Gunaydin ))
Sabah kalktim, 15 dk sporumu yaptim.. sonra tartildim ve 600 gr daha ucmus.. 2 gunde 2 kilo gitti.. tahmini 500 gr daha odem gider, sonrasinda normal kilo verme duzenine doner vucudum.. ama o zamana kadar kendimi tebrik edicem, aferin bana.. superim ben, istersem veremeyecegim kilo yok.. korksun benden kilolar he heyyyt be )))
Balli sirkeli suyumu ictim.. kahvaltimi yaptim..
2 haslanmis yumurta (pulbiber ve zeytinyagi gezdirilmis)
1 yk lor peyniri (corek otu ve pul biberle)
2 kozlenmis biber (kendim kozledim)
10 zeytin
Tahmini bir saat sonra turk turk kahvemi icip 2 ceviz yerim..
Oglene kepekli makarna haslayacagim kendime.. uzerine yogurt ve pulbiber ekleyip yiyecegim.. ben aciyi cok seviyorum, mumkun olsa cayima bile katicam ama denedim tadi guzel olmuyo )))
Oglen menulerinizde (hafta da 1 kere) kepekli makarna yiyebilirsiniz.. ben kepekli cubuk cubuk m aliyorum.. ikiye bolup bir su bardagina koyuyorum.. olcum bu.. bir su bardagi makarna.. yagsiz ve tuzsuz haslayip suzdukten sonra uzerine pulbiber, nane, kekik vs ekleyip yiyorum.. inanilmaz tok tutuyor..
Bu arada annemde diyete basladi benimle demistim sanirim.. o da 1 kilo verdi ve cok mutlu ))
Annem oglene yarim simit ve ev yogurdundan ayran istedigini soyledi.. ben ekmek ve ekmek cesitlerinden uzak kalmak istedigim icin makarna tercih ettim...
Gene cok konustum di mi? Tamam susup su cayimi bitireyim buz gibi oldu)))
İşte buuuu SOYAAA
Sen gerçekten harikasın o kadar mutluyum ki hala yeniden karşılaştığımıza:)
Bu arada sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum.
Kendimi ya da bedenimi sevmiyor değilim ama evlilik durumu olabilir belirli bi zamanim olmasa da
İçten içe çok mutlu olduğum görünen ama kilolu göründüğüm için bakmaktan çok haz etmeyeceğim fotograflarim olacak diye tedirgin oluyordum.
Biliyorum ki artik olmayacak