ben bu fıkrı bayadır dıyordum bıde son zamanlarda hep onun ıstedıklerını yapıoruzhemen onu kullandım dedım bırazda benım ıstedıgım olsun hıc kusura bakma dedım tmm tmm bakarız dedı
Ohh iyi iyiçok eğlenceli geçer bence
aynen yaaa emınım cok eglencelı gecer ztn düğünümde hıc arkadasım yoktu kımsem yoktu yanımda hıcbısey anlamadım bu kez sevdıgım arkdaslarımız yanımızda olucak ıstedıgımızı yapıcaz yarın aksam ıcın planlıyorduk ama arabada sorun cıkmısztn boyle seyler benı bulur neyse olucak olucak yarın yada bırgun
Olacakkkk o kadar başka çıkarı yok arkadaş
olur bence de güzel fikir, eğlenceli :) kim anlayacak ki yeni evlenmediğinizi :)
Ayy çok güzel bi fikir, tam çılgıncaSüper süpeer bence kesin yapmalısın
evden cıkarken sorun ıste bıde bızım komsular bıraz meraklı tıpler hanı evıne kım gelır gıder mercekten habıre ızlerler ya hepsı oyle hatta mahalle ole hıc sevmıyorum.. oyuzden bıraz cekınıoruz bızde gece yaparız napalm
Ayy çok güzel bi fikir, tam çılgıncaSüper süpeer bence kesin yapmalısın
kesinlikle yapmalısınız...eşinde sana destek veriyorsa kım tutar siziayy çok heyecanlı..bol bol fotoğraf cektırın..cok eğlen..doya doya eğlen..içindekı bütün keşkeler gitsin..
bence arkadaşlarınızın evinden bırını ayarlayın..zaten yakın arkadaşlar olacaksanız bi problem de olmass
evden cıkarken sorun ıste bıde bızım komsular bıraz meraklı tıpler hanı evıne kım gelır gıder mercekten habıre ızlerler ya hepsı oyle hatta mahalle ole hıc sevmıyorum.. oyuzden bıraz cekınıoruz bızde gece yaparız napalm
düğünden sonra gezildiğini ilk kez duydum:26: normalde de eve gelinir benim bildiğim
yok ya :) bız ankaralıyız çoğu yerdede benım bıldıgım düğünden sonra arabayla gelınlıkle yemege felan gıdılır gezılır şehir turu yapılır konvoy halınde.. En azından bızımkılerde oyle oluyordu ama kayınvalıdem basınıza iş gelır yok bırısı istemezlik yaapar içecegınıze bısey atar felan dedı zorla eve getırdı oyuzden yenıden bole bısey yapmaya karar verdık :)
ben duymadım öyle bişey görmedimde zaten gelinlikle sokakta gezen birini görseler millet bu napıyo diye bakar ben öyle bi adet duymadım
Sevgili arkadaşlarım ben 4 senelık evlıyım :) fakat düğünümde hıcbısey benım ıstedıgım gıbı olmadı kendım ozenle diktirdiğim gelınlıgımı doyasıya gıyemedım hep kayınvalıdemler karıstı dugun bıttıkten sonra bılırsınız gezılır arabayla sonra eve gıdılır bızımkı dırek eve geldık ve kayınvalıdemler alt katımızda kaldılar sabahın köründe bızle kahvaltıya geldıler anlıcagınız normal bı gunden farkı yoktu suan cok ıyı arkadas grubumuz var cok sukur ayrı evdeyız aklıma acaba bır gun gece gelınlıgımı tekrar gıyıp ( hala duruyor ) sabaha kdr gezsekmı dıye dusundum esım cevredekıler gorse fln ne der dedı ama gece olur kımse gormez dedım gorse bıle sızce nasıl olur yanı sız bole bısey gorsenız ne dusunurdunuz ama haksızmıyım :) yapmalıyım degılmı
haha alemsin sokakta gelınlıkle gezmek degıl arabada :) o halde yurunurmu hahah gulesım geldı ya
haha alemsin sokakta gelınlıkle gezmek degıl arabada :) o halde yurunurmu hahah gulesım geldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?