Bebek Beslenmesi Yeniden emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

smeeygle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.391
4.623
83
43
Merhabalar. Oğlum 14 aylık,2 ay önce memeden kestim. Bu günlerde çok hasta ciğerlerini üşütmüş. acaba süt var mıdır dedim biraz sağdım kahve fincanı kadar çıktı. Rengi koyu sarı,tadı tuzlu gibi. Acaba bozulmuş mu tadı,yoksa ilk ağız sütü mü oluyor bu? Tadı ve rengi değişik gelince vermeye korktum.

Memede duran süt bozulmaz herhalde.
Önsütünüz azalmış, yağlı sütü sağmışsınızdır muhtemelen.
Denemekte fayda var.

Daha zamani varmis niye kestiniz ki memeden? Bir kaç kez sagip doksen sonrasinda normal sut gelir bence

Fincanla verebilirsin ama sütten kesilen bebeğe meme tekrar verilmez diye biliyorum ben. Anne sutu de çok şifalı ama onun yanı sıra rahatsızlığını giderecek bitkisel şeyler deneseniz...acil sifalar...

Çocucuğun dengesini neden bozuyorsun ki sütten kesilmiş tekrar meme tamam hasta olabilir ek gida dönemini çoktan geçmiş sıcak çorbalar yap ilaçlarını ver ufacık bebek mi bu tekrar emzirmek istiyorsun
Tekrar emzirmek değil de kaşıkla vermek sadece. ciğerlerini üşütünce,ateşli ve sürekli kusuyor. Tadı değişik yağlı ve tuzlu gelince korktum.

Fincanla verebilirsin ama sütten kesilen bebeğe meme tekrar verilmez diye biliyorum ben. Anne sutu de çok şifalı ama onun yanı sıra rahatsızlığını giderecek bitkisel şeyler deneseniz...acil sifalar...
Tşkler. Fincanla vereceğim zaten. Antibiyotiği bile kusuyor ciğerinden sesler geliyor nefes alıp verirken. Offf anne olmak çok zor.

Geçmiş olsun. Memeden kestikten sonra tekrar Anne sütüne alışırsa bebekpsikolojik zorluk çekebilir 2 defa aynı ayrılık zor olur ve zamanla bebeğin ihtiyacı olduğu için Anne sütü yetersiz kaldığından ek mamaya başlanır. Kustuğunda kaybettiklerini yerine koyması için 1 litre kaynatılmış soğutulmuş su içine, 2 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırın, artan karışımı ertesi gün çöpe atın

Merhabalar. Oğlum 14 aylık,2 ay önce memeden kestim. Bu günlerde çok hasta ciğerlerini üşütmüş. acaba süt var mıdır dedim biraz sağdım kahve fincanı kadar çıktı. Rengi koyu sarı,tadı tuzlu gibi. Acaba bozulmuş mu tadı,yoksa ilk ağız sütü mü oluyor bu? Tadı ve rengi değişik gelince vermeye korktum.
Kabaca memedeki devir daim yapmayan süt bozuluyor. Bazen gıda zehirlenmesi bile yapıyormuş. Damarlardaki sütü tamamen boşaltmadan rengi normale dönmeden emzirmeyin.

Back
X