- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
- Konu Sahibi meredithgrey
-
zor geçer sonra öylesine rutinleşirki sıradan bir tenpoya döner yeterki isteğinden emin ol gerisi gelir eminim 6 yıl bir fiil aynı yerde çalışan bir kişi yeni deneyimlerdede üstesinden gelecektirMerhaba hanımlar, aslında çalışmamaktan ötürü oluşan kaygılarım için bir konu açmıştım ama bu seferki endişem bambaşka. Başvurularıma bir çok dönüş alıyorum ama çok acil ihtiyacımız olmadığından eliyorum uymayanları şimdilik falan. Ama Temmuz başı çıkacağımız tatil bitince artık çalışmak istiyorum. Eğitimim Halkla İlişkiler ayrıca bir de liseden sonra girip sıkılıp tamamlamadığım Yönetici Asistanlığı var iki senelik. Sıkılıp bıraktım daha sonra Halkla İlişkiler okudum.
Son işim uluslararası bir şirketti burada altı sene yoğun tempoda çalıştım. 1,5 senedir evdeyim. Ve korkuyorum yapabilir miyim acaba yaşım mı geçiyor diye. 36 bitecek bu Temmuz.
Eski plazamda 40'larında çok bakımlı ve şık kadınlar görürdüm, gayet de çalışılıyor yani. Ama acaba gençlikteki o enerjim olmaz mı diyorum. Yanılıyorumdur değil mi ?
Çalışmayı hep sevdim, bir yandan okudum diğer yandan çalıştım. Son iki iş yerim uluslarası anlamda iyi firmalardı. Emeklerimin karşılığını aldım diyebilirim çünkü iyi maaşlarla çalıştım. Çalışmayı, çalışırken planlı olmayı, para kazanmayı ve harcamayı seviyorum. Evimiz kira değil eşimin primleriyle 3000-3500 arası bir gelirimiz var şükür ama neden daha fazla olmasın. Birikim de yapalım.
Yani çalışmak kalp ben bunu anlatabildim sanırım. Ama korkuyorum işte ya yapamazsam diye. Bedensel enerjim çok iyidir 29 yaşındaki eşimin bir arkadaşı "vive sana yetişemiyorum bu ne hız" diyor hep. Ama evde üç kedi, bol tüy, kum ve 36 yı deviren ben. Ya yapamazsam ?
Morale ve teşviğe ihtiyacım var hanımlar
Merhaba hanımlar, aslında çalışmamaktan ötürü oluşan kaygılarım için bir konu açmıştım ama bu seferki endişem bambaşka. Başvurularıma bir çok dönüş alıyorum ama çok acil ihtiyacımız olmadığından eliyorum uymayanları şimdilik falan. Ama Temmuz başı çıkacağımız tatil bitince artık çalışmak istiyorum. Eğitimim Halkla İlişkiler ayrıca bir de liseden sonra girip sıkılıp tamamlamadığım Yönetici Asistanlığı var iki senelik. Sıkılıp bıraktım daha sonra Halkla İlişkiler okudum.
Son işim uluslararası bir şirketti burada altı sene yoğun tempoda çalıştım. 1,5 senedir evdeyim. Ve korkuyorum yapabilir miyim acaba yaşım mı geçiyor diye. 36 bitecek bu Temmuz.
Eski plazamda 40'larında çok bakımlı ve şık kadınlar görürdüm, gayet de çalışılıyor yani. Ama acaba gençlikteki o enerjim olmaz mı diyorum. Yanılıyorumdur değil mi ?
Çalışmayı hep sevdim, bir yandan okudum diğer yandan çalıştım. Son iki iş yerim uluslarası anlamda iyi firmalardı. Emeklerimin karşılığını aldım diyebilirim çünkü iyi maaşlarla çalıştım. Çalışmayı, çalışırken planlı olmayı, para kazanmayı ve harcamayı seviyorum. Evimiz kira değil eşimin primleriyle 3000-3500 arası bir gelirimiz var şükür ama neden daha fazla olmasın. Birikim de yapalım.
Yani çalışmak kalp ben bunu anlatabildim sanırım. Ama korkuyorum işte ya yapamazsam diye. Bedensel enerjim çok iyidir 29 yaşındaki eşimin bir arkadaşı "vive sana yetişemiyorum bu ne hız" diyor hep. Ama evde üç kedi, bol tüy, kum ve 36 yı deviren ben. Ya yapamazsam ?
Merhaba hanımlar, aslında çalışmamaktan ötürü oluşan kaygılarım için bir konu açmıştım ama bu seferki endişem bambaşka. Başvurularıma bir çok dönüş alıyorum ama çok acil ihtiyacımız olmadığından eliyorum uymayanları şimdilik falan. Ama Temmuz başı çıkacağımız tatil bitince artık çalışmak istiyorum. Eğitimim Halkla İlişkiler ayrıca bir de liseden sonra girip sıkılıp tamamlamadığım Yönetici Asistanlığı var iki senelik. Sıkılıp bıraktım daha sonra Halkla İlişkiler okudum.
çık tabiki bende çıksam keşkeÖnce tatile bir çıkayım bütün bedenim deniz diye ağlıyor
sağol tatlım sen de çok şekersin ,ayrıca fotodaki gerçekten sensin sanıyordumblue_ismyheart çok tatlısın cidden!
Kendisiyle aynı fikirdeyim.
Ben de ona ek olarak profil fotoğrafımın tıpkısıyım.
Yoğun ve stresli bir iş ortamım var,hala 1,5 ay önce evlenmişiz gibi 5. defa hayırlı olsuna gelen kocaman bir koca ailesini haftada en az 3 defa ağırlayan bir yuvamız var.
Şükürler olsun ki mutluyum.
Artı, ben de iş hayatına ara verip dönengillerdenim.
Ailelerimiz sağlıklı ve huzurlu olduğu müddetçe şu profil fotosundan daha da enerjik bir kadınım.
Benim şekerim benim...sağol tatlım sen de çok şekersin ,ayrıca fotodaki gerçekten sensin sanıyordum
o kadar misafire epeyce hazırlık da yapıyrosundur sen
Cümlelerinden enerjini hissedebiliyorum.
Çalışmazsan hata yaparsın.
1,5 sene çok uzun bir ara değil.
Üstelik iş deneyimlerinde gayet iyi, anladığım kadarıyla da pratik ve becerikli bir insansın.
Hiç endişelenme çalışmaya başla, çalışmak daha da enerji verir insana, kazan paranı artıyorsa birikim yapıp kenara koyun, daha da iyi şartlarda yaşayın.
Kendimden örnek; eşim de ben de çalışıyoruz, 3 kedim var, tüy var, kum varama her şey gayet tıkır tıkır işliyor merak etme
ilk 15 gün
zor geçer sonra öylesine rutinleşirki sıradan bir tenpoya döner yeterki isteğinden emin ol gerisi gelir eminim 6 yıl bir fiil aynı yerde çalışan bir kişi yeni deneyimlerdede üstesinden gelecektir
Yaparsın evelallah,neden yapamayasın
Tatlım ne yaptın 36 ne ki... aşkolsun valla...
Ben de 33üm, bi de iki yaşında bebem var, günün 11 saati ev dışındayım, tamam yoruluyorum ama dolu dolu hayat daha güzel:)
Aaa hemen hemen ayni durumdayiz, sadece ben resmi olarak 4 yildir issizim. Eylulde kizim okula ben ise diye dusunuyorum ama hic de gozum yemiyor. O kadar alistim ki rahata...
Halkla iliskiler mezunuyum ben de 8 yillik deneyimim var, basvuru yapmadigim halde teklifler geliyor hep bahanelerle reddediyorum. Sanirim en iyisi geliri falan cok dusunmeden keyifle yapabilecegimiz islerle yeniden baslamak. Yoksa daha da zor olacak.
Yaparsın
Yapanlardan neyin eksik
50.60 yasinda çalışan komsularim var
Neden olmasın 36 yaş neki bende 34 yaşındayim 12 senedir çalışıyorum
daha da bi 15 20 sene çalışmayı düşünüyorum emekli olana kadar en azindan
İlk işe başladığın zamanları düşün şimdi de biraz öyle olur.
Sonra normalleşir.
Ayrıca gayet çıtırsın duyanda 66 sanır
Benim kayınvalidem bile çalışıyo
Sen 37 den bahsediyosun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?