• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden çalışmak. Yapabilirim değil mi ?

Birazcık da fazlam var :KK70: :KK70:

Annem 68 yaşında emekli oldu aramızda kalsın. Mesleği psikolog :)

Çalışınca koşturmacadan o fazlalıkları da verirsin :KK70:

Ay alemisn bende diyorum ki kayınvalidem çalışıyo sen 37 den bahsediyosun
Meğer kanlı canlı örnek varmış karşında maşallah, anneni idolün olsun onun gibi ol :KK70:

Çalışınca koşturmacadan o fazlalıkları da verirsin :KK70:

Ay alemisn bende diyorum ki kayınvalidem çalışıyo sen 37 den bahsediyosun
Meğer kanlı canlı örnek varmış karşında maşallah, anneni idolün olsun onun gibi ol :KK70:

70 oldu halen daha tüm evin yükü omuzlarında, aslına bakarsan pek canının kıymetini de bilmedi annem ben ondan daha değer veriyorum kendime ama kadın en fazla 55-60 gösteriyor, 36 beden incecik gel de idol yapma :D

70 oldu halen daha tüm evin yükü omuzlarında, aslına bakarsan pek canının kıymetini de bilmedi annem ben ondan daha değer veriyorum kendime ama kadın en fazla 55-60 gösteriyor, 36 beden incecik gel de idol yapma :KK70:
Çalışan demir ışıldar sözünün vücut bulmuş hali annen işte :D Kk da aramaya lüzum yok bak bak gaza gel

Bende asla işi bırakmam diyenlerdendim
Kızım olunca biraz sallandım
Ama yine işe döndüm 5,5 aylıkken
İnşallah annen gibi olurum :D bilmiyorum daha bir fırın ekmek yemem lazım
Ben daha 29 um, eski topraklar sağlammış biz biraz hormonlu şeylerden dolayı mı nedir o kadar dayanıklı değiliz :D

Ama dört sene de uzun bir zamanmış , benim henüz 1.5 sene oldu ki bunun altı ayı kendi işimizde günde 12 saat çalışarak geçti yani aslında çok da paslanmadım ama ben de korkuyorum işte ya beceremezsem diye :KK43:

evet 1 sene diye ayrıldım 4 sene oldu şaka gibi, nasıl geçtiğini anlamadım :KK14:
yıllarca rutin olarak yaptığım sabah kalkmak, hazırlanmak, işe gitmek bile inanılmaz gözüme büyüyor şimdi, rahata fena alıştım.
becerme konusunda çok kaygım yok, birbirinden farklı birçok sektörde çalıştım ve gördüm ki eski iş deneyimlerin ne olursa olsun her yeni masada yepyeni bir işe başlıyorsun ve önceki bildiklerinin bazen hiçbir anlamı olmuyor. öyle ya da böyle üstesinden geliniyor, asıl mesela mutlu ve tatmin edici bir iş bulabilmekte.

evet 1 sene diye ayrıldım 4 sene oldu şaka gibi, nasıl geçtiğini anlamadım :KK14:
yıllarca rutin olarak yaptığım sabah kalkmak, hazırlanmak, işe gitmek bile inanılmaz gözüme büyüyor şimdi, rahata fena alıştım.
becerme konusunda çok kaygım yok, birbirinden farklı birçok sektörde çalıştım ve gördüm ki eski iş deneyimlerin ne olursa olsun her yeni masada yepyeni bir işe başlıyorsun ve önceki bildiklerinin bazen hiçbir anlamı olmuyor. öyle ya da böyle üstesinden geliniyor, asıl mesela mutlu ve tatmin edici bir iş bulabilmekte.

Aynen ben de onun farkındayım. Ne kadar bilirsen bil ilk bir ayın sudan çıkmış balık gibi geçiyor bunu kabullendim. Ama ben özledim ya işe gitmeyi, dönmeyi. Ne yalan söyleyeyim başka meziyetim de yok on seneden fazla çalışma hayatım var ve börek desen açamam, dolma saramam, şöyle mis gibi cam silemem. Benim de meziyetim çalışmak.

