Yeniden evleniyorum ama ailesi boşandığımı bilmiyor:(

çok teşekkürler month ve tüm yorum yapan arkadaşlar.Gerçekten konuşmak ve paylaşmak çok iyi geliyormuş.

ne diye kaygı duyuyorsun nişanlın biliyor ailesine söyleyip söylememek ona kalmış bence sen hiç kafana takma hayatına bak..bir de düğün yapmayın akrabalar da biraraya gelmesin bence madem işi sağlama alalım diyorsunuz..

ama o ilk defa evlenecek ve benden çok hayal kuruyor.gelinliğim olsun ayakkabım olsun..Nikah yapıcaz ama yine akrabalargelicek.Çünkü ben de ne nişan ne kına hiç ama hiç bişey yaşamadım ki.

mrb kızlar bence gercegi söylemelısınız.daha sonra ailesinin kulagına elbet bir şekılde gider ve mutsuz olursunuz.neden bızden sakladınız demelerı onların en büyük hakkı ve sen hep bı tereddütte olucaksın acaba ögrenırlermı bırı agzından kacırır mı bende suan esımden ayrılmak uzereyım ben senın durumunda olsaydım kı ılerde elbet olacagım kabul ederlerse beni bu sekılde kabul etsınler dıye dusunurdum sonucta ben yanlıs bıse yapmadım bosanmak cok dogal birşey yinede siz bılırsınız ama rahat rahat yasamak varken evlılıgını neden hep bir dıken üzerinde oturasınki????

mrb kızlar bence gercegi söylemelısınız.daha sonra ailesinin kulagına elbet bir şekılde gider ve mutsuz olursunuz.neden bızden sakladınız demelerı onların en büyük hakkı ve sen hep bı tereddütte olucaksın acaba ögrenırlermı bırı agzından kacırır mı bende suan esımden ayrılmak uzereyım ben senın durumunda olsaydım kı ılerde elbet olacagım kabul ederlerse beni bu sekılde kabul etsınler dıye dusunurdum sonucta ben yanlıs bıse yapmadım bosanmak cok dogal birşey yinede siz bılırsınız ama rahat rahat yasamak varken evlılıgını neden hep bir dıken üzerinde oturasınki????

ne sen hatırla ne de sürekli nişanlına hatırlat o günleri lütfen kapat konuyu hiç öyle birşey yaşanmamş gbi yaşa hayatını eğer sürekli nişanlının aklına getirtirsen kötü olur kendi kendine nişanlının fikirlerini değiştirirsin söyleyim.......

Nişanlınıza yeteri kadar ailene söyle demişsiniz siz de aileniz de. Artık nişanlınızla sorun da olmaya başlamış bu konu aranızda. Daha fazla üstelemenin bir faydası yok. İşi oluruna bırakın ve fazla da düşünmemeye çalışın.

Nişanlımızın ailesi bir şekilde öğrenirse de siz üzerinize düşeni yapmışsınız, kendinizi suçlu hissedecekbir şey yok. Böyle bir durum olursa da başınız dik olsun, hiç suçlu psikolojisine falan girmeyin, ki zaten suç, kusur yok. Ama siz böyle kuruntu, sıkıntı yaparsanız, onların tesadüfen öğrenmeleri durumunda, iş daha olumsuz bir hal alabilir. Çünkü bu düşünceler nedeniyle ezik hissedersiniz onlara karşı kendinizi, hiç gereksiz yere. Kendinizi böyle bir pozisyona sokmayın, utanacak bir şey yapmamışsınız, kimseyi kandırmak peşinde olmamışsınız.

siz ailesine söylemesi için elinizden geleni yapmışsınız zaten, duyarlarsa da duysunlar bence gerekli açıklamayı eşiniz yapsın o zaman; arkanızda duran , sizi olduğunuz gibi kabullenen biri nede olsa. keşke duymasalar bilmeseler ama mutlaka duyacaklar. bunu neden söylüyorum şöyle ki nişan , kına, düğün yapmamışsınız daha önceden, bu sefer yaparsınız yapmalısınız da. bu merasimler sırasında illa ki akrabalar tanışacak kaynaşacak boşboğaz insanların çenesi durmaz böyle zamanlarda. böylelikle eşinizin ailesi de duymuş olur. umarım hafif atlatırsınız bu durumları. mutlu olmanız dileklerimle...

