Slm kizlar
Sut iznim oldugu icin saat 1e kadar calisiyorum. Yrn misafitim var isten geldim ikramlarimi hazirladim yemek yaptim vs sonra coluk cocuk derken anca girebildim.
Arkadaslarla gunumuz var 3 cesit sinirlama koyduk 1 tatli 1 tuzlu ve 1 salata. Ben sadece salata yemegi dusunuyorum aksam 5 gibi gelecekler banada aksam yemegi olmus olur yrn oruc tutmucam isten gelince temizlik yapcam cunku. salata olarak kozlenmis patlican kozlenmis kirmizi biber (ikisinide yazin hazirlayip dondurucuya atmistim) ve haslanmis tavuk gogsunu karistirip yogurt eklicem.
Bu arada bugun isti hazirlikti derken giremedim ama yrndan sonra daha sik girerim foruma zaten izin donusu 3 pazartesi daha calisip (pazartesi calisip 4 gun yillik izin yazdiriyorum izinlerim bitsin ama haftasonlarimida yemesin diye) ucretsiz izine ayrilcam insallah. O zaman daha cok duzenimi oturturum.
Evet cnm bende biraz daha disiplinli olabilmek icin tercih ettim burayi
Her sartta kabulumdur. Sana zahmet olacak ama liste ayarlayip yol gosterebilirsen cok mutlu olurum.
Yrn oruc tutmucam persembe cuma orucluyum c.tesi memlekete annemlere gitcez 1 hafta ordada oruc tutmayi dusunmuyorum ve orda adet olcam bu yuzden dondugumdede 6-7 gun tutamicam sonra tekrar devam insallah oruca. Dedigim gibi orucsuz gunlerde sayfa 2 deki programi baz alirim.
Aslinda nacizane fikrim herkesin kilosuna gore kilo verme orani farklidir bu yuzden verdigimiz kilo oranlarini mi paylassak
(Daha baslamadan verecegim kilolarin oranlarindan bahsediyorum

)
Gecmis olsun cnm