Yeniden Küvöze Döndük

senasahinsoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
22
8
1
55
Merhaba durumumu sizlere şu şekilde özetleyeyim kızlar. 31+5 te doğum yaptım ve bir kızım oldu. 22 gün küvözde kaldı 2 gün önce de taburcu olduk. Bugün hastaneye aşı için gittiğimizde enfeksiyon olduğunu söyleyip küvöze geri aldılar. Hastaneden çıktığında 2 kilo 60 gramdı. Bugün 2 kilo 30 grama düşmüş. Kilo kaybını da farkettikleri için gözetim altında tutmak istediler. Doktorumuz yatırdı ve belinden omurilik sıvısı alındı. Bunun sebebi enfeksiyonun geldiği yeri araştırmak. Menenjitten şüphelendiler çünkü menenjit teşhisi ancak bu sıvı ile belli oluyormuş. Ama eve geldiğinden beri beslenmesi,idrar çıkışı gayet iyiydi sadece kakasını yapmadı ama gazı oluyordu. Ateşi de çıkmadı. Sadece hastanede yatarken ateşi bir kere 37,8 e çıktı geçti Ben şimdi sadece beslenme saatlerinde girip bebeğimi emziriyorum çıkıyorum. Sonuçları belli olana kadar yatacak gibi görünüyor ama ben çok korkuyorum kötü çıkmasından.
Aranızda buna benzer bir durum yaşayan var mı? Bu sıvı alma tekniğinin ismi lomber ponksiyonmuş bu testten yaptıran var mı sonuçlar nasıl çıktı?

Dr.nz bska bi durummu gordu acaba mesala bingildakla ilgili yksa 30gr verebilir.bebeklerin gunu gunune uymuo.bzde kuvozdeykn alip verdigi oluo.ki siz yeni cikmişsnz alisma sureci olabilio.ins.snclarinz temiz cikar

Allah şifa versin canım inşallah sonuçlar temiz çıkar. Bebeklerde ilk gunlerden sonra kilo kaybı olmamalı. En azından farketmisler daha çok küçük hemen iyileşir bi sıkıntısı varsada. Çok zor biliyorum canım allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…