Çalışan demir ışıldar sözünün vücut bulmuş hali annen işte :KK70: Kk da aramaya lüzum yok bak bak gaza gel

Bende asla işi bırakmam diyenlerdendim
Kızım olunca biraz sallandım
Ama yine işe döndüm 5,5 aylıkken
İnşallah annen gibi olurum :KK70: bilmiyorum daha bir fırın ekmek yemem lazım
Ben daha 29 um, eski topraklar sağlammış biz biraz hormonlu şeylerden dolayı mı nedir o kadar dayanıklı değiliz :KK70:

Biz bir gaz bir gaz şimdi :D :D :D
Pazar günü gideyim de annemi bir mıncıklayayım az biraz da enerji alayım :D

Aynen ben de onun farkındayım. Ne kadar bilirsen bil ilk bir ayın sudan çıkmış balık gibi geçiyor bunu kabullendim. Ama ben özledim ya işe gitmeyi, dönmeyi. Ne yalan söyleyeyim başka meziyetim de yok on seneden fazla çalışma hayatım var ve börek desen açamam, dolma saramam, şöyle mis gibi cam silemem. Benim de meziyetim çalışmak.

dolma sararım diğerlerini ben de yapamam, bi kere cam silmeyi denemiştim de buraya konu bile açmıştım rezil ettim camları :confused:
ah keşke ben de özlesem... mecburiyet olunca bütün cazibesini kaybediyor sanırım...

Merhaba hanımlar, aslında çalışmamaktan ötürü oluşan kaygılarım için bir konu açmıştım ama bu seferki endişem bambaşka. Başvurularıma bir çok dönüş alıyorum ama çok acil ihtiyacımız olmadığından eliyorum uymayanları şimdilik falan. Ama Temmuz başı çıkacağımız tatil bitince artık çalışmak istiyorum. Eğitimim Halkla İlişkiler ayrıca bir de liseden sonra girip sıkılıp tamamlamadığım Yönetici Asistanlığı var iki senelik. Sıkılıp bıraktım daha sonra Halkla İlişkiler okudum.

Son işim uluslararası bir şirketti burada altı sene yoğun tempoda çalıştım. 1,5 senedir evdeyim. Ve korkuyorum yapabilir miyim acaba yaşım mı geçiyor diye. 36 bitecek bu Temmuz.

Eski plazamda 40'larında çok bakımlı ve şık kadınlar görürdüm, gayet de çalışılıyor yani. Ama acaba gençlikteki o enerjim olmaz mı diyorum. Yanılıyorumdur değil mi ?

Çalışmayı hep sevdim, bir yandan okudum diğer yandan çalıştım. Son iki iş yerim uluslarası anlamda iyi firmalardı. Emeklerimin karşılığını aldım diyebilirim çünkü iyi maaşlarla çalıştım. Çalışmayı, çalışırken planlı olmayı, para kazanmayı ve harcamayı seviyorum. Evimiz kira değil eşimin primleriyle 3000-3500 arası bir gelirimiz var şükür ama neden daha fazla olmasın. Birikim de yapalım.

Yani çalışmak kalp ben bunu anlatabildim sanırım. Ama korkuyorum işte ya yapamazsam diye. Bedensel enerjim çok iyidir 29 yaşındaki eşimin bir arkadaşı "vive sana yetişemiyorum bu ne hız" diyor hep. Ama evde üç kedi, bol tüy, kum ve 36 yı deviren ben. Ya yapamazsam ?

Morale ve teşviğe ihtiyacım var hanımlar :KK43:
Çalışmasına çalışırsın da yaş faktörü iş bulma olasılığını kısıtlıyor.O yüzden çokta uzatma derim işe girme sürecini.

yahu 36 yaş mı Allah aşkına? zaten üni oku bitir. en iyi ihtimal 22. e 14-15 yıl deneyim olunca emekli mi olalım? balerin, futbolcu filan olsanız neyse de :KK48: 36 en güzel, en verimli yaşlar. hem de kaç yılın hevesi var içinizde cillop gibi, fısstık gibi çalışırsınız. hayırlı olsun şimdiden.:KK76:

İnsan çalışmadığı zaman enerjisi azalıyor bana gore.
Çalışmak daha zinde olmak demek.

Çalışmayı seviyorsanız bence yaparsınız

Bu arada ben 30 falan sanıyordum sizi masallahiniz var M meredithgrey :KK53:

Biz bir gaz bir gaz şimdi :KK70: :KK70: :KK70:
Pazar günü gideyim de annemi bir mıncıklayayım az biraz da enerji alayım :KK70:
İş insana sorumluluk yüklüyo
Hergün erken kalkıyosun
Hergün insan içine karışıyosun
Hergün kıyafet vs çeki düzen veriyosun bi kendine
Bişeyleri başarmak bişeylere yardım etmek insanın hoşuna gidiyo
Öğle yemeğin bile saatli
Düzen iyidir yahu

Alın çantanızı çıkın, gerisi gelir. Vuhuu iş kadınıyım ben moduna geçince bırakamazsınız :D

İhtiyacınız yoksa çalışmayın ama çalışmayı istiyorsanız korkmayın başlayın işe.
Belki hemen alışacaksınız ve uyum sağlayacaksınız,
Beklediğiniz gibi olmazsa ayrılır başka iş bakarsınız...

