nişanlınız keşke söyleseydi zamanında evlendikten sonra daha kötü sorunlar olmasın duyulursa ailede öenmli ama nişanlınız sizi sahiplenmiş herhangi bir sorun olsada arkanızda olur bunun rahatlığı içinde olun benim kız arkadaşım 6 ay bir evlilik yaptı ardından boşanmıştı 2 sene sonra bir ilişkiye başladı ve çıktığı erkeğe aylarca söylemedi neden söylemedin boşandığını dediğimde bana şans vermezdi hemen elerdi şimdi beni seviyor diyo ama çoçuk için büyük bir yıkım olmuş genede ilişkiyi sürdürüyordu ama bence evlenmez benimde abim eşim kaynım kimse kabul etmeyiz böyle birşeyi dediklerine göre erkekler bu konuda titiz siz dürüst davranmışsınız ve başladığınız gün söylemişsiniz ve nişanlınız sizi sevmiş kabul etmiş evlenmek kadar boşanmak da normal sonuçta Allahın emriyle boşanmışsın şimdi kızlar evlenmeden neler neler yapıyorlar sonra ameliyat oluyorlar işte bunlar kişiliksiz insanlar yalanlarla yuva kuruyorlar sizin için önemli olan eşinizin düşünceleri gerisini düşünüp kendine zehir etme en güzel günlerini inşallah çok mutlu olursun..
Ne olursa olsun dürüst olunması gerektiğini düşünüyorum, kendimi o ailenin yerine koyunca benden bu konuyu gizlemelerini istemezdim ama
oğlumun sevdiği kız sırf daha önce evlendi boşandı diye ondan ayrılmasını istemezdim.
Bir yerde okumuştum kimileri kendileri yalana teşvik ediyor insanları, kendisi evlenmeden önce her haltı yiyip sonra bakire eş arayan erkek, oğlunun boşanmış bir bayanla evlenmesini kabul etmeyecek kadar katı bir anne baba kandırılmayı hak ediyor.
O yüzden bence nişanlınızın bir bildiği vardır, o gizliyorsa bence açığa çıkarmanın bir anlamı yok.
bir tanıdığımda geçen yıl evlendi bu şekilde....kız boşanmıştı üstelik normal bir evlilik süreci geçirmiş evliyken sonra ayrılmışlar...şimdiki eşiyle tanışmış o da aileme söylemeyelim bekar diyelim çocuk yok nasılsa anlamazlar demiş ...erkekte bekar hiç evlenmemiş ...neyse şimdi evliler ve bebek bekliyorlar çokta mutlulularerkek tarafı hala bilmiyor zaten gelinlerinide çok seviyorlar
sende kafana takma herkesin başına gelebilir bu bir suç ya da ayıp değil olmuş bir kere geçmişi bırak önüne bak mutlu olmayı seç kendin için..nişanlını dinle o ailesini tanıyordur demek böyle olması gerekli herşey gönlünce olsun inşallah bundan sonraki evliliğinde çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?