Yeniden...Nasıl başlayacağım bilmiyorum...

Theta_eta

Dünya döndükçe...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
138
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bir akıl verin,eşimden ayrıldım bir de üstüne işimden ayrıldım.Hayatım alt üst oldu.Elim kolum bağlandı yaşamaktan bile zevk almamaya başladım.Neye elimi atsam boş çıkıyor,hiçbirsey yolunda gitmiyor.Hergün bir umutla uyanıyorum ama hep aynı bitiyor gün.Başladığım noktada bile değilim çok gerilerdeyim,ne hayatımda biri var ne de iş...Daraldim artık eski eşim o ise hayatını çok güzel devam ettiriyor ama ben unutamıyorum nasıl başaracağım ne yaptımsa olmadı.Her gece neredeyse rüyamda onu görüyorum Allah'ima yalvariyorum onu unutmamı sağla diye bıktım yoruldum ağlamaktan hergün,onu rüyamda görmek bile acı veriyor.
Ne yapacağım ben arkadaşlar lütfen yardım edin,zaman diyeceksiniz çoğunuz biliyorum 2 yıl oldu daha ne kadar zaman geçmeli yeter gerçektennnnn....

eski eşinizi takip etmeyi bırakın,
iyi bir psikiyatriste gidin. devlet hastanelerinin yarım saat seanslı psikologları işinizi görmez.

Son düzenleme:
eski esinizle olan birlikteliginizin suresi ne kadardi ve ayrilik sebebiniz neydi bilmiyorum ama 2 yil oyle cok uzun bi zaman degil.
bu sizi gercekten fazlasiyla yipratiyor sosyal ve ozel yasaminizi da etkiliyorsa bi uzmandan yardim almayi deneyin.
umarim kisa zamanda da guzel bir is bularak baslangic noktasini 1 adim gecmis olursunuz!

eski eşinizi takip etmeyi bırakın,
iyi bir psikiyatriste gidin. devlet hastanelerinin yarım saat seanslı psikologları işinizi görmez.
canım eski eşimi takip etmek gibi birşey söz konusu değil ama mecburen ortak arkadaşlarımız olduğu için ister istemez konusu oluyor.Bunun dışında ayrıldıktan sonra yüzyüze bile görüşmedik.
Tesekkur yorumun için

aslında 3 yıl flört dönemi 3 yılda evlilik sürdü ayrılma sebebi,inan ki hiçbirsey diyemeyeceğim, o kadar basit ki sebep aslında hiçbirsey bile yok.Ufak tefek seyler birikti birikti bizim evlenmeden önce sorunumuz vardı annesiyle,evlendikten sonrada asamadım bunu.Normalde bir sıkıntım olmuyor ama onunla ilgili bir haber aldıgımda hem o gunum hemde diger gunum kotu geciyor,sanırım haklısın iş iyi bir başlangıç olacaktır.Tesekkur ederim yorumun için

faceden falan engelleyin ki haberlerini mutual friendsten filan görmeyin
demek istemiştim. eğer sizi çok zorluyorsa-ki öyle görünüyor- ortak arkadaşlarla da görüşmeyin.

nereden başlama konusunda da cevap sizsiniz. acil iş mi bulmanız gerekiyor, kilo vermeniz mi gerekiyor, uğraş bulmanız mı gerekiyor yoksa yeni çevre mi edinmeniz gerekiyor, bunları kendiniz analiz etmeyi deneyin.
psiolojik tedaviyi de unutmayın, çok gerekli.
eninde sonunda kurtulacaksınız bu karamsarlıktan.

not: bir barışma ihtimali falan var da mı kafanızda bitmedi bu mesele hala?

Son düzenleme:

ya ben bisey soyliycem biraz acayip gelebilir ama sanki gorusseniz tekrar birlesicekmissiniz gibi hissettim ilk konuyu okuyunca yok mu bi sansiniz?
konusma gorusme gibi?

Son düzenleme:
arkadaşım en kısa zamanda bir iş bulursun inşallah.senin işinin olmamasıda seni boşlukta hissettirmiş.eski eşinden bahsedildiğinde rahatsız olyorsan bir süre ortak arkadaşlarla görüşmemek de iyi gelir.zamanını geçireceğin bir kursa başla.üzül üzül nereye kadar.ben sırf kendime zaman ayırmak adına ebru kursuna başladım.sanada öneririm.ebru yaparken insan tün sıkıntılarını unutuyor.

canım asla vazgeçme hayattan ,
hergün yeni bir umutla başlıyorum diyorsun ya ,
işte o umudunu hiç yitirme,dilinden duanı hiç eksik etme ,

özel hayatınla ilgili biraz daha bilgi verirsen ,belki bir faydamız olabilir

Evete face denilen illet orada ortak arkadaslarımızda bilgileri herkese acık sanki bilerek yapıyor ortak arkadasları bu duyumlardan sonra bıraktım gerçekten beni rahatsız etmeye başladı onun adını duymak.sanırım face de kapatmalıyım.beni iş toparlar ama suan oyle bir işim yok umarım yakında olur.
Barısma gibi bir ihtimal yok arkadasım zaten bende düşünmedim boyle birşey hiç sanırım hala sevdiğim için bitmedi.

ya ben bisey soyliycem biraz acayip gelebilir ama sanki gorusseniz tekrar birlesicekmissiniz gibi hissettim ilk konuyu okuyunca yok mu bi sansiniz?
konusma gorusme gibi?
Yok arkadaşım bitti artık,eger görüşürsek ne hisederiz bunu ben bilmiyorum hiç görmedik daha birbirimizi...

