yenibosna nisa hastanesinde dogum yapanlar veya yapacak olanlar...

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.456
3.150
373
merhaba arkadaslar
hamılelıgımın basından berı nısa hastanesıne gidiyorum doktorumdan genel olarak memnunum..
aklıma takılan bikaç şey vardı onları sormak ıcın aradım
ornegın sezeryanın 1475 tl oldugunu,istege baglı sezeryanın 2300 tl oldugunu soyledıler
sonra baska bı yere aktarıldıgımda aynı soruya aldıgım cevap sezeryan 1475 istege baglı sezeryan 3000 tl dediler..
bu fiyat verme işide istege baglı sanırım.:)
yakın zamanda bu hastanede kendı yada bı yakını dogum yapan arkadaslar bılgıllendırebılrmı acaba??
bide odalarını merak edıyorum..nasıl genısmı temızmı,hemşireler ilgilimi vs..

Merhaba,
bende az önce arayıp bilgi aldım fiyatlar hakkında bnada aynı bilgileri verdiler. nette genel yorumlar iyi görünüyor ama deneyimli annelerden fikir almak hepimizin yararına olacaktır diye düşünüyorum. Nisa hastanesi hakkında bilgi verin lütfeeennnn... help meeee...

konuma tekrardan yazayım..:)
10 aralık 2014 te kızımı kucagıma aldım nisa hastanesinde..
ben cok memnun kaldım hem odadan,hem temızlıkten,hem anne ve bebek hemşirelerinden..
zaten doktorum dünya tatlısı bir bayan,sürekli ziyarete geldı kontrol etti,,
fiyat olarakta gayet makul diye düşünüyorum,ama herseyden onemlısı o zorlu süreci güzel bir şekılde geçirebilmek..
tavsiye isterseniz nisa hastanesi münübe aydoğanı şiddetle tavsiye ederim..
tek begenmedıgım dogumun ertesı günü ve 1 haftalık oluşunda kontrole götürdügümüz çocuk doktoru..
hiç memnun kalmadım,tutarsız davrandı çok ilgili gibi gözüküp aslında hiç ilgilenmedi...
sezeryanla dogumlarda sütün biraz gecikeceği malum,60 cc lik mama dayadılar cocuguma,hemde 2 saatte 1..bende cok az mıktarda verıp akabınde emzirerek sütümün gelişini hızlandırdım
sonra doktora ben sizi dinleyip mama vermedım emzırıp sütümün gelmesi için uğrastım dedım,iyiki vermemıssın mama önermıyoruz zaten dedı:)şaka gibi

bende 8 aralık 20 15 te hastanede doğum yaptım. zorunlu sezeryan 1470 TL ödedik. Hamileliğimin en başından beri oraya gittim. doktorum Derya Kanza Gül. Doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım. Birçok hastaneye göre fiyatları da çok uygun. Doğum odasıda gayet iyi hergün temizlemeye geliyorlar. hemşireler sürekli gelip farklı konularda eğitim veriyo. Bunun dışında 2 saatte bir sen çağırmadan gelip bebeği emziriyolar. Gayet iyi ve güzel bir hastane tavsiye derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…