Küçücük yaşta yakalandığım hastalık yüzünden kortizonlu ilaçlar kullandım bunun neticesinde hep kiloluydum kendimi bildim bileli.. hiç incecik çıtı pıtı bi kız olmadım..
boyum 1.60 şuan kilom 70 mafoldumben defalarca diyet yaptım ve her bırakışımda fazlasıyla aldım bi dönem 50 kiloya indim ama hala 40 beden giyiyordum yağ yerine su ve kas kaybettim. gözlerimin altı morardı yanaklarım çöktü korkudan hızla kiloları geri aldım.. şimdi ise durum öle vahimki.. defalarca diyetisyene gittim.. ilk diyetisyenim çok ünlü biriydi ancak verdiği diyet programının pekte sağlıklı olmadığını şimdi anlıyorum.. diyetisyene gitmek istemiyorum artık zaten buna ayıracak vaktim yok.. boyum kısa olduğu için 60 kilo bile çok fazla duruyor bende..
şimdi dünyada ne dertler var buda dertmi demeyin nolursenağlama
bazen insanlar çok acımasız olabiliyo karşısındakinin nasıl etkileneceğini düşünmeden yüzünüze tokat gibi vuruyorlar

param olmadığı için değil kilom fazla olduğu için bana uyan tek pantolonumu giyerdim hep ama hep aynı pantolonla sizi görünce insanlar herkesin içinde dalga bile geçiyorlar :gitme: gururumu çok kıranlar oldu
hiçbir davete gidemiyorum.. çünkü giydiğim hiçbişey yakışmıyo..
vermem gereken 20 kilo var ama en az 12-13 kilosunu 3 ay içinde vermek zorundayım çünkü önemli bir davet olacak tek problemim spor yapamamak halbuki evde aletim bile var ama feci üşeniyorum sanırım sebebi rejim yapmama rağmen uzun süredir ibrenin 70 te takılı kalması ve aslında korkuyorumda geçen seferki gibi yüzüm çöker göz altlarım morarır diye.. lahana kapsülü.. formula hapı.. sandoloz sakızı.. hepsini denedim ama sonuç aynı.... önce veriyorum sonra hooppp fazlasıyla geri geliyor
çok uzun yazdım farkındayım ama bu durumu kimseye anlatamıyorum anneme bile çünkü en ufak bişey desem onca diyetisyene gittin para harcadın diyip duruyor
napıcam nerden başlıycam ben inanamıyorum tartı 70 yi gösteriyor mafoldumben çokmu geç kaldım :a015: