• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden sevip, asik olmaktan korkmak..

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Bunu yasayan var mi?
Ben eski sevgilimden ayrildiktan sonra cok uzun sure aci cektim. Iliskimizde her zaman problemler vardi, sonu yok gibiydi, ve nihayetinde de onun istegiyle iliskimiz bitmisti.

Simdiyse hayatimda yeni biri var. icim ona cok isindi. icimi kipir kipir yapiyor. Yaklasik 4 aydir taniyorum, yine yaklasik 3 aydir beraberiz. Yeni bir iliski yani. Gunden gune onu daha da cok sevdigimi fark ediyorum ve artik korkmaya basladim. Sanki hersey guzelken, bir anda iliskimiz bitecek ve ben yine ask acisi cekecekmisim gibi hissediyorum. Kalbimin kirilmasindan ve aci cekmekten cok korkuyorum. Sanki kendimi kaptirirsam hersey gucum tukenecek gibi hissediyorum. Bir taraftan da icim gidiyor. Butun gun kollarinda olmak istiyorum, onu opup, romantik ne varsa yasamak istiyorum. Bildiginiz pembe gozlukleri takip, liseli kizlar gibi sevimli bi ask yasamak istiyorum.:17: Ama kendimi geri cekiyorum. Cunku korkuyorum :(

Benim durumumda olan var mi?
Buyuk acilar yasadiktan sonra baska biriyle en guzel askini yasayanlar var mi?
biraz cesarete ihtiyacim var sanirim. :18:

Evet var. Benim. Aynı şekilde 3 yıl bekledim önceki sevgilimde çok büyük acılar çektim. Senin gibi korktum, ettim başta. Nazar değdi 5-6 ay kadar felaket berbat dönemler geçirdik. Birbirimize etmediğimiz hakaret kalmadı ama dün bir şey oldu ve ilk günkü gibi olduk. Şu an çok mutluyuz :nazar: Allahım nazar değdirme nolur diyorum. Ama inan hala korkuyorum içten içten ya eskisi gibi olursak diye ya yine nazar değerse diye. Yani yaşadığın kaygı çok doğal. Ama bu adamla kim ne derse desin o kadar mutluyum ki, onun kolları bana cennet, dudakları alev alev... :16:

yeni konun hayırlı olsun:16:

yalnız sevmek, aşık olmak ve korkmak fiileri yan yana hoş durmuyor hiç, at korkularını, bırak kaygılarını akıntıya kapıl hayatın sana açtığı o sonsuz kapıların ardında neler olduğunu izle tasasızca. aşk acısı çektin ve o anda hayat sana korkutucu geliyordu belki de sonsuza dek yalnız kalacağını düşündün kimi anlarda ama korktuğun gibi olmadı ve kalbin yeniden çarpıyor bir başkası için. diyelim ki en kötü senaryo gerçekleşti ve hüsranla sonuçlandı bu ilişki de ne çıkar? artık biliyorsun ki ilişkiler terk eder insanı ama aşk ve sevgi o hep seninledir ve sana yakın bir ruhla karşılaştığında yeniden atacaktır kalbin önceki acıları hiç yaşamamışçasına. ondan keyfini sür:) mutluluğunu gölgeleme anlamsız kaygılarla.

Evet var. Benim. Aynı şekilde 3 yıl bekledim önceki sevgilimde çok büyük acılar çektim. Senin gibi korktum, ettim başta. Nazar değdi 5-6 ay kadar felaket berbat dönemler geçirdik. Birbirimize etmediğimiz hakaret kalmadı ama dün bir şey oldu ve ilk günkü gibi olduk. Şu an çok mutluyuz :nazar: Allahım nazar değdirme nolur diyorum. Ama inan hala korkuyorum içten içten ya eskisi gibi olursak diye ya yine nazar değerse diye. Yani yaşadığın kaygı çok doğal. Ama bu adamla kim ne derse desin o kadar mutluyum ki, onun kolları bana cennet, dudakları alev alev... :16:

Ne zamandir berabersiniz? 5-6 aydan sonra herseyin duzelmesine sevindim (: umarim hep boyle yolubda gider.

