Geçmiş olsun canım
Sen nasılsın canım günün nasıl geçti?Geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım
Sen nasılsın canım günün nasıl geçti?Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım. Suyu yatana kadar halledersin. Haftasonu nasıl yapıyorsun canım. Çocuklar evde oluyor daha karmaşık oluyor işler . Yemekler de tabi. Çocuklar kaç yaşındalar? Benimkiler 8, 7, ve 3 yaşındalar.Bugün kahvaltı
2 haş yum, 3 zeytin ve 3 ceviz, biraz peynir,
2 tane küçük köfte, yarım mandalina
Ara 1 s. b tarçınlı süt, avuç içi kadar çig fındık
Akşam 1 kase yogurtlu corba, patlıcan salatası 1 tane ev yapımı adana
Suyu bugün pek içemedim midem bi tuhaf
Afiyet olsun canım. Suyu yatana kadar halledersin. Haftasonu nasıl yapıyorsun canım. Çocuklar evde oluyor daha karmaşık oluyor işler . Yemekler de tabi. Çocuklar kaç yaşındalar? Benimkiler 8, 7, ve 3 yaşındalar.
Yaptımda içemedim.caroline84 miden için limon nane iyi gelebilir. Diyetini de etkilemez şeker katmazsan.
84 doğumlu musun? Ben 84 doğumluyum
Canım Allah bağışlasın çocuklarını rabbim şifa versin. Allah ollmayana da nasip etsin. Anne babamızın da canları sağolsun onlar olmasa bakarız bilmiyorum. Varlıkları yetiyor.Canım büyük kızım 2.sınıfta
Sonra ikizlerim oldu.
Ben kanamalı hamilelilk geçirdim tüp bebek (ondan önce karnımda ikiz bebeklerim öldü.)
Hassas bi hamilelikti okula gitmedim sonra iki yıl annelik izni aldım.
Sonra beş yıl 5 yıl memuriyete izin yazdım.
İkizlerim ocakta 4 yaşlarını bitircek.
Büyütmek cokkkkk zor oldu ama elhamdülillah Rabbim nasip etti.
Benle evlenip halen çocugu olmayan bi arkadaşım var embiriyosunu İspanya ya göderip en uygun tutunma saatini buluyolarmış.
Annem ve babam cokkkkk yardım etti
Ev işi hiç bştmiyor yemek, çamaşır, ütü, hastalıkları, dersler bu yıl bende başladım işe
Sıkıntıdanda kilo aldım.
Yaşımız aynı ama senin küçüklere benimkinden 1 yaş büyükYaptımda içemedim.
Evet canım aynı yaştayız![]()
Evet sıkıntı stres çok kilo aldırıyor. Bende bu konuda muzdaribim. Stres anında yemek ilaç gibi geliyor ve istemsiz oturup yiyorum. Ne olacaksa bu hallerim. Çok yarı yolda bırakıyor beni bu durum. Sen nasıl aştın canım .Canım büyük kızım 2.sınıfta
Sonra ikizlerim oldu.
Ben kanamalı hamilelilk geçirdim tüp bebek (ondan önce karnımda ikiz bebeklerim öldü.)
Hassas bi hamilelikti okula gitmedim sonra iki yıl annelik izni aldım.
Sonra beş yıl 5 yıl memuriyete izin yazdım.
İkizlerim ocakta 4 yaşlarını bitircek.
Büyütmek cokkkkk zor oldu ama elhamdülillah Rabbim nasip etti.
Benle evlenip halen çocugu olmayan bi arkadaşım var embiriyosunu İspanya ya göderip en uygun tutunma saatini buluyolarmış.
Annem ve babam cokkkkk yardım etti
Ev işi hiç bştmiyor yemek, çamaşır, ütü, hastalıkları, dersler bu yıl bende başladım işe
Sıkıntıdanda kilo aldım.
Evet benziyor o zaman. Ama ketojenikte sadece hamur pilav makarna degil. Patates vb kok sebzeler meyveler vs de yasak. Domates sut vs bile sinirli. Gunluk 40 gr karbonhidrat aliyorum ben. Domateste 5 gr karbonhidrat var ona gore sayim yapiyorum.İki öğün beslenme tarzı
Kahvaltı yumurta, zeytin, peynir, 1 cay bardağı cevğz, meyve
Ara ögün tercih edğlmşyor leptin bozulmasın diye.
Kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat
Akşam et, sebze, yogurt, balık ne varsa
Kesinlikle ekmek yok şeker yok daha çok saglıklı beslenme hedef alınıyor.
Teşekkür ederim.
Kahvaltim 9 aksam yemegim 18. Arada 13 de kahve kaju yapiyorum. Eher kahvaltıyı atladiysam 12 de oglen birseyler yiyorum.Saatleri nasıl ayarlıyorsun peki. Belli saatler var mı?
Valla canım benim tam olarak aşamadımEvet sıkıntı stres çok kilo aldırıyor. Bende bu konuda muzdaribim. Stres anında yemek ilaç gibi geliyor ve istemsiz oturup yiyorum. Ne olacaksa bu hallerim. Çok yarı yolda bırakıyor beni bu durum. Sen nasıl aştın canım .
caroline84 canım bende troid hastasıyım. Yazın 20 kilo aldım. Troid ilacım az gelmiş depresyona girdim resmen kalkasım gelmiyordu evden çıkmadım koca yaz. Ben bile inanamıyorum . Yeni yeni biraz iyiyim.
Sanırım bende de insülin direnci olabilir şekerli şeylere ekmeğe dayanamıyorum. İlaç kullanıyor musun . Acaba gitsem mi bir dahiliye doktoruna. Ben de de var miki. Vazgeçmek zor ekmekten.
Bugün düne nazaran daha iyiyim . Sabah haşlanmış yumurta ile 2 dilim ekmek yedim. 2 kaşık tulum peyniri. Bol çay.
Sizler naptınız kızlar nasıl gidiyor pazar günü?
caroline84 canım bende troid hastasıyım. Yazın 20 kilo aldım. Troid ilacım az gelmiş depresyona girdim resmen kalkasım gelmiyordu evden çıkmadım koca yaz. Ben bile inanamıyorum . Yeni yeni biraz iyiyim.
Sanırım bende de insülin direnci olabilir şekerli şeylere ekmeğe dayanamıyorum. İlaç kullanıyor musun . Acaba gitsem mi bir dahiliye doktoruna. Ben de de var miki. Vazgeçmek zor ekmekten.
Bugün düne nazaran daha iyiyim . Sabah haşlanmış yumurta ile 2 dilim ekmek yedim. 2 kaşık tulum peyniri. Bol çay.
Sizler naptınız kızlar nasıl gidiyor pazar günü?
Bugün böyle oldu . Yarın dediğin gibi yapayım. Şimdi işim bitti gidip ceviz kırayım.Canım ben en çok Karatay da çare buldum
Ekmegin yerine 1 çay bardağı ceviz kırıp yesen bide 2kaşık tulum seni tok tutmazki lor yiyorum ben yada tuzu cıkarılmış teneke peyniri
Zeytin
2 dilim ekmek seni acıktırır.
Levotiron da kalp çarpıntısı yapıyor bende ama 125 mg kullanıyorum anca yetiyor kalbimi dışarı cıkacak gibi hissediyorum.Bende üşüyorum, saçlarım dökülüyor, erkek tipi kıllanma var, kabızlık var.
Canım Sen hiç bekleme bi git özellikle d vitamimine baktı, demir, b 12, hatta endokrin doktorunada git.
Canım ben haşimoto için levotran kullanıyorum.
Reglım için farlutal ve dogum kontrol
Şeker için glifor ama son gittigimde kontrol hapı morarmalarımı geçğrmğyor diye.
Şekerimde iyi cıktı kğlo verin gelin dedi.
Levotiron da kalp çarpıntısı yapıyor bende ama 125 mg kullanıyorum anca yetiyor kalbimi dışarı cıkacak gibi hissediyorum.
Allah bu diyetle şifa verir inşallah sana . Rabbim derdimize derman verir. Allah yardımcımız olsun.ben çok zorlaniyorum bir hasimato . Hastalara şifa versin rabbim içinde de bize![]()
Sabır işi bu gerçekten Allah yardımcımız olsun.Amin canım ne yapalım buda bizim imtahanımız okulda bi hoca arkadaş varda 15 aydır sadece her ay bir kilo vererek ugrasıyor haşimotoluydu diyetisyene demişki ben veremiyorum
Oda ayda sadece 1 kilo versen senede 12 eder demiş.
Ama yesem hemen alırım.