Yeniden Gelinliğimi giysemmm ??

Ohh iyi iyi çok eğlenceli geçer bence

aynen yaaa emınım cok eglencelı gecer ztn düğünümde hıc arkadasım yoktu kımsem yoktu yanımda hıcbısey anlamadım bu kez sevdıgım arkdaslarımız yanımızda olucak ıstedıgımızı yapıcaz yarın aksam ıcın planlıyorduk ama arabada sorun cıkmıs ztn boyle seyler benı bulur neyse olucak olucak yarın yada bırgun

Olacakkkk o kadar başka çıkarı yok arkadaş

olur bence de güzel fikir, eğlenceli :) kim anlayacak ki yeni evlenmediğinizi :)

Olacakkkk o kadar başka çıkarı yok arkadaş

hatta deli gibi bugun gelinliği cıkardım denedım ben ozamanlar askılarını capraz yaptırmıstım askıları söktüm tek omuz seklınde kendım dıktım gerı bıde benım gelınlıgım arkadan ıple baglamalı o kurdalesı nerdeyse bulamadım acılen kurdale almalıyım

Ayy çok güzel bi fikir, tam çılgınca Süper süpeer bence kesin yapmalısın

olur bence de güzel fikir, eğlenceli :) kim anlayacak ki yeni evlenmediğinizi :)

evden cıkarken sorun ıste bıde bızım komsular bıraz meraklı tıpler hanı evıne kım gelır gıder mercekten habıre ızlerler ya hepsı oyle hatta mahalle ole hıc sevmıyorum.. oyuzden bıraz cekınıoruz bızde gece yaparız napalm

kesinlikle yapmalısınız...eşinde sana destek veriyorsa kım tutar sizi ayy çok heyecanlı..bol bol fotoğraf cektırın..cok eğlen..doya doya eğlen..içindekı bütün keşkeler gitsin..

bence arkadaşlarınızın evinden bırını ayarlayın..zaten yakın arkadaşlar olacaksanız bi problem de olmass

Ayy çok güzel bi fikir, tam çılgınca Süper süpeer bence kesin yapmalısın

kesinlikle yapmalısınız...eşinde sana destek veriyorsa kım tutar sizi ayy çok heyecanlı..bol bol fotoğraf cektırın..cok eğlen..doya doya eğlen..içindekı bütün keşkeler gitsin..

bence arkadaşlarınızın evinden bırını ayarlayın..zaten yakın arkadaşlar olacaksanız bi problem de olmass

bende oyle duşundum ama sacımı ve makyajımı kendım yapcagım ıcın baskasının evınde rahat yapamam o yuzden yıne en ıyısı kendı evım

anladım evet gece yapın daha rahat edersiniz :) buna rağmen gören olursa da kime ne, amann

düğünden sonra gezildiğini ilk kez duydum:26: normalde de eve gelinir benim bildiğim

düğünden sonra gezildiğini ilk kez duydum:26: normalde de eve gelinir benim bildiğim

yok ya :) bız ankaralıyız çoğu yerdede benım bıldıgım düğünden sonra arabayla gelınlıkle yemege felan gıdılır gezılır şehir turu yapılır konvoy halınde.. En azından bızımkılerde oyle oluyordu ama kayınvalıdem basınıza iş gelır yok bırısı istemezlik yaapar içecegınıze bısey atar felan dedı zorla eve getırdı oyuzden yenıden bole bısey yapmaya karar verdık :)

ben duymadım öyle bişey görmedimde zaten gelinlikle sokakta gezen birini görseler millet bu napıyo diye bakar ben öyle bi adet duymadım

gezz bence yaa çok güzel olur :)
ben böyle birşey görsem ayy çılgınlara bak ne güzel bendee istiyorum derim

eşinizle karar verin gece mi olsun, gündüz mü olsun, nereye gidelim, nasıl yapalım diye. sonra çalsın sazlar oynasın kızlar diyorum :118:

haha alemsin sokakta gelınlıkle gezmek degıl arabada :) o halde yurunurmu hahah gulesım geldı ya

hatun ne yaptın gıydınmı gelınlığını...ınsallah cok güzel bır gun olmuştur...ankarada okadar da bakındım ama belkı bı gelınlıkli hatun görürüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…