yeni konun hayırlı olsun:16:

yalnız sevmek, aşık olmak ve korkmak fiileri yan yana hoş durmuyor hiç, at korkularını, bırak kaygılarını akıntıya kapıl hayatın sana açtığı o sonsuz kapıların ardında neler olduğunu izle tasasızca. aşk acısı çektin ve o anda hayat sana korkutucu geliyordu belki de sonsuza dek yalnız kalacağını düşündün kimi anlarda ama korktuğun gibi olmadı ve kalbin yeniden çarpıyor bir başkası için. diyelim ki en kötü senaryo gerçekleşti ve hüsranla sonuçlandı bu ilişki de ne çıkar? artık biliyorsun ki ilişkiler terk eder insanı ama aşk ve sevgi o hep seninledir ve sana yakın bir ruhla karşılaştığında yeniden atacaktır kalbin önceki acıları hiç yaşamamışçasına. ondan keyfini sür:) mutluluğunu gölgeleme anlamsız kaygılarla.

Atlantisim ne guzel yazmissin yine. Dogru soyluyorsun. Sevgi insanin icinde ve sen izin verdiginde mutlaka sevgini verecek birini bulabiliyorsun. Ama iste bu korku.. Ama haklisin korkmamam, cok fazla beklentiye girmeden, onunla gecirdigim guzel olan her andan keyif almam gerekiyor. Beni en cok bozan ne biliyor musun? Kendimde degisimler goruyorum. Yani iliskilere bakis acimda vs. ben daha once kimseyle evlenmeyi dusunmemistim ama dun soyle birsey oldu. Bana gitar caliyordu ve bi an icimden "oglumuz da acaba babasi gibi gitar calar mi?" Diye gecti. Daha once kimseyle boyle birsey ne dusunmustm ne icimden gecmisti. Simdi bu kisiyle boyle olunca da korkmaya basladim. Onunla icten ice bi gelecek hayali kuruyorum. Gercekten istem disi, icimden geciyor. Bunu yasayip kendimi kaptirmak, sonrasinda da husrana ugramak istemiyorum :(

Ne zamandir berabersiniz? 5-6 aydan sonra herseyin duzelmesine sevindim (: umarim hep boyle yolubda gider.

2 gün önce bir yıl oldu bizim canım. Evet çok kötü bir dönemdi birbirimizi affedemedik hatalarımızdan dolayı. Hep daha çok kavga ettik ama bu noktadayız şimdi :nazar:

Bence bu korkuyla yaşama. Çünkü sen kaptırmak istemesende kaptırırsın eğer gerçekten aşıksan ve bu yaptığın ona karşı duvar örmene neden oluyor. Ben de çok örmüşüm bu sevgilime karşı. Bir saldım ki duygularımı serbest bıraktım ki yüreğim doldu taştı, ağır geldi ama kendini kısıtlamaktan çok daha güzel bir his. Aşkı tamamıyla hissedebiliyorsun, derinden hissedebiliyorsun

Dilerim seni üzecek gibi olmaz sonu

Ama sen bugünü yaşamaya bak yarını düşünerek bugünleri mahvetme...

2 gün önce bir yıl oldu bizim canım. Evet çok kötü bir dönemdi birbirimizi affedemedik hatalarımızdan dolayı. Hep daha çok kavga ettik ama bu noktadayız şimdi :nazar:

Bence bu korkuyla yaşama. Çünkü sen kaptırmak istemesende kaptırırsın eğer gerçekten aşıksan ve bu yaptığın ona karşı duvar örmene neden oluyor. Ben de çok örmüşüm bu sevgilime karşı. Bir saldım ki duygularımı serbest bıraktım ki yüreğim doldu taştı, ağır geldi ama kendini kısıtlamaktan çok daha güzel bir his. Aşkı tamamıyla hissedebiliyorsun, derinden hissedebiliyorsun

Dilerim seni üzecek gibi olmaz sonu

Ama sen bugünü yaşamaya bak yarını düşünerek bugünleri mahvetme...

