- 20 Şubat 2022
- 4.773
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.929
- 83
- Konu Sahibi candanileri59
Evet arkadaslar tup bebek tedavisine yeniden dun start verdik estrofem icmeye basladim 24.ünde ilk kontrolum var. Bilenler vardir belki ama Rahmim T seklindeydi 3 agustosta histereskopi ameliyati olmuştum farkli bi doktorda sonra Hsg cekildim rahmin duzelmedigi soylendi hsg ceken dr tarafindan ama ameliyat eden doktor israrla ameliyat goruntulerini izleyin ben ameliyat ettim diyince embriyo transferini yaptirma karari aldik. Nihayetinde sonuc negatif oldu bir embriyom bosa gitti geriye kalan 5 embriyo ile yoluma devam etme karari aldim.. 20 Aralikda tup bebek tedavimide yapan cem çelik hocamda yeniden histereskopi ameliyati oldum 2 adet donemi dinlendim ve hsg cekildim rahim duzelmis hatta ceken doktor sen histereskopi oldum demesen asla anlamazdim histereskopi oldugunu o kadar muntazam olmus dedi cok cok cok şükür bin şükür. Simdi geriye kaldi transfer
yine cok heycanliyim tedavim ramazana denk gelicek hepinizin dualarina talibim 13 yildir bekliyorum bu sefer hersey yolunda gidiyor mucizeme kavusmam icin dualariniza talibim