayakta konuştum bu ne ya devletten kötü 50 tl ver 2 dk adam yerine koyulma tek iyi dr omuBende asiye hanima gidiyorum hamilelik süresince gayet guzel davrandi sonra bebegimin kalbi durdu mecburen kürtaj oldum ilgisinden alakasindan cok memnunum tavsiye ederim
canım ben nisaya gidiyordum çok kalabalık ve kasvetli dar değiştirdim medipola gidiyorum hiç sıra beklemiyorum fiyat aynı neden orya yığılıyo insanlar anlamıyorum.çok güzel bir hastane medipol mürvet hanımı banada tavsiye ettiler ama gitmedim yorumalrda çok sert konuşmuyo dendi ben konuşmayan sert dr çekemem zaten pinpirikliyim duygusalım güleryüzlü ilgili olmalı
benim arkadaş doğum yaptı iyi dedi canım araştırmak lazımçok kararsızım. haftaya nisaya gidip kararı vereceğim. bakalım kısmet neresiyse..
medipolün odaları çok küçük diye duydum. benim için yattığım oda önemli