Yenibosna nisa hastanesi

Merhaba
Ben de yaklaşık 5 aydır Asiye Hanıma gidiyorum, 24 haftalık hamileyim ve çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Asiye hanım gayet ilgili bir hekim ama o kadar yoğun ki son gidişimizde tam 3 saat beklemek zorunda kaldık, devlet hastanesindeki gibi alelacele çıkmak zorunda kalıyoruz.Eminim o da bu yoğunluktan dolayı hastalrı ile yeterince ilgilenemediğini düşünüyordur. Her dafesında bu kadar beklemek zorunda kalmak çalışan bir anne adayı olarak beni çok bunaltıyor. Sırf bu sebepten eski doktoruma geri dönmeyi düşünüyorum. Şadiye Hatun Tıp Merkezinde Zeynep Hanım var, çok tatlı, çok iyi bir doktor,evime uzak olduğu için ondan vazgeçmiştim ama olmazsa onun nerede doğum yaptırdığını öğrenip doğumu onda yapabilirim.Nisa gerçekten çok kalabalık ve çalışanlarının hastalara yeterince ilgi göstermediği bir hastane ama doktorları iyi dşye herkes oraya gidiyor.

evet Asiye hanıma hgiden herkesin tek problemi kalabalık, bende son zamanlarda çok bunalmıştım ama doğumu onun yaptırmasını istediğim için katlandım,
heleki doğumdan iki gün önce kontrole gittiğimde 4-8 arası hastanedeydim, sadece bir muayne ve nst için, delirmiştim artık.
buarada bende şadiye hanımda dr zeynepde ilk kez kalp atışlarını duymuştum minnoşumun 6 hsftalıkken :)
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin arkadaşım

Merhaba konuyu görünce yazmak istedim. Ben yeni üyeyim ilk kez mesaj yazıyorum.
Bende hamileyim ama o hastane ile ilgili doğrudan bağım yok.

Nisa hastanesi ile ilgili eşimin ve ailesinin tanık olduğu bir durumu bildirmek istedim. Eşimin halası rahmi ile ilgili bir ameliyat için nisa hastanesine gitmişti.

Odası doğum yapacak bayanların sancı odasının karşısındaymış. Eşimin ailesinden baya kalabalık bir grup ziyaret için hastaneye gitmişti koridorlar zaten çok kalabalıkmış.
Tanık oldukları olayı anlattıklarında çok şaşırdım. Sancı odasından doğum sırası gelen kişi alt kattaki doğum haneye indiriliyor, bebek bir battaniyeye sarılı olarak hemşirenin kucağında hastanenin o kalabalık koridordan geçirilerek bebek odasına çıkartılıyormuş. O kalabalık koridorda bebeği seven elleyen hatta öpen kişiler görmüşler kucakta taşıyan hemşireler kimseyi uyarmıyor ya da engellemiyormuş. Doğrudan şahit oldukları bir şey olmasa bu konuda yazı yazmazdım.
Bende bunu duyunca çok tedirgin oldum ve benim gittiğim hastaneye bu konuda korkularımı anlattım, sorular sordum vs.
Bu durum hep yaşanıyorsa hiç hoş değil, her şeyden önce sağlıklı değil bunu düşünmeleri gerekir.

ya ben bu hastane hakkında burada doğum yapan bir yakınımdan hiçte iyi şeyler duymadım..doğum esnasında olan şeyler hani bebeğin rahat çıkması için kesiyorlar ya off kusura bakmayın işte bu yakınımızı bayağı bi kötü yapmışlar çok kesmişler yani...üzgünüm..paylaşmak istedim doğumdan önce neresi olursa olsun herşeyi konuşun dr la..

ben 2008 de dogum yaptım doktorumda asıye hanımda ve cok memnun kalmıstım hastane calısanları odaqnın durumu olsun gayet ılgılı vede temızdı hersey 4 sene gectı durum bu kadar degıstımı arkadaslar
tekrar orada dogum yapmayı dusunuyorum cunkuuu

Bende Nisa Hast. gidiyorum.Normalde de o hastanenin diğer bölümlerinede gidiyorum.Kadın doğum kısmının gelişmiş bir hastane olduğunu söylüyorlar.Abimin eşi orada doğum yaptı Mürvet Hn.da memnundu..

Ben şuan Fatma Ersan'a gidiyorum..Onunda doğum tecrübesi yaşayan arkadaşlar varsa ve yaşadıklarını yazarlarsa sevinirim..Hala emin dğeilmi çünkü..

Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…