Yenibosna ve civarı hastane önerirmisiniz ?

Yenibosnada oturmuyorum ama beylikduzunden sirf doktorum cok iyi oldugu icin kalkip nisaya gidiyorum. Doktorum fatma nurgul hanim. O kadar ilgili ve sevimli ki bana istemedigim hicbir testi yapmadi ve ultrasonda sanki kendi bebegini seviyormus gibi heyecanli, mutlu oluyor.

Yenibosnada oturmuyorum ama beylikduzunden sirf doktorum cok iyi oldugu icin kalkip nisaya gidiyorum. Doktorum fatma nurgul hanim. O kadar ilgili ve sevimli ki bana istemedigim hicbir testi yapmadi ve ultrasonda sanki kendi bebegini seviyormus gibi heyecanli, mutlu oluyor.

Nısa hastanesı cok pahalı dıyorlar..makul uygun butcelı olsa daha ıyı olur benım acımdan

Nısa hastanesı cok pahalı dıyorlar..makul uygun butcelı olsa daha ıyı olur benım acımdan

Hakli olabilirsin. Muayeneleri 35 lira normal doguma 550 gibi bir sey soylediler sezeryana da 1100 ama devlet karsilamiyormus ozel durum olmadikca 1750 civariydi fiyatlar. Ancak soyle ki benim doktorum eger tahlil felan yaptirmayacaksam sadece kontrol icin gittiysem ultrasonla baksa bile ucret almiyor yani kayit yaptirmayin diyor. İnsallah istedigin gibi bir doktor bulursun cunku doktoruna guvenmek ve inanmak o kadar onemli ki... Bir nevi canimizi, canimizdan parcayi emanet ediyoruz.

bende halkalıda oturuyorum ve doktor arıyorum. hamilelik testi ve sonrasında ilk kontrol için rumeli hospitale gittim, hasan bey vardı, gayet ilgiliydi ama orayı hastane olarak çok beğenmiyorum. bide bayan doktor istiyorum, doğrumu yapıyorum bilmiyorum. etrafımda kime sorsam nisaya gitmiş ama hepsi çok sıra beklediğini söylüyor. o yüzden oraya da gidesim yok. bahçelievler mecical parka gittim, çok pahalı geldi, medicanaya gittim bir süre ordaki doktorlarda ilgisizdi. ben mi çok seçiciyim yoksa bana mı hep hep ilgisizler denk geldi anlamadım. bu hafta doktora gitmem lazım hala bir doktor bulamadım. banada çok pahalı olmayan bir hastane ve doktor tavsiye edin lütfen. nisada çok sıra bekleniyor mu?

bende halkalıda oturuyorum ve doktor arıyorum. hamilelik testi ve sonrasında ilk kontrol için rumeli hospitale gittim, hasan bey vardı, gayet ilgiliydi ama orayı hastane olarak çok beğenmiyorum. bide bayan doktor istiyorum, doğrumu yapıyorum bilmiyorum. etrafımda kime sorsam nisaya gitmiş ama hepsi çok sıra beklediğini söylüyor. o yüzden oraya da gidesim yok. bahçelievler mecical parka gittim, çok pahalı geldi, medicanaya gittim bir süre ordaki doktorlarda ilgisizdi. ben mi çok seçiciyim yoksa bana mı hep hep ilgisizler denk geldi anlamadım. bu hafta doktora gitmem lazım hala bir doktor bulamadım. banada çok pahalı olmayan bir hastane ve doktor tavsiye edin lütfen. nisada çok sıra bekleniyor mu?

yaşam hastanesinde bayan doktor da var meltem hanımdı galiba ismi ondan da çok memnun olanlar var sitede ama ben bayan doktorlar erkeklere göre nispeten daha kalabalık diye istemedim bir de erkek doktor tercih ettim işte doğum için erken beyden memnun olmayan yok henüz

merhaba sevgili arkadaşım. nisayı bana da çok öneriyolar. esenlerdeki kendi hastanemden doğum şartları sebebiyle pek memnun olmadığım için bırakmayı düşünüyorum. şu sıralar kaliteli, güvenilir bir hastaneye geçiş yapmak istiyorum. nisayı çok önerdiler.. hatta bi sürü değişik kadın doğumcu ismini veren var o hastaneden. hangisine gitmelim şaşırdım. asiye hanım, mürvet hanım, alev hanım, vs.. şimdi sizde fatma hanım demişsiniz. acaba hangisine gitsem. bir de olusuzluk olarak hastanenin kapasitesinden çok dafa fazla çalıştığı yani çok kalabalık olduğu doktorları uzun süreler beklenildiği söyleniyor. birde doğumlarda hemşireler ebeler pek ilgi göstermiyor diye yorumlar da duydum. siz doğumu bu hastanede mi istiyorsunuz. benim en çok ilgili çeken yanı ise mesai saati dışında yada hafta sonu dahi olsa bile kendi doktorunu getirtebiliyormuşsun. bu güzel bişey. öle nöbetçi doktor falan istemem ben..

Back
X