- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Dayak asla olmadi bi aldatmada soz konusu degil cok sukur.ama bi gorseniz ikimizinde bi gruru vardir bu yanimizi torpuleyemiyorum.istiyorumki o dize gelsin.ayni benim hissettigim gibi sevdigini anlasin.hani o davranisi ben alsam zaten bodoslama giderim ama yok ters davraniyo ve bu davranisda beni iyice bileyliyor.iyi olacagim varsada olamiyorumCok buyuk sorunlar yoksa arada dayak gibi aldatma gibi siz ilk adimi atmayi deneseniz
O bi duzelse gecmisi unutcam ama ah bi duzelse.kotu davrandikca bende birikiyo.bizim kavgalarda bide su var.kalkip eskileride aciyoruz.ha vaktiyle sen bana bunu yaptiydin gibilerden.kalkip kavga ustune kavga konusu aciliyor:)bu sebepten mumkun oldugunca konusmuyoruz kavgada etmiyoruz.burunlar havada o bi yerde ben bi yerde.ama inanin icimi bosaltamiyorumya darlaniyorum yani.sorunda cozulmuyo es geciyozGeçmişi unutmaktan, yeniden başlamaktan başka çare yok maalesef.Madem seviyorsunuz..
Aynen ya.ne cilekes kadinlariz arkadasAyriligi kaldiramam diyosan e cocukta var biraz görmezden gel küçük hatalarını. Ne bileyim beraber başbaşa vakit geçirin. Iyimser davranın. Sevecen olun. Adım senden gelsin. Istiyosa sana karşılık verir. Of nezor kadin olmak. Hep alttan alan bizmi olcaz. Evliligin gidişatı bunamı bagli
Canim bizim adamlarin o saçma gururları müdehale etmeden kırılmaz. İllaki bizden beklerler. Boşver inanki şu icinde bulundugun durumdan daha kolay. Sen kır inadını. Bide böyle dene. Bence basaricaksin. Yarın bi süpriz felan yap. Sevdigi yemegi yapabilirsin. Ama bakrinki tık yok ozaman başka açıdan düşünürüz.Dayak asla olmadi bi aldatmada soz konusu degil cok sukur.ama bi gorseniz ikimizinde bi gruru vardir bu yanimizi torpuleyemiyorum.istiyorumki o dize gelsin.ayni benim hissettigim gibi sevdigini anlasin.hani o davranisi ben alsam zaten bodoslama giderim ama yok ters davraniyo ve bu davranisda beni iyice bileyliyor.iyi olacagim varsada olamiyorum
Yanlız degilsin...Aynen ya.ne cilekes kadinlariz arkadas
Eski lafların açılması bizde de oluyor hep.Açıldıkça daha da sinirli gergin oluyoruz haliyle.Laf soğan kabuğu gibi derler.Soydukça soyarsın arkası gelmez.Hiç açmayın belli bir süre.İnatlaşmayın.Suyuna gidin.Çok gereksiz yere de konuşmayın sessiz kalın.Özletin kendinizi.O bi duzelse gecmisi unutcam ama ah bi duzelse.kotu davrandikca bende birikiyo.bizim kavgalarda bide su var.kalkip eskileride aciyoruz.ha vaktiyle sen bana bunu yaptiydin gibilerden.kalkip kavga ustune kavga konusu aciliyor:)bu sebepten mumkun oldugunca konusmuyoruz kavgada etmiyoruz.burunlar havada o bi yerde ben bi yerde.ama inanin icimi bosaltamiyorumya darlaniyorum yani.sorunda cozulmuyo es geciyoz
Kuzum ozlediginden bomba gibi oldu saracak yer ariyo suan:)gideyim yumsatayim diyorum bazen sonra grurum aaa me munasebet hem beni suistimal ediyor uzuyor daha bide gonlunumu yapayim diye agir basiyor suan.Eski lafların açılması bizde de oluyor hep.Açıldıkça daha da sinirli gergin oluyoruz haliyle.Laf soğan kabuğu gibi derler.Soydukça soyarsın arkası gelmez.Hiç açmayın belli bir süre.İnatlaşmayın.Suyuna gidin.Çok gereksiz yere de konuşmayın sessiz kalın.Özletin kendinizi.
İnşallah düzelir ev içinde huzursuzluk gibi kötü birşey yok. Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah
Oylemi diyosun.denemeye calisicam.hani ben izlesin sevdigini anlasin az kaybetme korkusu yasasin istiyomda adam ne hirsli cikti arkadas.inadi kirilasicaCanim bizim adamlarin o saçma gururları müdehale etmeden kırılmaz. İllaki bizden beklerler. Boşver inanki şu icinde bulundugun durumdan daha kolay. Sen kır inadını. Bide böyle dene. Bence basaricaksin. Yarın bi süpriz felan yap. Sevdigi yemegi yapabilirsin. Ama bakrinki tık yok ozaman başka açıdan düşünürüz.
Yazmammi hic bacim.neler vermezdim o gunlerdeki olabilmek icinGelişme olursa yaz olurmu?
Ben cok merhametliyimdir zaten.hani kizginken bile bi yerim agriyo dese hizir imdat olurum hemen ama o kizinca oluyom desen bakmaz.benide kendine benzetti son bi yildir filanYazdıklarınızı tekrar okudum ama inanın bu sorunlar benimki de dahil birçok evlilikte yaşanıyor.
Eşim ildışından gelmişti bundan önce.Kapıda sarılmak istedim eliyle beni itti terliymiş diye öpmedi.Çok bozuldum açıkçası.
Ben onun gözünün içine bakarım o etrafa tv ye vs.
Biraz alttan alın, ilgili ve şefkatli olmaya çalışın, sevecen olun .Ama sözde değil,davranışlarınızla belli edin bunu.
Ne diyimki canim Rabbim kalblerine o aski sevgiyi merhameti versin.hidayete erdirsinYanlız degilsin...
Amin vanim aminnnn.Allahımmmmm kimsenin yuvası bozulmasın. Hele çocukların düştüğü durumlar. O yüzden bazen fedakarlık yapmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?