- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın 
Perşembe
Sabah
2 adet kepekli poğaça, çay tatlandırıcılı
Öğlen
1 yk ıspanak kavurması, 1 baget, 1 kase çorba
Ara
1 light mısır patlağı
Akşam
Et döner, salata, 2 adet çiğ kötfe, 1 ısırık lahmacun
İşte bende su sorunu var canım bütün içmiyim aklıma gelmez buna alışmam lazım. Diyetle birlikte 1 lt kesin içiyorum ama fazlası zor.
Bende geçen sene dukanla şubat haziran arası 13 kilo kdr verdim ve güçlendirmeye geçmeden bıraktım. Yemek olayını da abarttım. Ve eski kiloma gaeri döndüm ama bu dukanı bırakmakla alakalı değildi benim boğazıma hakim olamamamla alakalı bir durum.
Dukan işe yarayan bir diyet.

Perşembe
Sabah
2 adet kepekli poğaça, çay tatlandırıcılı
Öğlen
1 yk ıspanak kavurması, 1 baget, 1 kase çorba
Ara
1 light mısır patlağı
Akşam
Et döner, salata, 2 adet çiğ kötfe, 1 ısırık lahmacun
İlgin için Teşekkür ederim İrem&Özge:)
Bazen evde yaptığım yemeğe göre besin değerleri kaçıyor tabi ama çok su içen bir bünyem var. Daha bir damla su yutarken gırtlağı kuruyanlardanımyani umarım vücut hızlı çalışıyordur da sindiririm
![]()
İşte bende su sorunu var canım bütün içmiyim aklıma gelmez buna alışmam lazım. Diyetle birlikte 1 lt kesin içiyorum ama fazlası zor.
kızlar bende Dukan'a başladım. 3. günü ve 2.5 kilo gitti bile. ama tartı dışında belli olmuyor. neremden verdim anlayabilmiş değilim :) kaldı 10 kilo :))
Bende geçen sene dukanla şubat haziran arası 13 kilo kdr verdim ve güçlendirmeye geçmeden bıraktım. Yemek olayını da abarttım. Ve eski kiloma gaeri döndüm ama bu dukanı bırakmakla alakalı değildi benim boğazıma hakim olamamamla alakalı bir durum.
Dukan işe yarayan bir diyet.