Bebek Beslenmesi Yeniden emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçmiş olsun. Memeden kestikten sonra tekrar Anne sütüne alışırsa bebekpsikolojik zorluk çekebilir 2 defa aynı ayrılık zor olur ve zamanla bebeğin ihtiyacı olduğu için Anne sütü yetersiz kaldığından ek mamaya başlanır. Kustuğunda kaybettiklerini yerine koyması için 1 litre kaynatılmış soğutulmuş su içine, 2 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırın, artan karışımı ertesi gün çöpe atın
Tşk ederim bilgiler için

İyi yapmışsınız. İnşallah geçer bu ara heryerde salgın var sanki kış ayının ortasında gibiyiz
Çok tşkler iyi dilekleriniz için. Salgın değil de biraz benden kaynaklandı. Pişik olunca çıplak yatırdım bu sefer de üşüttü. Kaş yaparken göz çıkardım velhasıl

Çok tşkler iyi dilekleriniz için. Salgın değil de biraz benden kaynaklandı. Pişik olunca çıplak yatırdım bu sefer de üşüttü. Kaş yaparken göz çıkardım velhasıl
Üzmeyin kendinizi bu sıcakta böyle olacağını tahmin edemezdiniz. Pamuklara da sarsak o hastalığı tadacaklar. Rabbim beterlerinden saklasın.

Üzmeyin kendinizi bu sıcakta böyle olacağını tahmin edemezdiniz. Pamuklara da sarsak o hastalığı tadacaklar. Rabbim beterlerinden saklasın.
Amin allah dermansız dert vermesin tabi ama biraz benden kaynaklandığı için vicdan azabı çekiyorum

Amin allah dermansız dert vermesin tabi ama biraz benden kaynaklandığı için vicdan azabı çekiyorum
Siz diğer taraftan pişik acısı çekmesin diye öyle yatırdınız. Evet yapmamanız gerekirdi belki ama hepsini yaşayarak öğreniyoruz. Annelik duygusu doğuştan ama bakım tecrübeyle oluyor. Hepimiz öyle büyüdük ve ilk çocuklarda her zaman acemilik çekmiştir her jenerasyon :)

Üzülmeyin hepsi geçecek inşallah:KK68:

Geçmiş olsun, kısa zamanda iyileşir inşallah. Boşluğunuza denk gelmiştir, üzülmeyin. Ben de doğurduktan hemen sonra üşütmüştüm oğlumu. Getirip çıplak (sadece bez vardı) vermişlerdi kucağıma, giydir de dememişlerdi. Öyle olunca da şaşkınlıkla aklımıza gelmedi giydirmek, sadece yeni doğan iç zıbını (hani şu incecik uzun kollu bir şey var ya o) giydirmiştik. Birkaç gün sonra düzeldi Allah'tan. O da bana ders oldu zaten.

Bence ilk gelen sütü vermeyin. Devamında gelirse emzirirsiniz. Ayrıca çok geçmiş olsun.
Tşk ederim. Doktordan geldim az önce. O da aynısını söyledi bir ilk gün sağ at sütü,sonra sağdığını verirsin dedi.

Back
X