Yeniden sevmek istiyorum , yeniden aşık olmak ...

Bana gelincede eğer senin yaşadığın şehirde yaşamak istiyorsan ev al oluyor.Çeyizine tabak çanak alacağına tv,ç.makinesi vs.. al diyor.:47:
:53::53::53:

İşte klasik bir "EŞŞEKKK'e değer verip fazla arpa verirsen kendini yarış atı sanır" vakası...

Rica ederim arkana bakmadan kaç kurtul bu orman ürününden...
sıfırdan başlamak istiyorum kızlar..Aşkı da, sevgiyi de , saygıyı da yeniden bulmak ve sıfırdan aşkı tatmak istiyorum..:16:
Çok isabetli bir karar...Bir daha ki ilişkinde "saygı" yı aramayı da eksik etme ama:34:
Ayrılmayı denedim fakat tam konuşmam bitiyor,tamam ayrıldık diyorum..Bana bir şey olursa üzülme,bu evden cenaze çıkacak vs diyor korkuyorum..
Tam 2 defa böyle yaptı..Şaşırdım kaldım ..
Artık sesini bile duymak istemiyorum.. Son kavgamızda o kadar ki soğuttu beni..

Bu hanzodan soğumasan şüphe ederdim senin adına....
Hiç bir halt yapmaz meraklanma...

Bir daha öyle dediğinde "tamam ben de katılır bir fatiha okurum" de...Kolay değil öyle o işler...

Lütfen kaç kurtul..Vebali boynuna falan değil, sen elinden gelenin en iyisini yapmışsın...
Vicdanını rahat tut ve önüne bak..
Herkes kendi hayatından sorumludur...

merhaba bayanlar..
söze nereden,nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Hayatımda 5 yılı aşkın süredir biri var.Bir dargın bir barışık yürüttük işte..
İlk yıllar hep ben peşinden koştum,sevdim ve bekledim..Tam umudu kesmişken o geldi bu defa ..
Çok kavga etmemize rağmen,çok da güzel şeyler yaşadık ama artık gerçekten yoruldum..
:31:
Neden mi ? Çünkü çok farklı insanlarız .. O tam bir doğu kültürüyle yetişmiş ,bense ondan çok farklı.
Artık diksiyonu bile beni rahatsız etmeye başladı.. Doğuluları küçümsemek değil niyetim yanlış anlaşılmasın lütfen..
Geleceğe dair hiç bir adım yok..İnşaatta çalışıyor,aldığı parayı har vurup harman savuruyor.
Bana gelincede eğer senin yaşadığın şehirde yaşamak istiyorsan ev al oluyor.Çeyizine tabak çanak alacağına tv,ç.makinesi vs.. al diyor.
:47:
5 yıldır bana 1 defa hediye aldı biliyor musunuz ? Bir defa da çiçek..
Maddiyata önem vermem fakat benim onu hediyelere boğduğum dönem de o bana tek zerre bir şey almadı..
5 yılın verdiği samimiyetle saygı diye bir şey bırakmadı ..
Örn ;''ağzına tükürürüm senin'',''ağzını burnunu dağıtırım senin'',sinirlendiği kavga anlarında ''sen kim oluyorsun oğlum'' vs..
:45:
sıfırdan başlamak istiyorum kızlar..Aşkı da, sevgiyi de , saygıyı da yeniden bulmak ve sıfırdan aşkı tatmak istiyorum..
:16:
Birini bulduğum veya başkasını da sevdiğim de yok..Bir başkası için birini silmek bana göre bir davranış değil..
Hani olur da böyle düşünenler olursa bilsinler..
Ayrılmayı denedim fakat tam konuşmam bitiyor,tamam ayrıldık diyorum..Bana bir şey olursa üzülme,bu evden cenaze çıkacak vs diyor korkuyorum..
Tam 2 defa böyle yaptı..Şaşırdım kaldım ..
Artık sesini bile duymak istemiyorum.. Son kavgamızda o kadar ki soğuttu beni..

Ne yapmalıyım kızlar.. İnanın bu çelişki bana kafayı yedirecek ...
:43::2:

Her seyın var bızamanı var benc zamanı gelınce sende ayrılıp alısırsın yahu olmadı aılene yakınoturursun

bende ayrılmayı denediğimde
yarın eve gidip evdekilerle vedalaşıyorum
artık cenazeme gelirsin diyor
çok da değerli biri aslında
sevemiyorum
aynen senin gibi
eskiden ben koştum peşinde
ama
sevemiyorum şimdi....

