Aynen öyle. O yüzden ben şimdi yemeklerde aşırı sıkmamaya çalışıyorum kendimi. Çünkü ömür boyu bi kibrit kutusu kadar peynir üç zeytin falan yapamam ki. Kalıcı ve sarkmadan vermek en büyük hedefim. Belli kısıtlamalar getirdim hayatım boyunca uygulayacagım. Çaya şeker atmamak kahvaltı dışında ekmek yememek gibi. Tabi şu aşamada yemek porsiyonlarını küçülttüm biraz. Pazar tartılacağım için
Ve teşekkür ederim ama her gün bi saat yürümüyorum maalesef. O, o günlüktü. Yarım saat falan yürüyorum normalde. Ama ilerleyen dönemde bi saat falan yaparım belki bakalım :)
Karın çıtırdatmayı nasıl anlatsaamm

Aynı mekik çekecek gibi yere uzanıyosun ama mekikten farkı kolları başının altında değil de öne doğru uzatıyorsun. Kollar öne doğru uzanmış şekilde kalkıp iniyosun mekik gibi. Ama tabii mekikten daha kolay bi hareket. Sayısını az tutmadığın sürede etkili de baya yakıyor bnm karnımı mesela. Ben henüz bi tane bile mekik çekemiyorum da

Alternatifi olarak karın çıtırdatmak hareketini yapıyorum. Ama bunu düzenli yaparsam mekik de çekebileceğim inş. Sen de benim gibiysen tavsiye ederim yani :)
30 day fit diye bi uygulama var. O uygulamanın karın antremanı kategorisinde gördüm ben de karın çıtırdatma egzersizini. O uygulamada görsellerle anlatıyor egzersizleri. İstersen o uygulamayı indirip oradan da bakabilirsin buna :)