Yeniden başlıyorum

candanileri59

Ɓir musallalık saltanatım bu benim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4.773
En iyi cevaplar
1
2.929
83
Evet arkadaslar tup bebek tedavisine yeniden dun start verdik estrofem icmeye basladim 24.ünde ilk kontrolum var. Bilenler vardir belki ama Rahmim T seklindeydi 3 agustosta histereskopi ameliyati olmuştum farkli bi doktorda sonra Hsg cekildim rahmin duzelmedigi soylendi hsg ceken dr tarafindan ama ameliyat eden doktor israrla ameliyat goruntulerini izleyin ben ameliyat ettim diyince embriyo transferini yaptirma karari aldik. Nihayetinde sonuc negatif oldu bir embriyom bosa gitti geriye kalan 5 embriyo ile yoluma devam etme karari aldim.. 20 Aralikda tup bebek tedavimide yapan cem çelik hocamda yeniden histereskopi ameliyati oldum 2 adet donemi dinlendim ve hsg cekildim rahim duzelmis hatta ceken doktor sen histereskopi oldum demesen asla anlamazdim histereskopi oldugunu o kadar muntazam olmus dedi cok cok cok şükür bin şükür. Simdi geriye kaldi transfer yine cok heycanliyim tedavim ramazana denk gelicek hepinizin dualarina talibim 13 yildir bekliyorum bu sefer hersey yolunda gidiyor mucizeme kavusmam icin dualariniza talibim

Merhaba, yapılan hata için çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnşallah herşey gönlümüzce olur. Bende bugün estrofeme başladım 25indr randevum var. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

Cok cok tsk ederim cok cok cok Aminn sizin doktorunuz kim

Çok geçmiş olsun rabbim gönlümüze göre verir hepimizin kucağını doldurur inşallah mübarek Ramazan hayırlı gelir biraz kendinizden bahseder misiniz doktorunuz kim . 3 ayri doktor toplam 4 başarısız deneme kalitesiz emriyolariniz denildi sadece banada yeni gittiğim doktor rahim t şeklinde dedi histeroskopi önerdi ve prp ... diğer 3 doktorun görmediği flimde bu doktor ne gördü çok kafam karışık herşey para olmuş .. neyapmalim bilmiyorum

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim Benim su anki doktorum Cem celik bahceci tup bebek merkezinde instagram sayfasi falan var bakabilirsiniz, doktorumdan cok memnunum 2. Denemem bu ilgisi alakasi cok cok seviyorum...
O kadar haklisiniz ki benim ilk denemem 17.500 du, dondurulmus embriyo transferi icin bu sefer 21 küsür bi para oducemiz soylendi aman olsunda para feda olsun zihniyetindeyim lakin gercekten bu zamlardan en cok etkilenen bu tup bebek merkezleri olmus sanirim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun carsamba gunu transfer olucam Allahim anneligi evlat kokusunu isteyen butun kardeslerime nasip etsin aminnnnnn..

Bende size bisey sorayim Embriyo kalitesizse transfer ediyorlarmi ki? Bana embriyologum gebelik vaad eden kalitede embriyolar dedi 5 embriyom var

Bende size bisey sorayim Embriyo kalitesizse transfer ediyorlarmi ki? Bana embriyologum gebelik vaad eden kalitede embriyolar dedi 5 embriyom var
Şöyle söyleyeyim size neye inanacağimizi gerçekten şaşırmış durumdayım ben herşey mükemmel şekilde işlemlere giriyorum ben ne emriyolarimiz genetige gönderiliyor herşey rahim tertemiz ama negatif sonuç alinca emriyolarin kalitesiz açıklama bu .. ne kadar acı değilmi yaşadıklarımız ... benimde 5 ci güne giden emriyolarimda oldu kimyasal gebelik yaşadımbir yıl önce .. hep 2 ci gün transferi yapıyorlardı şahsi fikrim iyi doktora raslamak çok önemli tamamen doktor diye düşünüyorum yaşayarak öğrendim .. inşallah hayırla sonuçlanır transferin

Bol bol dua edin 5ci güne giden emriyolarimiz tutunma şansı daha yuksek bu arada sizin kaçıncı gun emriyosu kaliteli emriyo çok önemli prp yaptır tavsiyem size ..

