Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 26 ocakta doğum yapacağım allahın izniyle ie inş.doktorumada sormadım.refakatçi 1 kişimi kalıyo odaları nasıl gezip görmedimde.sezeryan olcağım 3 gün kalınıyomuş hastanede dalga bey öyle söyledi.birde anlaştığım fiyatın içinde bebeğin kontrol ücreti falanda oluyomu kan falan alıyolarya o paranın içindemi oluyo acaba.ilk doğumum olacak.tebrübede yok.
n ormal doğum 700 sezeryan 1350 tl orada mı doğum yapmayı düşünuyosun ?
n ormal doğum 700 sezeryan 1350 tl orada mı doğum yapmayı düşünuyosun ?
ben de tam bu hastaneyle ilgili konu açayım diye uğraşırken mesajını gördüm güzelim.dalga beye mi karar verdin.Senin doğumun baya yaklaşmış.ben bir dahaki sefer gittiğimde sorarım fiyatları ama sen sorsaydın keşke.sen kaç paraya anlaştın ki?? bu arada ogünben normal doğum istiyorum dediğimde birşey demedi dalga bey geliriz dedi.sen istediğin için mi sezeryan oluyorsun bi gerekliliğin var mı ???
bende 26 ocakta doğum yapacağım allahın izniyle inş.doktorumada sormadım.refakatçi 1 kişimi kalıyo odaları nasıl gezip görmedimde.sezeryan olcağım 3 gün kalınıyomuş hastanede dalga bey öyle söyledi.birde anlaştığım fiyatın içinde bebeğin kontrol ücreti falanda oluyomu kan falan alıyolarya o paranın içindemi oluyo acaba.ilk doğumum olacak.tebrübede yok.
ben kasım 2009 da orada doğum yaptım dr um zehra hanımdı