kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı jbizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sankio kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım
23 yasındayım .uyusamadılar birbirleriyle sonra ufacık bi meseleden patlak verdi hakaretler küfürler bizi mahfettilergünlerdir yataktan kalkamıyorum yemek yiyemiyorum bakıyorum insanlara ne kadar şanslılar Allahım sevdikleriyle evliler mutlular okadar imreniyorum ki
ailelerin bencilliği yüzünden harcamayın sevginizi,ayrılmayın sonuna kadar devam edin,öyle yada böyle kabul edeceklerdir.
eşimle ben neler çektik neler,günlerce birbirimizi görmediğimiz olurdu,sesimizi duymadığımız haftalar,ama inan öyle bi direndik ki bak şimdi 4,5 yıllık evliyiz bide oğlumuz var,bazen geçmişi hatırlar güleriz,geldi geçti
onun için güzelim birbirinize gerçekten aşıksanız,dahası o sana sen ona saygı duyuyorsan,vazgeçmeyin bırakmayın birbirinizi,er yada geç kabullenecekler
ne güzel söylüyosun işte tam olarak yaptığım bu sonuna kadar direnebilirim ama o artık işini gücünü yapamıycak hale geldi ailesi ve çevresi çok üstüne geliyo pes etti kendini inandırdı olamayacağına günlerdir ikna etmeye çalışıyorum olmuyo diyip duruyo daha ne yapabilirim hiçbir zaman mutlu olamayacağımıza inanmış artık Allahım bize nasip etmedi kıymetini bilin
kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı bizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sankio kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım
ne güzel söylüyosun işte tam olarak yaptığım bu sonuna kadar direnebilirim ama o artık işini gücünü yapamıycak hale geldi ailesi ve çevresi çok üstüne geliyo pes etti kendini inandırdı olamayacağına günlerdir ikna etmeye çalışıyorum olmuyo diyip duruyo daha ne yapabilirim hiçbir zaman mutlu olamayacağımıza inanmış artık Allahım bize nasip etmedi kıymetini bilin
Seven insan vazgecemez.sevgilin ailesini bahane ediyor olabilir mi?insan istemeye gorsun yapamayacagi sey yoktur.
aynen benim de aklima geldi,ama konu sahibini daha fazla üzmek istemedim,zaten yeterince ayrılık acısı çekiyorSeven insan vazgecemez.sevgilin ailesini bahane ediyor olabilir mi?insan istemeye gorsun yapamayacagi sey yoktur.
herşeyin farkındayım her ne olursa olsun elimden tutup yanımda olması gerekirdi ailesi zaten bir gün mutlaka affedicekti kimse evladını ömür boyu yüz ceviremez belki sizlerin de evlatları vardır bilirsiniz bazı seyleriaynen benim de aklima geldi,ama konu sahibini daha fazla üzmek istemedim,zaten yeterince ayrılık acısı çekiyor
belli
empati kurmaya calısıyorum olmuyo bende aynı sıkıntıları yasıyorum ama vazgeçmiyorum evet cok ciddi sıkıntılar yasadık cok yüzgöz olundu hakaretler vs ailesi asırı kin tutmuş yanaşmıyolar evlenmemize ama diyorum hep bak evlenelim ilerde torunları olunca mecbur gelicekler herşey düzelicek ama ailesini kaybetmekten korkuyor sürekli
herşeyin farkındayım her ne olursa olsun elimden tutup yanımda olması gerekirdi ailesi zaten bir gün mutlaka affedicekti kimse evladını ömür boyu yüz ceviremez belki sizlerin de evlatları vardır bilirsiniz bazı seyleri
elbette affeder aile anne baba,kimse evladını görmeden duramaz
ama sevgilinde çok çabuk havlu atmış,yada işine gelmiş bu durum
sen kız başına sonuna kadar gitmeye hazırken onun dağları delmesi gerekirdi
annem hep der,
bi kız sevdiğiyle evlenmesse hayatı boyunca mutsuz olur..
gercektende öyle.işiniz çok zor bence ayrılmayın aileler biyerde kabullenir.
kızlar nişanlımla 2 sene sonra tekrar bir araya gelmiştik herşey çok güzeldi fakat yine aynı sorunlar yine aynı dertler ailelerimiz bir kez daha ayırdı bizi ,keske hislerimizi bir nebze anlasalardı severek ayrılmak ne acı içimde yangınlar var sankio kadar çok korkuyorum ki bigün bir başkasıyla evlenirsem onun kadar cok sevebilecekmiyim bir başkasının çocugunu dünyaya getirmek için bu kadar heyecanlı olacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?