Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Merhaba
Bu nevresim takımının fiyatı nedir ? Sizi sürekli takip ediyorum alışveriş yapmak kısmet olur inşallah ...hayırlı satışlar

Tamam abla saglik olsun gec olsun guc olmasin , sakla zamani gelir zamani, siforsen bas gaza asiksan vur saza heheeeeeyyyttt beeeh

Tamam abla saglik olsun gec olsun guc olmasin , sakla zamani gelir zamani, siforsen bas gaza asiksan vur saza heheeeeeyyyttt beeeh

Hehehe deli kız
Bu iki gün içinde eklemelerde olur kesin
Haklısınnn geç olsun bol olsun:13::13:

Merhaba
Bu nevresim takımının fiyatı nedir ? Sizi sürekli takip ediyorum alışveriş yapmak kısmet olur inşallah ...hayırlı satışlar

İnşaallah tatlım inşaallah

Bu takımı bende çok seviyorum kızım olaydı imkansız kıyamazdım
Ailecek Nevrsm canavarı olaraktan baya stoklamışız
İhtiyacı olanlara göndereyim de onlarda kazansın ben de
Gerçi aldğımız rakamın çok aşağısında satıyoruz...çok kazanmıyorUz ama helali hoş olsun...
Haberleşiriz tatlım

Bu harika gözlük ORJİNAL RAYBAN
Orjinal başka bir modelle takas düşüne bilirim....camında sağında solunda hiç bir kusuru çiziği yoktur

110 tl:82::82::82::82:

Kızlar bu gözlüğümü çook severek aldım ...sayılı kullandım hiç bir sorunu yok.....kabıyla beziyle gönderim yapılacak....ben 400 e yakın bir fiyata almıştım zamanın da.....
Orjinal bir gözlükle takas yapa bilirim....yada sata bilirim

Sevgil dostlar göstermiş olduğunuz ilgiye çook teşekkür ederim....çok şanslıyım ki genel de çok iyi niyetli çok dürüst bayanlarla karşılaştım....çoğunuzla uzun dostluklar kurabileceğim kadar sevdim yakınlık buldum
Çok ama çok tşkr ediyorum hepinize

Yukarıdaki nevresim takımına çok sayıda beğeni ve istek aldm
Resimde belli olmamış ama belirtmek istedim
Yorgan kılıfının altında ve çarşafta kırmızı kullanılmış...farklı bir tarz yaratılmş.....zannımca iki yüzüde farklı kullanm sağlasın diye düşünülmüş...sıkıldıkça çevirin diye.......1 taşla iki kuş iyi fikir

Kızlar karar verdim horozun tavuğunuda satıcam...henüz resmini çekmedm.....çok sevimli bişi

Alan arkadaşlarım iyi günlerde mutlu mesut kullansınlar girdikleri evlere şans bereket sağlık getirsinler inşaallah

Elimde kalanları toparlıycam inşaallah:

maşallah şekerim hızına yetişen yok allah bol kazanç nasip etsin bıtenem bakıyotum ama hep takipteyim ben uzun kollu elbise arıyorum ama bulamıyorum buurum inşllah öpt seni bu arada bu ördekmidir nedir nerden çıktı kımınde bıtane kımnde 3 tane sendede 2 neanlam gilıyorki bılormsun

Vala şekerparem ben de bilmiyorum......forumda kalma süresiyle alakalı heralde bu ördekler
Hayvanlarıda çok severim zaten...artarsa mutlu olurum ayrıca

Uzun kollu elbisem vardı da sattım ...kalmadı ki bitanem yaaaa .....bitane var elimde ama onun kolları dantelli batik markalı....boyuda diz üstünde...bana tunik olmuştu o

hozuma manita isterim

yalnız bacım sen dök eteklerini bak kargodan batıracan bizi horozu gönderecen ardından manitası gelirse bunlar ayrılığa dayanamazlar

haklısın sevenleri ayırmayalım dimi

Daha kapatmadım paketleri ekle dersen ilk fırsatta eklerim kuzum canın sağolsun

Kanka dolmuş taşıyorsun yineeee

Sayın celbera kullanıcısı lütfen mesaj kutunuzu boşaltın bu kadar ulaşılmaz olmaz ki .....

Çok şık çoookkk alan arkad şım mutlu mesut kullansın....soranlar için tekrar belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…