• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden Başlama Zamanı Geldi

Günaydın :46:
Perşembe
Sabah
2 adet kepekli poğaça, çay tatlandırıcılı
Öğlen
1 yk ıspanak kavurması, 1 baget, 1 kase çorba
Ara
1 light mısır patlağı
Akşam
Et döner, salata, 2 adet çiğ kötfe, 1 ısırık lahmacun

İlgin için Teşekkür ederim İrem&Özge:)

Bazen evde yaptığım yemeğe göre besin değerleri kaçıyor tabi ama çok su içen bir bünyem var. Daha bir damla su yutarken gırtlağı kuruyanlardanım:D yani umarım vücut hızlı çalışıyordur da sindiririm:D

İşte bende su sorunu var canım bütün içmiyim aklıma gelmez buna alışmam lazım. Diyetle birlikte 1 lt kesin içiyorum ama fazlası zor.

kızlar bende Dukan'a başladım. 3. günü ve 2.5 kilo gitti bile. ama tartı dışında belli olmuyor. neremden verdim anlayabilmiş değilim :) kaldı 10 kilo :))

Bende geçen sene dukanla şubat haziran arası 13 kilo kdr verdim ve güçlendirmeye geçmeden bıraktım. Yemek olayını da abarttım. Ve eski kiloma gaeri döndüm ama bu dukanı bırakmakla alakalı değildi benim boğazıma hakim olamamamla alakalı bir durum.
Dukan işe yarayan bir diyet.

Piyonist ben dukanı yapmaya çalıştım ama çok masraflı geldi et kısmı özellikle. Dukan menunu yazabilir misin?

canım azıcık öyle ama en kötü bir diyetisyene gitsen yine para vereceksin. şimdi ona vereceğin parayı kendin yiyosun işte daha güzel değil mi:) zaten en fazla 10 gün. sonrasında 1 gn arayla et yiyeceksin. tabii tercih senin artı ve eksileride var. uzatmadan menümü yazayım :)

Kahvaltı:
1 kaşık yulaf kepeği ve 1 yumurta sarısından ekmek yapıyorum. krep şeklinde kızartıyorum onu yiyorum
1 haşlanmış yumurta beyazı
2 kaşık yağsız lor peyniri
sınırsız şekersiz çay

Ara öğün:
100 gr light yoğurt ve 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği

Öğle yemeğim:
Sınırsız ama sadece
et yada balık yada tavuk
Ben et yada balığı tercih ediyorum.

Ara öğün:
1 bardak light süt

Akşam yemeğim:
Tavuk göğsü kızartıyorum tavada yağsız ve tuzsuz (bol nane ve kekik ile)

Son düzenleme:
sevgili pael'ciğim ayrıca

eti coşkun dan yiyorum şişli camii karşısında 1.5 porsiyon 18 TL yapıyor
balığı cevahir de fish ten yiyorum levrek 16.50 TL ama dün 2 tane yedim akşam yiyemedim karnım şişti. ara öğün bile yiyemedim soda içtim sadece
evde de tavuk kızartıyorum

kahvaltı evden getirilir yada toplamda 10 TL yapar. yulaf kepeği migrostan 6.45, peynir ucuz, yumurta ucuz
öğle yemeği 20 TL yapsa
akşam yemeğinde 5 TL yapar

günlük 35 TL bence çok bir para değil. zaten bunların hiçbirini yemesen bile;

simit+peynir / poğaça 2 TL
öğle yemeğin 15 TL
akşam yemeğin 10 TL

her halükarda 27 TL harcamış olacaksın. hem diyet yapıp hemde sürekli et yemen çok kötü bişey olmasa gerek. kilolar için devammmm

bu arada her akşam oryanal aerobik yapıyorum. you tube'u açıyorsunuz zaten 1 kişi var ve 4 parttan oluşuyor.
ilk gün ilk 2 partını yaptım 20 dk.
2. gün şu 3. yede bakayım dedim. bakmışken 4e de baktım denedim ama hepsini yapamadım
3. gün yani dün tamamını yaptım üstelik yetmedi ve zamba zumba denedim 2 farklı model

