yeniden diyete başlıyorum

zynmhm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
527
418
123
35
Ankara
bundan neredeyse 5 yıl önce 117 kilodan 70 lere kadar inerek kendimce çok büyük bir başarı elde ettim. ta ki eşimle tanışana kadar . düğün öncesi 78 lere çıktım. daha sonra evlendim 1 yılda 89 a çıktım. tam diyete başlıyorum derken hamile olduğumu öğrendim.ne kadar dikkat etsem de 105 le doğuma girdim. 96 ya düştüm doğumdan sonraki 1 ayda. bebeğim emmedi. o yüzzden diyete başlamaya karar verdim. bebeğim şimdi 3 aylık. yaklaşık 1.5 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama 96 dan sadece 93.5 e kadar düşmeyi başarabildim. benim gibi kilosu fazla birisi için çok az. bu yüzden düzenli kaçamaksız bir diyet yapmaya karar verdim. ilk hedefim nisana kadar yaklaşık 5 ayda 20 kilo vermek. dürüstçe hergün buraya yediklerimi ve bebekten fırsat bulup yapabilirsem yaptıgım sporu yazacagım ve her p.tesi kilomu yazacagım.desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var. daha önce belli bir listeye bağlı kalmadan ama hergün yediklerimi not edip kendimi eleştirerek o kadar kilo verdim. şimdi de aynısını bu sayfada yapmak istiyorum. bebekten fırsat buldukça sürekli yazmaya calısacagım inş.

diyete dün başladım.
dün yediklerim
sabah- 2 etimek,bir parça kaşar peynir,1 haşlanmış yumurta, maydanoz nane ve yeşil çay
ara-1 galeta 1 bardak süt
daha sonra hala açtım 2-3 ısırık önceki günden lazanya kalmıştı ondan aldım. (kaçamak)
öğle:2 tavuk baget,1 kase yogurt
ara: 2 mandalina
akşam: yogurtlu havuc salatası ve 1 tabak sulu köfte

gece yatmadan 1 bardak süt

20 dk kadar koşu bandında yürüdüm 15-20 dk kadar dışarı çıktık oğlumla yürüyerek saglık ocagına gittik. 3 fincan da yeşil çay içtim.

bugün
sabah : yumurta ve peyniri karıştırıp 2 dilim kepekli ekmek üzerine sürdüm ve fırında pişirdim yanına yeşillik ve yeşilçay

ara: 2 galeta 1 kase yogurt

öğlen: 2 tavuk baget yanına soğan salatası limon ve sumaka
sonrası 2 mandalina yiyeceğim acıkınca akşam 1 tabak bulgurlu kabak yemeği yogurtla yiyeceğim.

şuana kadar 2 lt su içtim ve 2 fincan yeşil çay. oğlum uyanmadan yapabilirsem biraz koşu bandında yürüyüş yapacagım şimdi. hatta gittim bile. :)

23 dk yuruyebildim. :-( oglum uyandigi icin biraktim. 2 mandalina yedim. Aksam yemegi 1 tabak kabak yemegi ve bol limonlu beyaz lahana salatasi. 1 tane de kepejli galeta. Ve saat 7 de yemeyi bitirdim.

bende bugün sabah itibariyle diyete başlayacağım inş... sayfanı görünce buradan beraber devam edebiliriz diye düşündüm canım. gerçi sen bayadır yazmamışsın ama tek başına olunca sanıyorum ki yazmak zor gelmiş olabilir. yarın sabah itibariyle tartılıp kilomu ve gün içinde yediklerimi bende yazayım eğer beraber devam edersek sanırım iyi bir mmotivasyon olur ikimizide :)

bende bugün sabah itibariyle diyete başlayacağım inş... sayfanı görünce buradan beraber devam edebiliriz diye düşündüm canım. gerçi sen bayadır yazmamışsın ama tek başına olunca sanıyorum ki yazmak zor gelmiş olabilir. yarın sabah itibariyle tartılıp kilomu ve gün içinde yediklerimi bende yazayım eğer beraber devam edersek sanırım iyi bir mmotivasyon olur ikimizide :)
canım hoşgeldin çok sevindim. :) diyet falan kalmadı ben de ailemin yanına gitim 1 ay kaldım. 92 le gittim 97.8 le döndüm. :((( tekrar bşladım diyete ama bu sayfanın varlıgını bile unutmuştum neredeyse. bugün itibariyle 90.9 kilom. yazabildikçe yediklerimizi yaptıklarımızı yazalım. senin kilon kaç nasıl bir diyet yapıyorsun.

kusura bakma canım ancak girebildim.. aslında belli bir şey yapmıyorum şuan sadece abur cubu yememeye çalışıyorum ve diyet koçum diye bi uygulama indirdim app storedan orda kalori hesabı yapıyo orda 2000 i geçmemeye çalışıyorum. bende bu sabah aç karna 82.4 çıktım. yarın itibariyle burdan daha düzenli bir şekilde görüşebiliriz inş. takip iyi olur diye umut ediyorum. yaptıkça yemememiz gerekenler belirginleşir zaten. bugün ilk defa market alışverişinden iç bir çikolata ve benzeri birşey almadan çıktım bu bile motive edici umut var :))

merhaba canım ardan neredeyse 2 ay geçmiş hiç yazmamışız :( olsun bende şuan memleket turlarındayım o yüzden pek nete giremesemde diyete son gaz devam ediyorum inş. en son yazdığımda 25 şubatta 82.4 çıkmışım 18 nisan sabahı da 75 kiloyum :))çok şükür kilo vermeye başladım 3 haftadır ciddi bir diyete girdim 3 haftada 5 kilo verdim. inş rabbim sabrını verir de devam ettiririm daha uzun bir süre. şuan ki hedefim 70 bakalım önümüzdeki 3 haftada da 5 kilo verebilecekmiyim :) sen neler yaptın bu süreçte?

Back
X