Yeniden çalışmak

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
63
47
Herkese selamlar. 2.5 yıl aradan sonra işe başlıyorum. Son çalıştığım işyeri değil.. Farklı bir yer. Aranızda benim gibi ara verip iş hayatına dönenler var mı. Biraz tedirdinim. Geçen zaman içinde kullanılan program değişmiş mesela. Zor mu adapte olunur merak ediyorum.

2. doğumumda neredeyse 13 ay sonra işe döndüm
aynı işyerine dönmeme rağmen bende tedirginlik yaşadım
gittiğiniz işyeri ortamı önemli bence adapte için
inşallah hayırlı iyi insanlar çıkar karşınıza

Ne kadar zor olursa olsun o sistemler; ne kadar değişmiş olursa olsun o programlar maksimum bu sorunları aşman bir haftanı ya alır ya almaz..

Zaten isterse bütün işlerde tecrüben, bilgin olsun yeni iş yerinde sana neyi nasıl yapman gerektiği konusunda bilgi verirler.

Bu yeni işinin hakkında hayırlı olmasını dilerim Allah'tan..

alışırsınız

yeni ortama girince herkes yaşar o tedirginliği geçer sonra

öğrenirsiniz yeni programı da sonuçta temel aynıdır

endişe etme en fazla 2 hafta zorlanırsın sonra işin piri olursun.

Ben de 27 ay ara verdim. Memurum. Kimlikler değişti. Nasıl yapılıyor yenisi hiç fikrim yok. Öğrenirim birkaç gün içinde...

İçinde iş sıkıntısı olduğuna göre kesinlikle yaparsın sen
Stres yapma yeter ki
Hayırlı olsun bereketli olsun

Ben varım 2 sene ücretsiz izinden sonra ise döndüğümde elektronik imzaya geçilmişti, onu öğrendim, genel olarak uyum sağlamam 2 hafta sürdü

Ben varım 2 sene ücretsiz izinden sonra ise döndüğümde elektronik imzaya geçilmişti, onu öğrendim, genel olarak uyum sağlamam 2 hafta sürdü
E imza ya geçilmiş evet eski işyerime gidip inceledim biraz. Bir tıkla oluyor aslında herşey. Biz de öğreniriz inşallah.

İçinde iş sıkıntısı olduğuna göre kesinlikle yaparsın sen
Stres yapma yeter ki
Hayırlı olsun bereketli olsun
Teşekkür ederim.
Aralıksız 16 sene çalıştım. Şimdi acemi gibi olmak endişe veriyor ama yapıcak birşey yok. Bu süreci yaşamak zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…