• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden Kilo Vermek ve Sağlıklı Olmak İstiyorum

Eveeettt bugün yine yeni yeniden :KK76: Dün metabolizmayı şamşırtmak ve troidi çimdiklemek adına :-) kaloriyi yükselttikten sonra bugün yeniden normal diyetime döndüm. Az biraz yürüyüş artı bu saate kadar kahvaltı ve çorba ile yeniden çıktım yola. İnşAllah böyle başarılı olursam bu molayı herkeslere önereceğim :KK66:

Kilo vermem tamamen durdu. Şaka gibi. Bu kadar yürüyüş, calori hesabı, mola, yeniden başlama, dikkat, özen.. ı ıhh gr gitmiyor 😔. Pes ediyor muyum HAYIR! Ne yapıyorum : diyetimi değiştiriyorum. Öğleni tamamen kaldırıyorum ve yerine bir adet haşlanmış patates ile bir kaç kaşık yoğurt ekliyorum. Ve kararımdan dolayı umutlarımı sırtlanıp yola devam ediyoruuummm 😊

Ve evvet! Günlerce gram vermeyip bir günü serbest gün ilan edip, ertesi gün yine kiloların kıpraşmadığını görüp öğle yemeğini de kaldırarak yerine 2 adet haşlanmış patates ve bir kaç kaşık yoğurt ekleyinceeeeee 1kg vermişiiiiimmm    :KK71::nazar:Şükürler olsun Allahım :KK36: inşAllah sağlıkla ve kolayca devam eder kiloların gidişi. Bugün yürüyüş günüm. İyi de bir yürüyüş yapmayı düşünüyorum mümkün olursa.. Sevgileeerrrr.. Yola devaaaammm :KK49:

Merhabalar baktım tek takılıyorsunuz en boş topıc burası hemen geldim :KK70:benım de yaklasık 30 kılo fazlam var ne hastalık ne hamılelık oldugum yerde aldım 30 kiloyu :halay: ben de suan dıkkat etmeye calısıyorum ama edemıyorum belkı yazarım okurum sızı de

Merhabalar baktım tek takılıyorsunuz en boş topıc burası hemen geldim :KK70:benım de yaklasık 30 kılo fazlam var ne hastalık ne hamılelık oldugum yerde aldım 30 kiloyu :halay: ben de suan dıkkat etmeye calısıyorum ama edemıyorum belkı yazarım okurum sızı de
Aman da hoşgeldiniizz. Ne iyi ettiniz valla. kendi kendime savaşıyorum topiğimde kilolarla. Arada bir takılan bir arkadaş var sadece. Yaşınız gençse bir an önce başlayın derim, yaş ilerleyip rahatsızlıklar eklenince zamk gibi yapışıyorlar keratalar, vermek zor oluyor. Ben de hem hastalıklar, hem kortizonlar vs derken kendimi bu kilolarda buluverdim. Çok zor eksildikleri için de her bir kilo verdiğimde düğün bayram ilan ediyorum. :KK48:. Klasik isimlendirilmiş listeleri uygulamayı doğru bulmadım hiç bir zaman. O yüzden burada rahat rahat takılıyorum. Haydi o zaman güzel ve sağlıklı kilo vermeler, okumalar, yazmalar bize :KK5:

Hosbuldum cok Sağolun :21: Yani yaş 30a yaklastı dıyeyım kendımı bildim bileli kılo problemim var 5 fazla 10 fazlaydı derken 30 oldu. Artık bı dur demem lazım. Suan tatlı yiyerek bunu demem dısında bı sorun yok :KK70:ama bu hafta ufaktan baslamıstım. Tamam hadı baslıyorum dıkkat edeyım dıyemıyorum alısana kadar kacamak yapıyorum maalesef.

Gençsiniz, bir rahatsızlık da yokmuş disiplinli bir şekilde bir sistem kursanız öyle kolay kilo verirsiniz ki. Sizin yaşınızda ben 35 kilo vermiştim. Zaten kilo vermeye başlayınca öyle mutlu oluyor ki insan verdikçe veriyorsunuz. Benim gibi spor özürlüyseniz uzun uzun yürüyün. Önce haftada iki gün sonra üç gün ve gün aşırı olacak şekilde. Tatlıyı ve hamur işini henüz bırakmıyorsanız haftada bir gün izin günü ilan edip o gün yiyin onları. Öğünleri düzenlemeyi zaten bilirsiniz. Ayy ben heyecan yaptım sizin için. Demek ki çok güzel kilo vereceksiniz Hoppa

