Merhaba sevgili arkadaşlar, ben 21 yaşında bir öğrenciyim. sorunum belki de hepinizin zaman içinde yaşamış olduğu çoğunuza göre basit ama bana göre ömürden ömür çalan bir dert. ben ilk defa sevdiğim gerçekten aşık olduğum beni o kısacık süre içinde sadece mesajlaryla bile mutlu eden insan tarafından terkedildim. ve çok uzun zaman önce oldu bu. yaklaşık 1 sene önce. o günden sonra asla eskisi gibi olamadıım. çünkü onu ne kadar sevdiğimi tahmin bile edemezsiniz. ilk aşkım ilk sevgilimdi o benim. doğum günümden 4 gün sonra ayrıldı benden. yıktı beni. zaten başka bi şehire üniversiteye gitti. her gün onun face twitter profiline bakmaktan acaba bi sevgilisi var mı yok mu diye düşünmekten beynim yorulmuştu artık. unutmak için neler yapmadım ki , olmadı. telefonumda bilgisaayarımda onun resimleri, bakmaya bile doyamıyordum. ama o, beni bi kere bile aramadı, mutluydu çünkü. yokluğumu hiç hissetmedi. ben cesaretimi toplayıp ona mesaj attıım görseniz nasıl heyecanlıyım ama bir cevap bile yazmadı günlerce gecelerce ağladım. yemeden içmeden kesildim tam 12 kilo verdim. hastanelik oldum. psikoloğum majör depresyon geçirdiğimi söyledi. arkadaşlarım yurtta odama gelir kapıyı tıklatır ses yoksa intihar ettiğimden şüphelenir görevliye haber verirlerdi halbuki dışardaydım:) ha onun dışında derslerime çalışamıyordum hatta okulla bile gidemiyordum 1 dönemim uzadı bu yüzden.
geçen gün bu duruma son vermeye karar verdim. tabi bu karara bikaç kez mesaj atıp yine cevap alamamam da etki etti. bütün fotolarını sildim. mesajlarını onu bana hatırlataacak her şeyi sildim. ona yazdğım günlüğü yaktım. olmayacaktı. bi gün onun evlendiğini duyacaktım ya da sevgilisiyle görecektim vs. dün gece bunları düşünerek son kez ağladım. hıçkıra hıçkıra. ama kararım kesin 1 senem boşa gitti ama bundan sonrası böyle olmayacak.
bunların yanında beni korkutan bişey var. bir daha onunla olduğum dönemlerdeki gibi mutlu olabilecek miyim? onu sevdiğim gibi başkasını sevebilecek miyim? yoksa bir yanım bundan sonra eksik mi kalacak. lütfen yardımcı olun fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. sevgiler.
geçen gün bu duruma son vermeye karar verdim. tabi bu karara bikaç kez mesaj atıp yine cevap alamamam da etki etti. bütün fotolarını sildim. mesajlarını onu bana hatırlataacak her şeyi sildim. ona yazdğım günlüğü yaktım. olmayacaktı. bi gün onun evlendiğini duyacaktım ya da sevgilisiyle görecektim vs. dün gece bunları düşünerek son kez ağladım. hıçkıra hıçkıra. ama kararım kesin 1 senem boşa gitti ama bundan sonrası böyle olmayacak.
bunların yanında beni korkutan bişey var. bir daha onunla olduğum dönemlerdeki gibi mutlu olabilecek miyim? onu sevdiğim gibi başkasını sevebilecek miyim? yoksa bir yanım bundan sonra eksik mi kalacak. lütfen yardımcı olun fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. sevgiler.