Bende sanirim korkuyu, sunu bunu bi kenara birakip, icimden geldigi gibi yasamak istiyorum.
Derler ya erkekler deli gibi asik olup zamanla akillanirlar, kadinlar akilli asik olup, zamanla delirirler diye, sanirim cok dogru bi soz:D
Ne diyim.. Allah sonumuzu hayir etsin..

Atlantisim ne guzel yazmissin yine. Dogru soyluyorsun. Sevgi insanin icinde ve sen izin verdiginde mutlaka sevgini verecek birini bulabiliyorsun. Ama iste bu korku.. Ama haklisin korkmamam, cok fazla beklentiye girmeden, onunla gecirdigim guzel olan her andan keyif almam gerekiyor. Beni en cok bozan ne biliyor musun? Kendimde degisimler goruyorum. Yani iliskilere bakis acimda vs. ben daha once kimseyle evlenmeyi dusunmemistim ama dun soyle birsey oldu. Bana gitar caliyordu ve bi an icimden "oglumuz da acaba babasi gibi gitar calar mi?" Diye gecti. Daha once kimseyle boyle birsey ne dusunmustm ne icimden gecmisti. Simdi bu kisiyle boyle olunca da korkmaya basladim. Onunla icten ice bi gelecek hayali kuruyorum. Gercekten istem disi, icimden geciyor. Bunu yasayip kendimi kaptirmak, sonrasinda da husrana ugramak istemiyorum :(

jerryim; korksan da korkmasan da her şey olacağına varıyor. bunlar da tatlı hayaller, sonu gelse de gelmese de belirsiz geleceğin kaygısını şu anına taşıma derim ben naçizane tavsiye olarak:) bak ne demiş üstad özdemir asaf; "'kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an. bozmadım." ölüm gerçeği var diye o zaman yaşamaktan da mı vazgeçelim yani:) demek ki sana evlenmeyi düşündürecek bir bakışı, bir duruşu belki bir sözü olmuş, belki aynı hisleri o da hissetti o anda daha çok yenisiniz bekle bakalım hayat sana neler sunacak. şunu da söylemeliyim son ilişkim zaten kabus gibiydi onu bir kenara bırakalım ondan önce sonu gelmese bile korkusuzca yaşadım ve hiç pişman olmadım yaşadıklarım için. sonunda acı da çekmedim bu denli çünkü en azından yıllarım mutlu geçti, güzel günlerim oldu.

Canım aşka kollarını sonsuz aç derim ben..
Ne varsa yaşanacak, seni mutlu edecek koşa koşa yaşa.
Karşı taraftan olumsuz bir şey görünce de gardını al.
Diğer türlü kendine de ona da zehir edersin tazecik aşkını. :31:

Sevmekten korkulur mu hiç ? Onunla geçirdiğin zamanın tadını çıkar :))
Zaten şuan ne kadar korksan bile bir saatten sonra kendine engel olamıyorsun olamazsında zaten kalbin attıkça
:31:

Kizlar hepiniz cok haklisiniz :16:
Gecmiste olan bitenle insanin yeni iliskisine yon vermeye calismasi ne kadar sacma. Icimden geldigi gibi yasamaya calisacagim, abartmadan :37: Ilham olsun diye de Nev den "sevmekten kim usanir?" sarkisini dinliyorum :103:

Ben... 6 yıllık ilişkim vardı çok seviyorum sanmıştım. Aldatıldım. Meğer ben 6 yıl 3 maymunu oynamışım.
2 yıl hayatıma kimseyi almadım. Taa ki eski işime geri dönene kadar.
Eski iş arkadaşıma 1 ay sonra aşık oldum. Hem de evlilik mi?,aşık olmak mı? ASLA dediğim anda :61:
Güven problemini karşı taraf yendirebilir ancak.
Onun tutumu çok çok önemli bu nokta da.
Allah'tan ben şanslıydım çünkü şimdi ardımda dağ gibi duran bir adam var ve ben gözlerimi kapatıp bırakabiliyorum kendimi onun kollarına.
:nazar:

Back
X