İşte prensesler için harika bir nevresim takımı
Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:
Kızım olmadığı için kullanamadım
2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor
Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:
Makul tekliflere açığız
heyyyyy kızlaaar orda mısınız
KARGO BEKLEYEN SULTANLARA SESLENİYORUUUMMM
Bizim şube tadilat nedeniyle 2 gün kapalıymış....bugün kargoları gönderemedim......
Allah kısmet ederse çarşamba en geç perşembe göndereceğiiim
Duyanlar duymayanlara haber versiiinnnn:102::102::126::126:
Tamam abla saglik olsun gec olsun guc olmasin , sakla zamani gelir zamani, siforsen bas gaza asiksan vur saza heheeeeeyyyttt beeeh
Merhaba
Bu nevresim takımının fiyatı nedir ? Sizi sürekli takip ediyorum alışveriş yapmak kısmet olur inşallah ...hayırlı satışlar
İşte prensesler için harika bir nevresim takımı
Kaçmaz fiyata.....:103::103::103::103:
Kızım olmadığı için kullanamadım
2 adet yastığı.....çarşafı....yorgan kılıfıyla muhteşem bir kumaşıyla sizin için özel geliyor
Markalı bu lisanslı ürünü kaçırmayın mağaza kokusuyla duruyor:122::122:
Makul tekliflere açığız
Bu horoz bir harikaaa
Demir malzemeden yapılmış....gerçek taşlarla süslenmiş.....evinize farklı bir hava kazandıracağı kesin
Değişiklik yapmaktan hoşlananlar için
Büyük boy horozu kaçırmayın kızlarrrrrrgörenler bayılıyoooor
İster antrede...ister şömine kenarında........isterseniz balkonda kullanın....çok amaçlı çok yönlü bir aksesuarrr
Çook uygun fiyata gidecek ilk adres veren kazanacakpazarlık eden her zaman ki gibi zaten kazanacak
Açılışı 45 tl den yapalım mı
Kızlar karar verdim horozun tavuğunuda satıcam...henüz resmini çekmedm.....çok sevimli bişi
maşallah şekerim hızına yetişen yok allah bol kazanç nasip etsin bıtenem bakıyotum ama hep takipteyim ben uzun kollu elbise arıyorum ama bulamıyorum buurum inşllah öpt seni bu arada bu ördekmidir nedir nerden çıktı kımınde bıtane kımnde 3 tane sendede 2 neanlam gilıyorki bılormsun
hozuma manita isterim
yalnız bacım sen dök eteklerini bak kargodan batıracan bizi horozu gönderecen ardından manitası gelirse bunlar ayrılığa dayanamazlar
cok merak ettim şu tavugu yaaa
Eve gidince tanıştıracağım sizi müstakbel gelininizle
gelinimi önce gelin hamamına götürmem lazım bakalım kızımız güzel mi
Kanka dolmuş taşıyorsun yineeee
Sayın celbera kullanıcısı lütfen mesaj kutunuzu boşaltın bu kadar ulaşılmaz olmaz ki .....
Hiç tüyü yok valla demir gibi bir cildi var kaygan
Ömür boy taş gibi bakar oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?