- Konu Sahibi Miraclessss
-
Yeniden başlasın aşk ateşi yansın
Bizim gibi seven gönüllere yazık böyle ayrılmasın
Yeniden başlasın burada kalmasın
Ölüme kadardı hani yeminimiz şükür hayattasın
Başlığa istinaden aklıma ilk bu şarkı geldi ama konuya da uygun sanki.
Evliligimizi oturtamadigimiz konusunda sizinle hemfikirimEvliliğiniz oturmamış. Her iki tarafta olgun değil.
Konusamiyoruzki esim sinirli biri.nezaman sorunlari masaya yatirsak kendimizi buyuk bi kavganin icerisinde buluyoruz.cocuklarda etkileniyo bagirismalardan.inanin ne yapacagimi sasirdim artik.hani goz gore gorede evliligim elimin altindan kaysin gitsin istemiyorum.bu adami nasil kazanabilirim bilmiyorum artik.hayatimi onun kurallarina gore yasamaktan biktim.cunku bir dedigini yapsam arkasindan kendi kafasina gore baska maddeler ekliyo.beni suistimal ediyo yani.istiyorumki artik birazda o benim dediklerimi yapsa eskisi gibi pohpohlasa.beni kaybetme korkusu yasasa.Konularınızı okudum şöyle oturup eşinizi karşınıza alıp konuşmamışsınız hiç.. Sadece Kendi kendinizi yiyorsunuz.. Kafa kafaya verip bi oturup konuşup biz bu hale niye geldik diye bi düşünseniz ? Başlarda herşey iyiymiş çünkü..
Dayak asla olmadi bi aldatmada soz konusu degil cok sukur.ama bi gorseniz ikimizinde bi gruru vardir bu yanimizi torpuleyemiyorum.istiyorumki o dize gelsin.ayni benim hissettigim gibi sevdigini anlasin.hani o davranisi ben alsam zaten bodoslama giderim ama yok ters davraniyo ve bu davranisda beni iyice bileyliyor.iyi olacagim varsada olamiyorum
Benim sevgum bitmediki.eminim onunkide bitmedi.biz onceden kararlari birlikte alirdik gonlumuzce gezertozardik.simdi ise evde esim benim ustumde bi hakimiyet kurmaya calisiyor.onceden agiz tadimiz bozulmasin diye herseyine evet derdimde ama artik suistimal edildigimi dusunmeye basladim ve boyun egmiyorum cogu istedgine zaten catisma burada basliyor.kimseninde gunahini almak istemiyorumya muhtemelen esime bu yaptirimi uygulatan birirsi var hayatimizda.tum sebep bu gibi geliyor bana.ama alicam kocami da zincirlerimide geriyeBir zamanlar deli gibi aşk yaşayıp seviştiğiniz adamın,artık sizi sevmemesi istememesi gibi bir ihtimal yok mu? Seviyoruz diye ömrümüzün sonuna kadar sürmeli mi? Sevgin bitince yolları ayırırsın kavgasız gürültüsüz;usulca.
Canim galiba ayagina gitmeme gerek kalmadi.dun gece mslastik cocuklar uyurken beni seviyormusun diye sordum.sadece evet yazmis o halde neden askimizi doludizgin yasayamadigimizi iliskimizi neden bu kadar asagi cektigini sordum cvb gelmedi.sonra ben sitem dolu sozler yazdim.o bana ben ona derken bizim kavga yine sonuca baglanamadan kapattik.baktim sabah operek uyandiriyo filan sonrasi malum:) bir aydir neredeyse ne ben gidiyorum ne o geliyor.ne yalan soliyim artik yanima ugramayacak sandim.ayni evdeyiz ama cok ozluyorum ona sarilmayi duygu dolu sozler soyleyip isitmeyi.insallah bu son olur.dua edin bacilarim.Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin.Ya malesef bu devirde hepimizde var bu grur meselesi. Kendimden pay biciyorum, bende cok zor geri adim atabiliyorum. Ama icten ice de hem kendimi yiyorum hem karsimdakini. Bir adim atsa karsimdaki, hemen sarilacagim boynuna diyorum ama olmuyor.
Bir doktor bulup aldiramiyomuyuz ya bu seyi :) Zor ama bir adim at, ufaktan ver sinyali. Umarim odunluk etmeyip karsilik verir.
Evet aslinda birbirimize vakitte ayiramiyoruz.olabilir...Çocukları bırakacak birileri varsa sınamaya falan gidin eski gibi mesela hani orta da cook büyük birşey yoksa alttan alın konusunda geİn birbirinize vakit ayırın
O da size baktımı dikiz aynasından. Arada bir de olsa. Bakışıp, gözgöze geldiniz mi? Yoksa şöför gibi sadece arabamı sürdü.Iyi geceler.hergun seni dinlemekten biktim diyeceksiniz belki ama derdimi anlatacak kimseyi bulamiyorum.ailemden kimi var hasta uzulmesin derim kimi var anlatirim cok sonra onunla beni vurur.geleyim klasik konuma.konu tabiki esim.bi es dusununki vaktiyle cok guzel sevmis esini elbebek gul bebek her konuda gonlunu etmis.zaman zuhur gecince aksi inatci her konuya muhalefet hatta esine karsi maddi gorevlerini askiya almis.neyse efendim ikide cocugumuz oldu.ve gerek hayat sartlari gerek esimin isi gerek cocuklardan birbirimize vakit ayiramamktan gerekse kv gibi dis etkenlerden iyice zitlastik.hatta bi keresinde tartistik esim ise giderken coluk cocuk kapiya ugurlamaya ciktik.cocuklari optu dedim benim opmeyecekmisin hayir dedi bende dedimki tamam senin opecegin zamandada ben yaklasmayacagim.ve kapiyi carptim arkasindan.uzun zaman oldu ne ben ona yaklasiyorum ne o bana.bugun bi yere gidiyorduk arabadayiz.ben arka koltuktayim o araba kullaniyor.dikiz aynasindan varacagimiz yere kadar onu izledim.kendimi tarttim hala nasil sevdigimi ve bosanma karari alsam ne buyuk aci cekecegimi anladim.hatta eskiler canlandi gozumde duygulandim.bogazim dugumlendi.kizlar bana bi akil verin yuvam dagilmasin seviyorum ben bu insani.o asik oldugum seninle bi omur evet dedigim adami geri istiyorum.ne yapmaliyim.
Yok o dalgindi o gun.gozleri dalipgudiyordu.uzgundude.benim onu izledigimi hic farketmedi.fakat bir iki gun once yine boyle bi kususmustuk.yine arabada onun beni dikizden izledigini farkettim gozgoze gelince goz kipti filan.nasil deyim size askimizi sessiz sedasiz kelimelere dokmeden cok derinlerde yasiyoruz.ama kavga oldumu derinde bisey kalmiyo:)benim askim da en az kavgamiz gibi sesli olmali ve oyleydide ama onu esim yitirdi o icindeki asigi cikarticam yazicam insallah o gunleride buraya.O da size baktımı dikiz aynasından. Arada bir de olsa. Bakışıp, gözgöze geldiniz mi? Yoksa şöför gibi sadece arabamı sürdü.
+1Cok buyuk sorunlar yoksa arada dayak gibi aldatma gibi siz ilk adimi atmayi deneseniz
Canim bu+1ne oluyor.daha oncede yazmistiniz bunu
Haklisinsorunun nerede olduğunu bulmalısın öncelikle...
katılıyorum anlamındaCanim bu+1ne oluyor.daha oncede yazmistiniz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?