Artık ömürler uzadı,kalıplaşmış yaş anlayışları degisiyor.Ben 39da evlendim.40ımda anne oldum ve cayir cayır da çalışıyorum:)hareketliyim,yaşım da 28desem bile inanıyor insanlar:)isyerimde 30dan küçük sadece tek kisi var.herkes 30ları hatta 40ları deviren kişiler

Hamileyken bile haldur huldur yürüyen ben ,iki bucuk aydır evde olduğumdan olsa gerek,dün hemen yoruldum iki adım yürüdüm diye,isleyen demir pas tutmaz ..boşuna dememiş atalar

Merhaba hanımlar, aslında çalışmamaktan ötürü oluşan kaygılarım için bir konu açmıştım ama bu seferki endişem bambaşka. Başvurularıma bir çok dönüş alıyorum ama çok acil ihtiyacımız olmadığından eliyorum uymayanları şimdilik falan. Ama Temmuz başı çıkacağımız tatil bitince artık çalışmak istiyorum. Eğitimim Halkla İlişkiler ayrıca bir de liseden sonra girip sıkılıp tamamlamadığım Yönetici Asistanlığı var iki senelik. Sıkılıp bıraktım daha sonra Halkla İlişkiler okudum.

Son işim uluslararası bir şirketti burada altı sene yoğun tempoda çalıştım. 1,5 senedir evdeyim. Ve korkuyorum yapabilir miyim acaba yaşım mı geçiyor diye. 36 bitecek bu Temmuz.

Eski plazamda 40'larında çok bakımlı ve şık kadınlar görürdüm, gayet de çalışılıyor yani. Ama acaba gençlikteki o enerjim olmaz mı diyorum. Yanılıyorumdur değil mi ?

Çalışmayı hep sevdim, bir yandan okudum diğer yandan çalıştım. Son iki iş yerim uluslarası anlamda iyi firmalardı. Emeklerimin karşılığını aldım diyebilirim çünkü iyi maaşlarla çalıştım. Çalışmayı, çalışırken planlı olmayı, para kazanmayı ve harcamayı seviyorum. Evimiz kira değil eşimin primleriyle 3000-3500 arası bir gelirimiz var şükür ama neden daha fazla olmasın. Birikim de yapalım.

Yani çalışmak kalp ben bunu anlatabildim sanırım. Ama korkuyorum işte ya yapamazsam diye. Bedensel enerjim çok iyidir 29 yaşındaki eşimin bir arkadaşı "vive sana yetişemiyorum bu ne hız" diyor hep. Ama evde üç kedi, bol tüy, kum ve 36 yı deviren ben. Ya yapamazsam ?

Morale ve teşviğe ihtiyacım var hanımlar :KK43:

ooo sen iş bulmuşsunda beğenmiyorsun sevindim iş tekliflerinin gelmesine :KK45:Senin en çok ihtiyacın olan şey çalışmak

Gör bak nasıl iyi gelecek hem maddi olarak hem manevi olarak.Kendini yenilenmiş hissedeceksin.Elinde rahatlar kredilerini borçlarını kapatırsın.

Senin gibi tecrübeli birisinin evde durması hata.

yaşında ne var Şıkıdım şıkıdım oraların tozunu attırırsın

ooo sen iş bulmuşsunda beğenmiyorsun sevindim iş tekliflerinin gelmesine :KK45:Senin en çok ihtiyacın olan şey çalışmak

Gör bak nasıl iyi gelecek hem maddi olarak hem manevi olarak.Kendini yenilenmiş hissedeceksin.Elinde rahatlar kredilerini borçlarını kapatırsın.

Senin gibi tecrübeli birisinin evde durması hata.

yaşında ne var Şıkıdım şıkıdım oraların tozunu attırırsın

Görüşmelere gidiyorum ama halen işsizim. Ne yapayım beklemekten , ümit etmekten başka yapabileceğim bir şey yok Allah bugünümüzü aratmasın. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Artık ömürler uzadı,kalıplaşmış yaş anlayışları degisiyor.Ben 39da evlendim.40ımda anne oldum ve cayir cayır da çalışıyorum:)hareketliyim,yaşım da 28desem bile inanıyor insanlar:)isyerimde 30dan küçük sadece tek kisi var.herkes 30ları hatta 40ları deviren kişiler

Annem 35 yaşında evlenmiş ben 36' da doğmuşum şu an 70 yaşında ama iki sene öncesine kadar devam etti çalışmaya. İnanılmaz aktif bir kadındır. Ben biraz endişeli yapıya sahip olduğumdan herşeyi kuruntu ediyorum sanırım.

Back
X