Gençsiniz, bir rahatsızlık da yokmuş disiplinli bir şekilde bir sistem kursanız öyle kolay kilo verirsiniz ki. Sizin yaşınızda ben 35 kilo vermiştim. Zaten kilo vermeye başlayınca öyle mutlu oluyor ki insan verdikçe veriyorsunuz. Benim gibi spor özürlüyseniz uzun uzun yürüyün. Önce haftada iki gün sonra üç gün ve gün aşırı olacak şekilde. Tatlıyı ve hamur işini henüz bırakmıyorsanız haftada bir gün izin günü ilan edip o gün yiyin onları. Öğünleri düzenlemeyi zaten bilirsiniz. Ayy ben heyecan yaptım sizin için. Demek ki çok güzel kilo vereceksiniz Hoppa
Ayyy insallah verırım ben sızı daha iradeli gordum masallah 35 kılo veren yıne verır tabıkı sağlığınız el verdıgı surece ama bence yine de verirsiniz cogu hastalıgı da duzene sokmus olursunuz hem insallah :KK68: ben bu hafta dıkkat edeyım o zaman tam bir sekılde baslayayım 2 3 gune 🙏

Ayyy insallah verırım ben sızı daha iradeli gordum masallah 35 kılo veren yıne verır tabıkı sağlığınız el verdıgı surece ama bence yine de verirsiniz cogu hastalıgı da duzene sokmus olursunuz hem insallah :KK68: ben bu hafta dıkkat edeyım o zaman tam bir sekılde baslayayım 2 3 gune 🙏
Teşekkür ederim. Sadece o değil ki yıllar sonra tekrar 15 kilo daha yıllar sonra 20 küsur kilolar verdim. Ama işte şimdi vücut çok direniyor buna. O yüzden çeşitli kandırmalarla o direnci kıracağım diye yapmadığım tezgah kalmıyor :KK48: Ama inşAllah kararlıyım bilinçliyim ve başarılı olurum. Evet evet bir günde kesin karar verin ve kaçamaksız bir şekilde başlayın. Sizin benim kadar hileye de ihtiyacınız olmayacak göreceksiniz. Zaten aralarda mola verip sevdiğiniz şeyleri de yiyince harika kilo vereceksiniz biliyorum :KK36: Başlayınca yazın lütfen. Eğer isterseniz önerilerde bulunur ve destek olurum

Tamam cok tesekkur ederim baslayınca yazacağım. kacamaksız gun olması ıcın buraya da yazacağım ne yaptıgımı 🤩 ben de size destek olurum diyetle alakalı guncel bilgileri genelde takip ederim yardımlasırız😍

Tamam cok tesekkur ederim baslayınca yazacağım. kacamaksız gun olması ıcın buraya da yazacağım ne yaptıgımı 🤩 ben de size destek olurum diyetle alakalı guncel bilgileri genelde takip ederim yardımlasırız😍
Tamamdır Bekliyorum başladım haberinizi.Hoppa Ben zaten buradayım ve yola devam ediyorum. Hatta birazdan ikinci yürüyüşüme başlayacağım. Kolaylıklar bizeeee :KK5:

Yarın sabah tartı gunum dıye bugun hafif beslenıcem🤣 elıptık yapıcam ve bol su içecegım. Suyun yarım lıtresını ıctım. 1.5 litre daha ıcebılırım umarım. Yarın sabah azcık odem gıtmıs olursa cok sevınırım

Yarın sabah tartı gunum dıye bugun hafif beslenıcem🤣 elıptık yapıcam ve bol su içecegım. Suyun yarım lıtresını ıctım. 1.5 litre daha ıcebılırım umarım. Yarın sabah azcık odem gıtmıs olursa cok sevınırım
Harika :KK9:. Yarın başlıyorsunuz bu durumda değil mi?

200 gr daha vermişim. Oh ohhhh :21: Gram gram da olsa gitsinler de sağlığımıza kavuşalım güzelliğimiz çıksın ortaya. Pandemi bitince fısstııkk gibi akalım ortamlara :KK70:

Harika :KK9:. Yarın başlıyorsunuz bu durumda değil mi?
Aslında yarına misafirim var 🤣 o yuzden bugun az yiyip yarın da dıkkat etmeyi ıstıyorum. Bu hafta boyle alısma gıbı oldu ama umarım ptesı kacamaksız yaparım :KK42:

Back
X