bundan neredeyse 5 yıl önce 117 kilodan 70 lere kadar inerek kendimce çok büyük bir başarı elde ettim. ta ki eşimle tanışana kadar . düğün öncesi 78 lere çıktım. daha sonra evlendim 1 yılda 89 a çıktım. tam diyete başlıyorum derken hamile olduğumu öğrendim.ne kadar dikkat etsem de 105 le doğuma girdim. 96 ya düştüm doğumdan sonraki 1 ayda. bebeğim emmedi. o yüzzden diyete başlamaya karar verdim. bebeğim şimdi 3 aylık. yaklaşık 1.5 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama 96 dan sadece 93.5 e kadar düşmeyi başarabildim. benim gibi kilosu fazla birisi için çok az. bu yüzden düzenli kaçamaksız bir diyet yapmaya karar verdim. ilk hedefim nisana kadar yaklaşık 5 ayda 20 kilo vermek. dürüstçe hergün buraya yediklerimi ve bebekten fırsat bulup yapabilirsem yaptıgım sporu yazacagım ve her p.tesi kilomu yazacagım.desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var. daha önce belli bir listeye bağlı kalmadan ama hergün yediklerimi not edip kendimi eleştirerek o kadar kilo verdim. şimdi de aynısını bu sayfada yapmak istiyorum. bebekten fırsat buldukça sürekli yazmaya calısacagım inş.