canım eski eşimi takip etmek gibi birşey söz konusu değil ama mecburen ortak arkadaşlarımız olduğu için ister istemez konusu oluyor.Bunun dışında ayrıldıktan sonra yüzyüze bile görüşmedik.eski eşinizi takip etmeyi bırakın,
iyi bir psikiyatriste gidin. devlet hastanelerinin yarım saat seanslı psikologları işinizi görmez.
eski esinizle olan birlikteliginizin suresi ne kadardi ve ayrilik sebebiniz neydi bilmiyorum ama 2 yil oyle cok uzun bi zaman degil.
bu sizi gercekten fazlasiyla yipratiyor sosyal ve ozel yasaminizi da etkiliyorsa bi uzmandan yardim almayi deneyin.
umarim kisa zamanda da guzel bir is bularak baslangic noktasini 1 adim gecmis olursunuz!
canım eski eşimi takip etmek gibi birşey söz konusu değil ama mecburen ortak arkadaşlarımız olduğu için ister istemez konusu oluyor.Bunun dışında ayrıldıktan sonra yüzyüze bile görüşmedik.
Tesekkur yorumun için
aslında 3 yıl flört dönemi 3 yılda evlilik sürdü ayrılma sebebi,inan ki hiçbirsey diyemeyeceğim, o kadar basit ki sebep aslında hiçbirsey bile yok.Ufak tefek seyler birikti birikti bizim evlenmeden önce sorunumuz vardı annesiyle,evlendikten sonrada asamadım bunu.Normalde bir sıkıntım olmuyor ama onunla ilgili bir haber aldıgımda hem o gunum hemde diger gunum kotu geciyor,sanırım haklısın iş iyi bir başlangıç olacaktır.Tesekkur ederim yorumun için
Arkadaşlar bir akıl verin,eşimden ayrıldım bir de üstüne işimden ayrıldım.Hayatım alt üst oldu.Elim kolum bağlandı yaşamaktan bile zevk almamaya başladım.Neye elimi atsam boş çıkıyor,hiçbirsey yolunda gitmiyor.Hergün bir umutla uyanıyorum ama hep aynı bitiyor gün.Başladığım noktada bile değilim çok gerilerdeyim,ne hayatımda biri var ne de iş...Daraldim artık eski eşim o ise hayatını çok güzel devam ettiriyor ama ben unutamıyorum nasıl başaracağım ne yaptımsa olmadı.Her gece neredeyse rüyamda onu görüyorum Allah'ima yalvariyorum onu unutmamı sağla diye bıktım yoruldum ağlamaktan hergün,onu rüyamda görmek bile acı veriyor.
Ne yapacağım ben arkadaşlar lütfen yardım edin,zaman diyeceksiniz çoğunuz biliyorum 2 yıl oldu daha ne kadar zaman geçmeli yeter gerçektennnnn....
faceden falan engelleyin ki haberlerini mutual friendsten filan görmeyin
demek istemiştim. eğer sizi çok zorluyorsa-ki öyle görünüyor- ortak arkadaşlarla da görüşmeyin.
nereden başlama konusunda da cevap sizsiniz. acil iş mi bulmanız gerekiyor, kilo vermeniz mi gerekiyor, uğraş bulmanız mı gerekiyor yoksa yeni çevre mi edinmeniz gerekiyor, bunları kendiniz analiz etmeyi deneyin.
psiolojik tedaviyi de unutmayın, çok gerekli.
eninde sonunda kurtulacaksınız bu karamsarlıktan.
not: bir barışma ihtimali falan var da mı kafanızda bitmedi bu mesele hala?
Yok arkadaşım bitti artık,eger görüşürsek ne hisederiz bunu ben bilmiyorum hiç görmedik daha birbirimizi...ya ben bisey soyliycem biraz acayip gelebilir ama sanki gorusseniz tekrar birlesicekmissiniz gibi hissettim ilk konuyu okuyunca yok mu bi sansiniz?
konusma gorusme gibi?
arkadaşım en kısa zamanda bir iş bulursun inşallah.senin işinin olmamasıda seni boşlukta hissettirmiş.eski eşinden bahsedildiğinde rahatsız olyorsan bir süre ortak arkadaşlarla görüşmemek de iyi gelir.zamanını geçireceğin bir kursa başla.üzül üzül nereye kadar.ben sırf kendime zaman ayırmak adına ebru kursuna başladım.sanada öneririm.ebru yaparken insan tün sıkıntılarını unutuyor.
canım asla vazgeçme hayattan ,
hergün yeni bir umutla başlıyorum diyorsun ya ,
işte o umudunu hiç yitirme,dilinden duanı hiç eksik etme ,
özel hayatınla ilgili biraz daha bilgi verirsen ,belki bir faydamız olabilir
Yok arkadaşım bitti artık,eger görüşürsek ne hisederiz bunu ben bilmiyorum hiç görmedik daha birbirimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?