Bol bol dua edin 5ci güne giden emriyolarimiz tutunma şansı daha yuksek bu arada sizin kaçıncı gun emriyosu kaliteli emriyo çok önemli prp yaptır tavsiyem size ..
Benim 3 tane 5. Gun embriyosu 2 tane 6. Gun embriyosu var . Prp ne hic bilmiyorum . Yukarda dediginiz gibi neye inanacagimizi sasirdik ben 13 yillik evliyim hic gebe kalmadim sayisiz tedavim var doktorum T sekli rahimden dolayi kalamamissin diyo ama okuyorum T sekli rahimlede gebe kalanlar var belki benim rahim uygun degildi ama dediginiz gibi neye inancagimi sasirdik . Bu maddi olarak benim son sansim bidaha karşılayabilirmiyim tedaviyi gercekten bilmiyorum

Bol bol dua edin ve lütfen psikolojinizi bozmayın yok öylemi yok böylemi kafaya takmamak elde değil ama olabildiğince ne güzel maşallah emriyolar 5.6. güne gelmis dua edeccem sizin için ben Bülent tıraş baslayacam bakalım hayırlısı prp yaptiracam yumurta kalitesi için dedi t şeklinde rahim işte bendede var en iyi yerlede tedavi olalım deyip dünya para veriyoruz maddi manevî yıpranıyor insan umutsuzluk yok bu arada size histeroskopi önerdilermi hiç ben çok kararsızım ...

T Seklinde rahimden ameliyat oldunuzmu sizde ben 2 kez histereskopi ameliyati oldum 1.sinde doktorun kumpasina geldim 2. Sinde cem celikde oldum rahim filmi cektirdim sonrasinda fulya acik emar diye biyerde oradaki doktor dedi ki sen soylemesen histereskopi ile duzeltildigini anlamam o kadar muntazam olmus dedi size gorsellerini atiyim

Ilk ameliyattan sonra bu kadar acilmisdi benim T seklindeydi ama tamamen dumduz bi T idi. 2.side isaretli olanlar rahmim gozukuyo artik cok sukur Rabbime

Eklentiler

• Screenshot_20230327_195924_Gallery.webp
    16 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20230327_195905_Gallery.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
T sekli rahimde gebelik olussa bile saglikli ilerlemiyo düşükle sonuclaniyo diye okudum hep cem bey bana kesinlikle histereskopi onermisti

Bu arada Allah razi olsun canim cok cok saol ama elimde degil 13 sene artik beynim kalbim fikrim zikrim hic susturamiyorum.

T sekli rahimde gebelik olussa bile saglikli ilerlemiyo düşükle sonuclaniyo diye okudum hep cem bey bana kesinlikle histereskopi onermisti
Ilk ameliyattan sonra bu kadar acilmisdi benim T seklindeydi ama tamamen dumduz bi T idi. 2.side isaretli olanlar rahmim gozukuyo artik cok sukur Rabbime
Yok canım daha olmadım histeroskopi cesaret verdi ne güzel sonuç almışsın ben çok korkuyorum ya tersine bir durum olursa diye bende sana atayım bakarmısın darlık var genişletmemiz gerek bu şekilde zaten bebek tutunsa bile düşer dedi...

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-21-12-05-04-659_com.google.android.apps.docs.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2023-03-21-12-04-41-584_com.google.android.apps.docs.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Bu arada Allah razi olsun canim cok cok saol ama elimde degil 13 sene artik beynim kalbim fikrim zikrim hic susturamiyorum.
Rabbim yardımcımız olsun sen nekadar sakın olursan yavrun sana o kadar bağlanır stresin birimize faydası yok ..bende aynı durumdayım öyle zorki senin rahim düzelmiş herşey yolunda dua edelim yavrularımızı kucaklarimza alırız bizde insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…