Merhaba hanımlar, aslında çalışmamaktan ötürü oluşan kaygılarım için bir konu açmıştım ama bu seferki endişem bambaşka. Başvurularıma bir çok dönüş alıyorum ama çok acil ihtiyacımız olmadığından eliyorum uymayanları şimdilik falan. Ama Temmuz başı çıkacağımız tatil bitince artık çalışmak istiyorum. Eğitimim Halkla İlişkiler ayrıca bir de liseden sonra girip sıkılıp tamamlamadığım Yönetici Asistanlığı var iki senelik. Sıkılıp bıraktım daha sonra Halkla İlişkiler okudum.
Son işim uluslararası bir şirketti burada altı sene yoğun tempoda çalıştım. 1,5 senedir evdeyim. Ve korkuyorum yapabilir miyim acaba yaşım mı geçiyor diye. 36 bitecek bu Temmuz.
Eski plazamda 40'larında çok bakımlı ve şık kadınlar görürdüm, gayet de çalışılıyor yani. Ama acaba gençlikteki o enerjim olmaz mı diyorum. Yanılıyorumdur değil mi ?
Çalışmayı hep sevdim, bir yandan okudum diğer yandan çalıştım. Son iki iş yerim uluslarası anlamda iyi firmalardı. Emeklerimin karşılığını aldım diyebilirim çünkü iyi maaşlarla çalıştım. Çalışmayı, çalışırken planlı olmayı, para kazanmayı ve harcamayı seviyorum. Evimiz kira değil eşimin primleriyle 3000-3500 arası bir gelirimiz var şükür ama neden daha fazla olmasın. Birikim de yapalım.
Yani çalışmak kalp ben bunu anlatabildim sanırım. Ama korkuyorum işte ya yapamazsam diye. Bedensel enerjim çok iyidir 29 yaşındaki eşimin bir arkadaşı "vive sana yetişemiyorum bu ne hız" diyor hep. Ama evde üç kedi, bol tüy, kum ve 36 yı deviren ben. Ya yapamazsam ?
Morale ve teşviğe ihtiyacım var hanımlar