Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Merhaba kızlar , eve geldim yemek hazırlıyorum birazdan yiyeceğim. Sizler napıyorsunuz? caroline84 caroline84 Harmandali Harmandali
Ben bu aralar suyu ac iciyorum. Dun aksam yemegi yemedim, oglenden sonra 1 kase mercimek corbasi ictim sadece.
sabah ac karna 1 bardak su
bugun kahvalti:
krep(2 yumurta, sut, ve biraz misir unlu yaptim. aslinda misir unu da kullanmak istemiyorum ama beyaz un yerine yine iyidir dedim, cunku dun cok cabuk aciktim kahvaltidan sonra, bu aralar canim hic ceviz yemek istemiyor)
lor peyniri
zeytin bol bol koydum bugun
filtre kahve

Kizlar buraya yazamadim ve cok kotu beslendim cok uzgunum ama simdi kendime soz veriyorum ilk hedefim 1 hafta kesinlikle ekmek seker yok
Bugün nasıldı canım ? Neler yedin?
Ben bu aralar suyu ac iciyorum. Dun aksam yemegi yemedim, oglenden sonra 1 kase mercimek corbasi ictim sadece.
sabah ac karna 1 bardak su
bugun kahvalti:
krep(2 yumurta, sut, ve biraz misir unlu yaptim. aslinda misir unu da kullanmak istemiyorum ama beyaz un yerine yine iyidir dedim, cunku dun cok cabuk aciktim kahvaltidan sonra, bu aralar canim hic ceviz yemek istemiyor)
lor peyniri
zeytin bol bol koydum bugun
filtre kahve
Mercimek çorbasının yanına yeşillik ya da soğan ile güzel bir salata sana çok faydalı olur du canım.
Bazen insan özlemek istiyor yeni tadlar arıyor. Mısır unu yerine fıstık fındık badem alternatiflerini dene birde belki seversin. Akşama menü de ne var?

Bugün nasıldı canım ? Neler yedin?

Mercimek çorbasının yanına yeşillik ya da soğan ile güzel bir salata sana çok faydalı olur du canım.
Bazen insan özlemek istiyor yeni tadlar arıyor. Mısır unu yerine fıstık fındık badem alternatiflerini dene birde belki seversin. Akşama menü de ne var?
Valla alisveris yapmam lazim, dolapda bisey kalmadi, o yuzden sadece corba ile gecistirdim. Bu aksama kiymali balkabagi yaparim diye dusunuyorum. evet aslinda badem unu da vardi hic aklima gelmemis, bidahaki sefere artik.

Merhaba kızlar , eve geldim yemek hazırlıyorum birazdan yiyeceğim. Sizler napıyorsunuz? caroline84 caroline84 Harmandali Harmandali

Ne olsun canım okul ev çocuklar ugrasıyorum.

Kahvaltı 11.30
Mantar sotenın üstüne yumurta kırdım.
Peynir, 3 ceviz 3 zeytin çok az yufka

Arada okulda cay kahve

Akşam 19,30
1 tabak barbunya, salata, yogurt

Hepinize iyi geceler dilerim.

Selam gencler ))

Uzun zamandir yoktum, bir suru seyle ugrastim ve uğraşmaya devam ediyorum.. kilo veremedim, hatta birazcik almistim ama onu hemen verdim geri )) hala vermem gereken 25 kilo var en az.. tekrar başladım diyetime ve sporuma.. bu yaza kadar 20 kilo versem, kalani da onumuzdeki kis hallederim )) biliyorsunuz sağlık sebebiyle hizli kilo veremiyorum, ki zaten doktor ayda en fazla 2 kilo vermelisin diyor ))

Menulerinize bir goz atayim dedim ama gunu corba ile gecirenler falan gorunce sinirlerim ziplamasin diye daha fazla okumadim )))))

I inci478 notunu bugun gordum.. gercekten diyet yapmak isteyenlerle yeni bir grup acabilirim, bu grupta devam edemeyiz, sifirdan baslamam lazim..