zaten 2 günden sonra hareketleri ezberliyorsun ve çok rahat yapıyorsun. ben 80.4 ile salı başladım. bugün cuma 77.4 üm. aslında tartımız 2 kilo fazla gösteriyor ama ben kendimi 80 den düşüyormuşum gibi hissediyorum. ayrca spor yapmakta inanılmaz hafiflik katıyormuş insana bunu anladım. salıda pilatese başlıyorum Allah kısmet ederse. elveda kilolarımmmmn

piyonist Dukan gerçekten kısa zamanda işe yarayan bir diyet.
Aslında bende takrar dukana başlayacaktım ama ömür boyu 2 kez yapma hakkın var dukanı biliyorsundur.
Bu sebeple önce bir böyle denemek istiyorum kendimi. YEdiklerime dikkat ederek verebilirsem devam edicem ama yoksa dukana dönücem.
Ben atak 6 gün yapmışdım ve 2,7 kilo gibi bi rakam gitmişti. :) çok sevinmiştim sonrasında her hafta en az 700 gr gitti.
Bi ara durakladı falan ama sonra yine devam etti. 78 den 66 ya düşmüştüm ve 8 ayda geri aldım hepsini tüm emeklerim uçtuuuu gittiiiiii :14: :25:

piyonist Dukan gerçekten kısa zamanda işe yarayan bir diyet.
Aslında bende takrar dukana başlayacaktım ama ömür boyu 2 kez yapma hakkın var dukanı biliyorsundur.
Bu sebeple önce bir böyle denemek istiyorum kendimi. YEdiklerime dikkat ederek verebilirsem devam edicem ama yoksa dukana dönücem.
Ben atak 6 gün yapmışdım ve 2,7 kilo gibi bi rakam gitmişti. :) çok sevinmiştim sonrasında her hafta en az 700 gr gitti.
Bi ara durakladı falan ama sonra yine devam etti. 78 den 66 ya düşmüştüm ve 8 ayda geri aldım hepsini tüm emeklerim uçtuuuu gittiiiiii :14: :25:

2 kere yapma hakkımız olduğunu bilmiyordum canım. nerede yazıyor bu ben görmedim hiç kitabında :/ almamak lazım canım aldıkça daha çok asılmak lazım. sende dikkat et canım yediklerine 66 olmasa bile hedefin 70 olsun en azından. çünkü aman battı balık yan gider mantığı bizi dahada zayıf kılıyor. kendimden biliyorum :)

2 kere yapma hakkımız olduğunu bilmiyordum canım. nerede yazıyor bu ben görmedim hiç kitabında :/ almamak lazım canım aldıkça daha çok asılmak lazım. sende dikkat et canım yediklerine 66 olmasa bile hedefin 70 olsun en azından. çünkü aman battı balık yan gider mantığı bizi dahada zayıf kılıyor. kendimden biliyorum :)

Kitabından nerde yaızyor hatırlamıyorum canım ama face de ki grupta ve buradaki dukan grubundan da duymuştum.
Hedefim yine 6 lı bir rakam görmek ve tekrar çıkmamak. Tek isteğim bu.
3 kez ben 66-68 e düştüm çünkü ve hep başa döndüm. bu da çok yıprattı beni.
Ama işallah bu sefer öyle olmayacak.
Bu arada sana tavsiyem çorba yap kendine sık sık çünkü bir süre sonra sıkmaya başlıyor diyet ve çorba çok iyi moral veriyor.
Hele ki kış günlerinde çok iyi gelir. Birde tavuk kızartma dışında salçalı sosla fırın poşetine at süper oluyor yanına sebze koymak yada koymamak sana kalmış.
Fırında balık vs yap. Ne kdr çeşit yemek yaparsan o kdr iyi senin için sıkılmazsın.

