- Konu Sahibi Sebahatsalk
Yenibosna ve civarında oturan arkadaşlar hangı hastahaneye yada hangi doktora gidiyorsunuz paylaşırmısınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yaşam hastanesine gitmeye başladım![]()
Yenibosnada oturmuyorum ama beylikduzunden sirf doktorum cok iyi oldugu icin kalkip nisaya gidiyorum. Doktorum fatma nurgul hanim. O kadar ilgili ve sevimli ki bana istemedigim hicbir testi yapmadi ve ultrasonda sanki kendi bebegini seviyormus gibi heyecanli, mutlu oluyor.
Öyküm merhaba,
Yaşam hastanesinde Erkan Bey vardı. Hala duruyor mu? Mükkemel bir insan ve doktordur. Tavsiye ederim.
Nısa hastanesı cok pahalı dıyorlar..makul uygun butcelı olsa daha ıyı olur benım acımdan
peki ilke hastanesı hakkında ne dusunuyorsunuz
bende halkalıda oturuyorum ve doktor arıyorum. hamilelik testi ve sonrasında ilk kontrol için rumeli hospitale gittim, hasan bey vardı, gayet ilgiliydi ama orayı hastane olarak çok beğenmiyorum. bide bayan doktor istiyorum, doğrumu yapıyorum bilmiyorum. etrafımda kime sorsam nisaya gitmiş ama hepsi çok sıra beklediğini söylüyor. o yüzden oraya da gidesim yok. bahçelievler mecical parka gittim, çok pahalı geldi, medicanaya gittim bir süre ordaki doktorlarda ilgisizdi. ben mi çok seçiciyim yoksa bana mı hep hep ilgisizler denk geldi anlamadım. bu hafta doktora gitmem lazım hala bir doktor bulamadım. banada çok pahalı olmayan bir hastane ve doktor tavsiye edin lütfen. nisada çok sıra bekleniyor mu?
sefa hastahanesine gidiyorum...kadın doğum için hayrettin bey var bn çok memnunum...tercih sizin...[/QUOT
canım yenıbosna safa hastanesı mı ?
Yenibosnada oturmuyorum ama beylikduzunden sirf doktorum cok iyi oldugu icin kalkip nisaya gidiyorum. Doktorum fatma nurgul hanim. O kadar ilgili ve sevimli ki bana istemedigim hicbir testi yapmadi ve ultrasonda sanki kendi bebegini seviyormus gibi heyecanli, mutlu oluyor.