geçmişi geçmişte bırak. geçmişin ayaklarına dolanmasına izin verme.
sen bile unut gitsin. hiç yaşanmadı say.
hayatının o devresini çıkart aklından.
ne güzel yeni bir başlangıç yapmıssın.
sana değer veren bir adam bulmuşsun.
gereksiz yere yıpratma ilişkini.
erkek arkadaşınında dediği gibi sonsuza kadar göm gitsin bu olayı.

bence dert edecek birşey yok.çünkü bunu sen değil nişanlın düşünecek.bende kısa süreli bir evlilik yaşamıştım.ardından şimdiki eşimle çıkmaya başladık.4 yıl süren bir flört döneminden sonra evlendik.Bu süreç içinde eşim ailesine benim boşandığımı söylemiş.En azından bana öyle dedi.eşimin ailesi bugüne kadar ne bir ima ne bir ters laf söylemedi.Sorun çıkmıyor yani.Bu arada da eşimin ilk evliliği.Sende de sorun çıkmayacak inşallah...Mutluluklar...

nişanlın ailesine söylemek istemiyorsa vardır bi korkusu.ısrar etme bence.evlendikten sonra öğrenirlersede evlenmiş olursunuz kimse aranızı bozamaz.üzülme

kardesim nisanliniz biliyor kabulde etmis ... digerlerini ilgilendirmez.. Allah cok mutlu etsin bi yastikta kocayin amin:)

arkadaşlara katılıyorum nişanlın seni sahiplenmiş ailesinede söylememk istemeyen o sen üzme kendine bence

nişanlın söylemeyecez diyosa boşver bence.....kendinede bunu sıkıntı etme..
sonradan öğrendiklerini varsayalım ozman eşin olacak olan bu insan seni yarı yolda bırakacak değilya....
o senin yanında olduktan sonra sorun yok demektr.ayrıca etrafımda o kadar varki boşandıktan sonra hiç evlenmemiş biriyle evlenen...bence hiçbir boşanan kadın dul damgası
yememeli isterse 5 kere boşansın 6.sındada gelinlik giyip davul zurna ile düğün yapmalı....

Canim seni anlayorum aslinda.Y sonradan ögrenirlerse ve onlarin gözünden düsüp mutsuz olursam diye üzülüyorsun.Haklisinda böyle bir korkuyu yasamaktan.sonucta bu önemli bir sey.ama sonucta nisanlin zannersem bütün sorumlulugu üzerine almis.Bu cok önemli.belki seni daha fazla taniyip sevmelerini istiyordur.Ilerde de belki kendo söyler veya söylemez.artik kendini bos yere üzme.Allaha cok dua et.Allah sevdigi kullarinin hatalerini örtermis ki sonucta senin bir hatan yok,Bu herkesin basina gelebilir canim.sen allahi vekil et her isinde canim..Insallah cok mutlu olursun.

Nişanlın gerçek bir delikanlıymış, bence o kötü günlerin ardından sana Allah tarafından bir mükafat olarak gelmiş hayatına, söylemeyelim diyorsa ısrar etme. Boş yere de hem kendini hem de nişanlını üzme

Ya bır yonden vıcdan azabı cekmekte haklı oldugunu dusunuyorum bu benım gorusum bende senın yerınde olmus olsaydım nısanlımın aılesıne belırtmesını ısterdım ancak soyle bır sey varkı nısanlın gercekten senı kaybetmek ıstemedıgınden olsa gerek aılesıne soylemıyordur bence anlayıslı bır ınsan ve senı cok sevıyor ben oyle algıladım hem bosanmıs bır kadın hıc bır zaman kotu bır kadın degıldır bosanmak bır tecrubedır bence o yuzden bu konuda kendını kasmana gerek bıle yok bende ayrıldım sadece sunu solıcem nısanlın bılıyorsa gerısını salla gıtsın

bilmelerinede gerek yok zaten bence hiç kurcalamayın. biizm komşumuz vardı evlendi yanında bir çocuk 4 yaşlarında hiç gelinin yanından ayrılmıyor meğer çocuğuymuş kadının. hala çok mutlular. insan evlenirken ilerisini göremiyorki boşanan kişilerinde mutlu olmaya hakları var sonuçta. nişanlın unut bu olayı kapat diyorsa sende uygula.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…