Kitabından nerde yaızyor hatırlamıyorum canım ama face de ki grupta ve buradaki dukan grubundan da duymuştum.
Hedefim yine 6 lı bir rakam görmek ve tekrar çıkmamak. Tek isteğim bu.
3 kez ben 66-68 e düştüm çünkü ve hep başa döndüm. bu da çok yıprattı beni.
Ama işallah bu sefer öyle olmayacak.
Bu arada sana tavsiyem çorba yap kendine sık sık çünkü bir süre sonra sıkmaya başlıyor diyet ve çorba çok iyi moral veriyor.
Hele ki kış günlerinde çok iyi gelir. Birde tavuk kızartma dışında salçalı sosla fırın poşetine at süper oluyor yanına sebze koymak yada koymamak sana kalmış.
Fırında balık vs yap. Ne kdr çeşit yemek yaparsan o kdr iyi senin için sıkılmazsın.

saol canım bende duymuş oldum şimdi senden :) canım henüz ataktayım ben. seyir dönemine geçince bu dedikleirni kesinlikle deneyeceğim ama şu anda sebze olmadığı için deneyemiyorum. çok teşekkür ederim. bende değişiklik olsun diye 2 balık 2 et tüketmeye çalışıyorum. inşallah sıkılmam. biz burada 2 kişi başladık. kilolar gidincede antepten baklava ziyafeti vereceğiz kendimize diye konuşmalara başladık bile :) tariflerini alacağım canım senden şu atak geçince şimdi duymaya bile dayanamıyorum. sabah işe geliyorum bizim katta eğitim var ve her gün sabah poğaça ve pizzaları oluyor, akşam 3-4 gibide kurabiyler. bugün sabah sabah diyoorumki elmalı turtamı kokuyor burası ne? ne dedi mutfaktaki diyorum ki hani tarçınlı elmayı hamurun içine koyarsın pişirirsin üstünede pudra şekeri falan. hayal gücüme bak :) fotokopi çekiyorum sanki kağıt balzamik sirke gibi kokuyor diyorum. sapıttım iyice:)

o değil her çay almaya gittiğimde bişeyler kokuyor. hele akşamları o çikolatalı, elmalı, cevizli , tarçınlı kurabiyeleri görünce içim gidiyor.

benimle birlikte diyet yapan arkadaşımda diyorki iyi bak içinin yağları eridi gitti 200 gr daha :))))

saol canım bende duymuş oldum şimdi senden :) canım henüz ataktayım ben. seyir dönemine geçince bu dedikleirni kesinlikle deneyeceğim ama şu anda sebze olmadığı için deneyemiyorum. çok teşekkür ederim. bende değişiklik olsun diye 2 balık 2 et tüketmeye çalışıyorum. inşallah sıkılmam. biz burada 2 kişi başladık. kilolar gidincede antepten baklava ziyafeti vereceğiz kendimize diye konuşmalara başladık bile :) tariflerini alacağım canım senden şu atak geçince şimdi duymaya bile dayanamıyorum. sabah işe geliyorum bizim katta eğitim var ve her gün sabah poğaça ve pizzaları oluyor, akşam 3-4 gibide kurabiyler. bugün sabah sabah diyoorumki elmalı turtamı kokuyor burası ne? ne dedi mutfaktaki diyorum ki hani tarçınlı elmayı hamurun içine koyarsın pişirirsin üstünede pudra şekeri falan. hayal gücüme bak :) fotokopi çekiyorum sanki kağıt balzamik sirke gibi kokuyor diyorum. sapıttım iyice:)

o değil her çay almaya gittiğimde bişeyler kokuyor. hele akşamları o çikolatalı, elmalı, cevizli , tarçınlı kurabiyeleri görünce içim gidiyor.

benimle birlikte diyet yapan arkadaşımda diyorki iyi bak içinin yağları eridi gitti 200 gr daha :))))

AHAHAHAH aynen öle olur. Herşey kokar burnuna. Sende al light sütünü koy içine tarçın ohhh iç mis gibi.
Onları yiyenlerede gani gani yağ, löp löp et olsun işallah. :)

AHAHAHAH aynen öle olur. Herşey kokar burnuna. Sende al light sütünü koy içine tarçın ohhh iç mis gibi.
Onları yiyenlerede gani gani yağ, löp löp et olsun işallah. :)

ay çok güldüm sana yaaaaaaaaa. harikasınnn:)))))))))))
düşünmemiştim canım bunu akşam ara öğünümde denerim. şimdi yoğurt yedim onuda zor bitirdim artık çok geliyo 1 bardak yoğurt. küçük plastik bardakta yiyorum. 1 bardak diyince su bardağı anlamayın :)

ay çok güldüm sana yaaaaaaaaa. harikasınnn:)))))))))))
düşünmemiştim canım bunu akşam ara öğünümde denerim. şimdi yoğurt yedim onuda zor bitirdim artık çok geliyo 1 bardak yoğurt. küçük plastik bardakta yiyorum. 1 bardak diyince su bardağı anlamayın :)

:) bende ayran içerdim bol bol en zoru da o yulafı yemekte ıyyyy fenaydı onunla yapılan herşey.
Bitek ömre poğaçasını yerdim zevkle o kadar.

