saol tatlım :)Gunlugun hayirli olsun canim
aynen canım 67 kiloma kadar hep ileri ileri gittim ama 2 aydır neredeyse bahaneler bahaneler 67 den kurtulamadım...Kolay gelsin canım.ben de senin gibi iki ileri bir geri giden biriyim maalesef
Ben de 67ye kadar indim yazın başında.o gunden bugune 71 oldum yaaaaynen canım 67 kiloma kadar hep ileri ileri gittim ama 2 aydır neredeyse bahaneler bahaneler 67 den kurtulamadım...
şimdi asıl hedefime odaklanma vakti.. öyle 2 daha vereyim bitsin demiyorum bu göbek gidecek...!
Aayyyy sakın sakın hemen diyete tekrar başla hıphuzlı gider o 4 kiloBen de 67ye kadar indim yazın başında.o gunden bugune 71 oldum yaaakafayı yicemm
Offf çok sinir bozucuAayyyy sakın sakın hemen diyete tekrar başla hıphuzlı gider o 4 kilo
Hemen başla ence erteleme kaç senin hedefin
e aynıyız be gülüm.... bende şimdi 6 de takıldım...Offf çok sinir bozucuilk hedefim 65.oraya bir ineyim.koruyayım.sonraki hedefim 60.ama benim icin onemli olan 65e ulasmak.boyum 169.
a a bir ilk olmalısın !!Lahana corbası bana kilo aldırmıştı
Bence dea a bir ilk olmalısın !!
ay ben şok kızzz cidden mi ? alla alla millet gider mersine sen gitmişin tersine...Bence deustelik 3-4 kilo falan az da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?