- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Evet var. Benim. Aynı şekilde 3 yıl bekledim önceki sevgilimde çok büyük acılar çektim. Senin gibi korktum, ettim başta. Nazar değdi 5-6 ay kadar felaket berbat dönemler geçirdik. Birbirimize etmediğimiz hakaret kalmadı ama dün bir şey oldu ve ilk günkü gibi olduk. Şu an çok mutluyuzAllahım nazar değdirme nolur diyorum. Ama inan hala korkuyorum içten içten ya eskisi gibi olursak diye ya yine nazar değerse diye. Yani yaşadığın kaygı çok doğal. Ama bu adamla kim ne derse desin o kadar mutluyum ki, onun kolları bana cennet, dudakları alev alev...
yeni konun hayırlı olsun
yalnız sevmek, aşık olmak ve korkmak fiileri yan yana hoş durmuyor hiç, at korkularını, bırak kaygılarını akıntıya kapıl hayatın sana açtığı o sonsuz kapıların ardında neler olduğunu izle tasasızca. aşk acısı çektin ve o anda hayat sana korkutucu geliyordu belki de sonsuza dek yalnız kalacağını düşündün kimi anlarda ama korktuğun gibi olmadı ve kalbin yeniden çarpıyor bir başkası için. diyelim ki en kötü senaryo gerçekleşti ve hüsranla sonuçlandı bu ilişki de ne çıkar? artık biliyorsun ki ilişkiler terk eder insanı ama aşk ve sevgi o hep seninledir ve sana yakın bir ruhla karşılaştığında yeniden atacaktır kalbin önceki acıları hiç yaşamamışçasına. ondan keyfini sür:) mutluluğunu gölgeleme anlamsız kaygılarla.
Ne zamandir berabersiniz? 5-6 aydan sonra herseyin duzelmesine sevindimumarim hep boyle yolubda gider.
2 gün önce bir yıl oldu bizim canım. Evet çok kötü bir dönemdi birbirimizi affedemedik hatalarımızdan dolayı. Hep daha çok kavga ettik ama bu noktadayız şimdi
Bence bu korkuyla yaşama. Çünkü sen kaptırmak istemesende kaptırırsın eğer gerçekten aşıksan ve bu yaptığın ona karşı duvar örmene neden oluyor. Ben de çok örmüşüm bu sevgilime karşı. Bir saldım ki duygularımı serbest bıraktım ki yüreğim doldu taştı, ağır geldi ama kendini kısıtlamaktan çok daha güzel bir his. Aşkı tamamıyla hissedebiliyorsun, derinden hissedebiliyorsun
Dilerim seni üzecek gibi olmaz sonu
Ama sen bugünü yaşamaya bak yarını düşünerek bugünleri mahvetme...
Ne zamandir berabersiniz? 5-6 aydan sonra herseyin duzelmesine sevindimumarim hep boyle yolubda gider.
Atlantisim ne guzel yazmissin yine. Dogru soyluyorsun. Sevgi insanin icinde ve sen izin verdiginde mutlaka sevgini verecek birini bulabiliyorsun. Ama iste bu korku.. Ama haklisin korkmamam, cok fazla beklentiye girmeden, onunla gecirdigim guzel olan her andan keyif almam gerekiyor. Beni en cok bozan ne biliyor musun? Kendimde degisimler goruyorum. Yani iliskilere bakis acimda vs. ben daha once kimseyle evlenmeyi dusunmemistim ama dun soyle birsey oldu. Bana gitar caliyordu ve bi an icimden "oglumuz da acaba babasi gibi gitar calar mi?" Diye gecti. Daha once kimseyle boyle birsey ne dusunmustm ne icimden gecmisti. Simdi bu kisiyle boyle olunca da korkmaya basladim. Onunla icten ice bi gelecek hayali kuruyorum. Gercekten istem disi, icimden geciyor. Bunu yasayip kendimi kaptirmak, sonrasinda da husrana ugramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?