Diyet yapmak isteyenleri alabilirim yeni gruba ama gercekten diyet yapacak kisilerle devam edecegim, bahane bulanlarla degil )) hatta watsapp uzerinden menulerinizin resimlerini görebileceğimiz bir grup bile kurabiliriz.. zamanla şekillenir, simdilik bir dusunce bu ))

Kendinize iyi bakin, yarin tum gun doluyum ama aksama bakarim bi ))

Sevgiler

Selam gencler ))

Uzun zamandir yoktum, bir suru seyle ugrastim ve uğraşmaya devam ediyorum.. kilo veremedim, hatta birazcik almistim ama onu hemen verdim geri )) hala vermem gereken 25 kilo var en az.. tekrar başladım diyetime ve sporuma.. bu yaza kadar 20 kilo versem, kalani da onumuzdeki kis hallederim )) biliyorsunuz sağlık sebebiyle hizli kilo veremiyorum, ki zaten doktor ayda en fazla 2 kilo vermelisin diyor ))

Menulerinize bir goz atayim dedim ama gunu corba ile gecirenler falan gorunce sinirlerim ziplamasin diye daha fazla okumadim )))))

I inci478 notunu bugun gordum.. gercekten diyet yapmak isteyenlerle yeni bir grup acabilirim, bu grupta devam edemeyiz, sifirdan baslamam lazim..

Diyet yapmak isteyenleri alabilirim yeni gruba ama gercekten diyet yapacak kisilerle devam edecegim, bahane bulanlarla degil )) hatta watsapp uzerinden menulerinizin resimlerini görebileceğimiz bir grup bile kurabiliriz.. zamanla şekillenir, simdilik bir dusunce bu ))

Sevgiler

Canım hoşgeldin Rabbim saglık sihhat versin.
Nelerle uğraşıyorsun?

Sen yokken de ben devamlı bu sayfaya yazdım devam etsin diye burada cokkkkk guzel disiplinize oluyorum.

Bende 96 tan 88 e düştüm cildimde morarma lar var 1 dikişlik parça aldılar.
Acantinos nıcrıcans diye bir hastalıkmış doktor kilolarınızı verin dedi.

Görüşürüz inşallah

Valla alisveris yapmam lazim, dolapda bisey kalmadi, o yuzden sadece corba ile gecistirdim. Bu aksama kiymali balkabagi yaparim diye dusunuyorum. evet aslinda badem unu da vardi hic aklima gelmemis, bidahaki sefere artik.
😘
Ne olsun canım okul ev çocuklar ugrasıyorum.

Kahvaltı 11.30
Mantar sotenın üstüne yumurta kırdım.
Peynir, 3 ceviz 3 zeytin çok az yufka

Arada okulda cay kahve

Akşam 19,30
1 tabak barbunya, salata, yogurt

Hepinize iyi geceler dilerim.
Allah kolaylık versin çok zor çalışırken ev düzeni . Bugünümüzden geri koymasın rabbim.
Selam gencler ))

Sevgiler
Hoşgeldiniz. Süper olur zaman ayırabilirsiniz. Ben de yeni başladım.
Canım hoşgeldin Rabbim saglık sihhat versin.
Nelerle uğraşıyorsun?

Sen yokken de ben devamlı bu sayfaya yazdım devam etsin diye burada cokkkkk guzel disiplinize oluyorum.

Bende 96 tan 88 e düştüm cildimde morarma lar var 1 dikişlik parça aldılar.
Acantinos nıcrıcans diye bir hastalıkmış doktor kilolarınızı verin dedi.

Görüşürüz inşallah
Canım inşallah sana şifa olur bu diyet kurtulursun hastalıklardan.

Selam gencler ))

Sevgiler
Hosgeldin soya_sosu soya_sosu . Nasilsin? Baban nasil oldu? Yeni diyet grubuna katilmayi cok isterim.