Tatlım senin yaşadıklarına benzer benim de çok yakın bir arkadaşımın başından geçti.Onun da 4 yıllık bir ilişkisi vardı.Çok aşıktı, çok sevdiler birbirlerini, senelerce ayrıl barış ,bir küs bir birlikte sürdürdüler ama bitiremediler bir türlü.Ne zaman ayrılmaya yeltense sensiz bir köşemde ölürüm diyordu.Ama çocuğun senin sevgilindeki gibi dengesiz tavırları vardı.Kavga anında gözü dönüyor ve ağzına geleni söylüyordu..Bu en önemli şeyi yani saygıyı bitiyor ki ondan sonra da sevginden ne bir şey anlıyorsun ne de tam olarak kendini verebiliyorsun..O da aynı şekilde bir kere mi ne hediye aldı.Sonunda ne mi oldu? Tabi ki senin sevgilin için demiyorum yanlış anlama ama madem bu kadar benziyorsunuz söylemek istedim.Bu tür erkeklerde bir eksiklenme, kendi kendini hayıflama durumu oluyor.Boşuna değil sana ''ağzını kırarım'' gibi laflar etmesi.Yetersizliğini hissediyor ki bir kadına bunları söylüyor.O arkadaşım da bir gün sevgilisiyle tartışırken, hem de anlamsız ve küçük bir mevzudan,çocuktan dayak yedi.Kızı önce yere atmış sonra da yüzüne vurmuş ki hayatında daha önce hiç yapmadığını söylemiş,Olabilir.Bu bir özür mü, bir bahane mi? Kesinlikle değil...Yıpranmışsan, aradaki saygı tükenmiş ve artık ilk başta sevdiğin yanlarını göremez olmuşsan, en küçük kusurları batmaya başlamışsa bil ki dejenere bir ilişki vardır ve kesinlikle bir geleceği olmaz.Seni anlıyorum.5 senenin verdiği birikmişliği, emeği , alışkanlıkları bir çırpıda atmak kolay değil.Ama zaten bu bir süreç.Bir günde bu hale gelmediniz.Demem o ki devir artık mantık devri.Ne kalbinin ne de aklının onay verdiği bir ilişkiyi yok yere ayakta tutmaya hiç çalışma tatlım.İkiniz için de daha güzel günler elbet doğacaktır...

Son düzenleme:
5 senede hangi aralıkta? 17-22 arasıysa çok sıkıntı olmaz:)

seni mutlu etmek için uğraşmayan biri seni seviyor olamaz intihar ederim tehditi sevdiğini kanıtlamaz, kaybetmeye tahammülsüzlüğünü gösterir. ayrıca da yapmaz. yapacak olsa sana böyle davranmazdı zaten. yalnız satırarasında bir yorumunu gördüm ..1 kolye ve bir bileklik.. altın veya gümüş de değil..bana verdiği değer aslında 2 liralık teneke.. bu da pek hoş bir düşünce tarzı değil onu da söylemeden geçemedim. zaten inşatta çalışıyor demişsin..

5 senede hangi aralıkta? 17-22 arasıysa çok sıkıntı olmaz:)

seni mutlu etmek için uğraşmayan biri seni seviyor olamaz intihar ederim tehditi sevdiğini kanıtlamaz, kaybetmeye tahammülsüzlüğünü gösterir. ayrıca da yapmaz. yapacak olsa sana böyle davranmazdı zaten. yalnız satırarasında bir yorumunu gördüm ..1 kolye ve bir bileklik.. altın veya gümüş de değil..bana verdiği değer aslında 2 liralık teneke.. bu da pek hoş bir düşünce tarzı değil onu da söylemeden geçemedim. zaten inşatta çalışıyor demişsin..

ben maddi anlam da bir beklenti içinde olsam hep bana bir şeyler yapsın,alsın isterdim hanımefendi..
onun iyi bir işe girmesi,kursa gitmesi için elimden geleni yaptım,aöf'den okumasını istedim ve daha neler neler.
fakat kendisi gitmediği, önemsemediği için sonuç inşaat..

bu erkeğin hayatında sadece var olmak için değil kadını olmak yani ona yön verip,hayatını düzene sokan kişi olmak istedim fakat olmadı.
birini maddi olanaklarıyla değerlendirmek,sevmek ve evlenmek istesem yemin ederek söylüyorum şu ana kadar işi iyi ve kariyer sahibi biriyle evli ya da nişanlı olurdum.
çok değil bir kağıda benim adımı yazsa emek vererek , ya da bir tane gül alsa ,ya da bir şiir okusa gözlerime bakarak bu bana yetecek şeyler.

birini mutlu etmek , onun için bir şeyler düşünmek ve yapmak yaşattığım için yaşamak istedim..
inanın o insana verdiğim değeri ve yaptığım şeyleri düşündükçe birşeyleri hakettiğime inanıyorum.
:47:.

Back
X