İnsallah gecer arkadasım cok tesekkur ederim üzüldükce daha da artıyor bende bitsin istiyorum artık onunla tekrar olmak gibi bir düşüncemde yok offf iş en güzel seçenek

umutdan başka birsey yok elimde buna inan zaman dedim hala zaman akıp gidiyor ama bi değişiklik yok,dedigim gibi hersey ust uste geliyor ama umudumu yitirmeyecegim....
özel hayat bırakmadım kendime ayrıldıktan sadece bir kişiyle görüştüm o da olmadı zaten şimdi evdeyim sürekli arkadaslarla görüssem hep aynı seyler ahlar vahlar bu da sıkıntı oluyor o yuzden fazla gorusmuyorum arkadaslarla...

Yok arkadaşım bitti artık,eger görüşürsek ne hisederiz bunu ben bilmiyorum hiç görmedik daha birbirimizi...

hakkinizda hayirlis neyse o olsun o zaman.
yasamadim boyle bisy ama atlatilmasi zor birseydir tahmin ediyorum.
en guzeli,yeni bir is,yeni bir cevre,yeni bir hayat!
bu donemde degisik aktivitelerde bulunsaniz belki kafaniz biraz dagilir.

hepımızın donem donem kayıpları uzuntulerı oluyor cnm sıkma canını rabbınden sabır dıle .asla kayıpların ıcın pısmanlık duygusu olmasın ıcınde .esınden ayrılman gerekıyormus demek kı ayrıldın .sakın aldıgın kararlardan dolayı pısmanlık duygusu hıssetme .yenı bır hayatın elbet olur .ıs arayıslarını basla.calısmak senı daha ıyı hıssetmene neden olucaktır .

beynim bu dediklerininin hepsini kabul ediyor ama icimde bir acı var iste o hiç gitmiyor...İnsallah tek isteğim eskiden oldugu gibi bir hayatımın olması,ne umutlu bir hayatım vardı,umarım dedigin gibi olur hersey arkadasım

o seni seviyor mu biliyor musun. peki barışma ihtimaliniz yok mu. onsuz mutlusun. o da mutlu mu yada evlendi mi o

şu an çok karamsarsın. eşinden ve işinden ayrılan ama hayatı gül gibi devam eden kimse var mı hiç?? yok ki:85: neden kendine zaman vermiyorsun? güçlü bir kadın ol ve dimdik dur. kendini bırakırsan kimse toparlayamaz. sabırla bekle savaş. iş te bulursun hayatını da düzene koyarsın. allah büyüktür arkadaşım

onu seviyorsan bir şeyleri bahane edip konuşmayı dene!
hayatımda kimse yok diyorsun aklında o varken zaten biri olsada mutlu olamazsın, belki seninde aklına gelmiştir tekrar konuşmak filan ama gurur yapıyorsundur ama inan bana seviyorsan her şeyi herkesi koy bi kenara çünkü her şeye değer.....

"ne olur söyleyin sevenler bana,
ayrılmak kanun mu aşk kitabında?"

siz eski eşinize karşı halen bir şeyler hissediyorsanız nasıl devam edebilirsiniz ki hayatınıza? birini almaya kalksanız hayatınıza olmaz, işe girseniz (ki kesinlikle girmelisiniz, umarım bir an önce bulursunuz) işten arta kalan zamanlarınızda yine onu düşünmeyecek misiniz? yani işte de düşünebilirsiniz tabi ki, bu anlık bir şey. o da sizi seviyorsa neden ayrısınız? geçmişi küllendirmek gibi bir amacım yok kesinlikle ama 10 sene önce de anlayamazdım hala anlmaıyorum: sevenler neden ayrılır? hayatta Rabbime yönelmekten sonra bizi en çok meşgul edecek, en çok ilgilendirecek şey aşk olmuyor mu? aşkın ömrü 3 yıl mıdır, yalan! filmlerde bir ömür birbirini bekleyenler oluyor ya, yoksa sadece benim gibi romantikleri kandırmak için mi oluyor bunlar.

içinde bulunduğunuz durumu kendim içindeymişim gibi düşündüm bir an ve gerçekten üzüldüm. Allah, çıkar yol gösterir umarım en kısa sürede. siz de O'na yönelin, en büyük yardımcı o değil mi neticede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…