Kadın olmak çok zor ya:) Her şeyin kalorisini hesapla, sarkma, fit ol :D

Neyse farkında değiliz ama böyle böyle sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz. Misal iş yerindeyken ben yemeğe gitmeden evvel listeye bakıyorum ne var diye. Hemen kafama sokuyorum hafif bunlar şunları yiyeceğim diye. diğerlerine bakmıyorum bile. Neticede canı çekebiliyor insanın. :)

bugün şirketten biri bana zayıfladınmı sen dedi. hemde ben hiç farkedilmediğini düşünürken.. alt tarafı 3 kilo ama farkeden farkediyor işte. heyyyooooo :)

ya kızlar birde ayıptır söylemesi ben kabız oldum. onu ne yapacağım :(
şu anda şekersiz nescafe içiyorum belki iyi gelir diye. suyumuda eksik etmiyorum oysaki hergün en az 2 lt içiyorum. nolurr yardım :(

Kadın olmak çok zor ya:) Her şeyin kalorisini hesapla, sarkma, fit ol :D

Neyse farkında değiliz ama böyle böyle sağlıklı yaşamayı öğreniyoruz. Misal iş yerindeyken ben yemeğe gitmeden evvel listeye bakıyorum ne var diye. Hemen kafama sokuyorum hafif bunlar şunları yiyeceğim diye. diğerlerine bakmıyorum bile. Neticede canı çekebiliyor insanın. :)

Öyle valla benim derdim de kızım büyüdüğünde onun yanında genç bir anne olarak fit olarak yürüyebilmek. :)

bugün şirketten biri bana zayıfladınmı sen dedi. hemde ben hiç farkedilmediğini düşünürken.. alt tarafı 3 kilo ama farkeden farkediyor işte. heyyyooooo :)

Farkedilmezmi canım zaten 5 kilo 1 beden demek.
Ölçüleri al bence her verilen kiloda cm cm inceldiğini görmek mutlu ediyor.

ya kızlar birde ayıptır söylemesi ben kabız oldum. onu ne yapacağım :(
şu anda şekersiz nescafe içiyorum belki iyi gelir diye. suyumuda eksik etmiyorum oysaki hergün en az 2 lt içiyorum. nolurr yardım :(

Dukanın etkisi fazla proteinden suyu az içiyorsun cnm arttır 3 lt ye tamamla. Birde seyire geçince düzeleceksin. Sebze çalıştıracak bağırsakları.
Bende çay almıştım 2 kez kullanmak zorunda kaldım tüm dukan boyunca düzeliyor kabızlık dert etme kendine.

Ben de form çayı içiyorum günde 2 fincan çok iyi geliyor. Ya da en sağlıklısı kuru kayısı al. Her gün aç karnına 6-7 tane ye. O kadar güzel gidersin ki tuvalete:)

Öyle valla benim derdim de kızım büyüdüğünde onun yanında genç bir anne olarak fit olarak yürüyebilmek. :)

Farkedilmezmi canım zaten 5 kilo 1 beden demek.
Ölçüleri al bence her verilen kiloda cm cm inceldiğini görmek mutlu ediyor.

sen kaç yaşındasınki? kızınmı var o kaç yaşında. maşallah Alalh bağışlasın. ablamı demeliyim acaba :)

Dukanın etkisi fazla proteinden suyu az içiyorsun cnm arttır 3 lt ye tamamla. Birde seyire geçince düzeleceksin. Sebze çalıştıracak bağırsakları.
Bende çay almıştım 2 kez kullanmak zorunda kaldım tüm dukan boyunca düzeliyor kabızlık dert etme kendine.

ya inşallah dün hiç wc çıkmadım. bugünde gidiyorum ama yapamıyorum. içim şişti sanki offf :(

Back
X