Yeniden Gelinliğimi giysemmm ??

çokk güzell br fikir canım dünayya bir keree geliyoruzz doya doyaa yaşa hayatınıı istediğin herşeyi doyasıya yapp benceee

Benimde aklima soyle bisey geldi.evlilik yildonumunuzun oldugu gun esine bi surpriz yap ve eve geldiginde ona gelinligini giymis bi sekilde surpriz yap.o gununuzu yeniden dilediginizce yasayin.benim hep yapmak istedigim biseydir bu.ins kocayi da bulursak ilk yildonumumuzde yapiciim :)

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

hatun ne yaptın gıydınmı gelınlığını...ınsallah cok güzel bır gun olmuştur...ankarada okadar da bakındım ama belkı bı gelınlıkli hatun görürüm diye

yok henuz degıl bu hafta cumartesi akşamı gıyıcektım hava malum çok soguktu vede arabada sıkıntı cıktı ama gıttıgımızde yazıcam gıtmeden buraya yazayımda yıne bakarak olursun belkı gorursun benı

evlilik yıldönümümüz martın 8indeydı :) o gunde ona suprız yaptım kapadokyaya gezmeye gıttık otelde fln kaldık evdede gelınlık gıymek hep simleri dökülüyor yerlere yapışıyor cıkması 1 haftayı buluyor oyuzden zamanında yapayım dedım pişman oldum :)

Ayy hadi inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalim oyleyse bu surprizi yaptiktan sonra mutlaka anlat beklemedeyiz biz

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Benimle aynı fikirde olan birini gördüğüm için çok sevindim bende 1 ay sonra bu düşüncemi hayata geçiricem eşimide ikna ettim ayakkabılarım,duvağım,el çiçeğim hiçbiri içime sinmemişti ve içimizden geldiği gibi rahat hareket edememiştik şimdi ayarladık çekimimizide arkadaşlarımız yapıcak inşallah bi sorun çıkmaz da bu hayalim gerçekleşir bende 4 yıllık evliyim ve yıllardır bu hevesle yaşıyorum ama sonunda eşimi ikna ettimmm :))

Çok güzel bir fikir canım mutlaka yapmalısınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boyle heyecanlar lazim evlilikte. Allah tabi daim etsin insallah. Bizimde cok problemliydi evlendigimiz zamanlar. Maddi durumlardan oturu. 2. Yildonumumuzde gelinlik giydim esim damatliga sigamadi jean ustune papyon baskili beyaz gomlek giydi deniz kenarinda kucuk bi kutlama yaptik. O gunler guzel gunlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…