Kızlar iyi geceler. Bugün ki menü az karışık 3 öğün yaptım karbonu fazla olaraktan akşam barbunya yedim diğerleri protein ve yeşillik oldu. Sizler neler yaptınız? Kuş uçmaz kervan geçmez oldu. Nerelerdesiniz? Sanırım motivasyona ihtiyacınız kalmadı son gaz devam ediyorsunuz diye düşünüyorum.

Ben bu satırları yazarken siz hâlâ uyuyor olacaksiniz biliyorum))

Gunaydin,
Dun cok yorucu bir gundu.. aksam eve geldigimde hic halim kalmamıştı, yattim uyudum.. 4:30 gibi uyandim.. biraz kitap okudum ama uykum kacti bir kere. Bende sayfaya goz atayim dedim.

Babam iyi, benim kontroller var o yuzden biraz stresliyim ama simdiye kadar yaptirdigim tektikler iyi çıktı.. kalanlarda iyi cikarsa problem yok demektir. 1 15 kasimda yeni grubu kuracagim, katilmak isteyenler yeni kuracagim gruba gelebilirler.. ama lutfen kurallarimi bilerek gelin.. sonra tatsizlik yasamayalim))

Simdi biraz daha kitap okuyup uyumaya calisacagim, hepinize guzel bir gun dilerim ))

Sevgiler

😘

Allah kolaylık versin çok zor çalışırken ev düzeni . Bugünümüzden geri koymasın rabbim.

Hoşgeldiniz. Süper olur zaman ayırabilirsiniz. Ben de yeni başladım.

Canım inşallah sana şifa olur bu diyet kurtulursun hastalıklardan.

Amin canım inşallah.
Evet hem çalışıp hem evi yürütmek bazen çok zor oluyor.
Ama ben evde durmayıda pek sevmedim.
Akrabalar gün yapıyor gittim ordada canım sıkıldı.
Okulumu ögrencilerimi seviyorum.

Ben dün bi girdim sitede çalışma var dedi.
Sonrada bakamadım.

Ben bu satırları yazarken siz hâlâ uyuyor olacaksiniz biliyorum))

Gunaydin,
Dun cok yorucu bir gundu.. aksam eve geldigimde hic halim kalmamıştı, yattim uyudum.. 4:30 gibi uyandim.. biraz kitap okudum ama uykum kacti bir kere. Bende sayfaya goz atayim dedim.

Babam iyi, benim kontroller var o yuzden biraz stresliyim ama simdiye kadar yaptirdigim tektikler iyi çıktı.. kalanlarda iyi cikarsa problem yok demektir. 1 15 kasimda yeni grubu kuracagim, katilmak isteyenler yeni kuracagim gruba gelebilirler.. ama lutfen kurallarimi bilerek gelin.. sonra tatsizlik yasamayalim))

Simdi biraz daha kitap okuyup uyumaya calisacagim, hepinize guzel bir gun dilerim ))

Sevgiler

Rabbim sifalar versin inşaalah bu testlerin sonuçlarında iyi çıkar.

Amin canım inşallah.
Evet hem çalışıp hem evi yürütmek bazen çok zor oluyor.
Ama ben evde durmayıda pek sevmedim.
Akrabalar gün yapıyor gittim ordada canım sıkıldı.
Okulumu ögrencilerimi seviyorum.

Ben dün bi girdim sitede çalışma var dedi.
Sonrada bakamadım.
Site sürekli tamirde bu ara. Benim kız da ikinci sınıf. Allah kolaylık versin canım. Benim de günüm yok hiç katılmadım. Zaten çocuklarla bana zor oluyor.

Kızlar merhaba nasılsınız? Bu hafta ne kilolar verildi haydi paylaşalım. caroline84 caroline84 Harmandali Harmandali
Geçen hafta 100.9
Bu hafta 99.1
Fark 1.8
Oğluşum hastalandı hiçbirşey yemiyor. Stres oldum bende arkadaş ile buluşacaktım. Kendimi nasıl da hazırlamıştım boşluğa düştüm bir an. Allah canını sağ etsin napalım.

Son düzenleme:
Back
X