yeniden sevmek mümkün mü?

hani bi söz var ya, BİR GÜN KARSINA ÖYLE BİRİ ÇIKAR Kİ DAHA ÖNCEKİLERİN NEDEN OLMADIĞINI O ZAMAN ANLARSIN'' seklinde biseydi.. ha iste aynen öyle oluyor sonrasında :)

çok çok çok isterim bunların olmasını. allaha dua ediyorum hep.

bunların olmasını istiyorsan ona hiç mesaj atma arama sorma..aklından tamamen çıkar ve hayatına yeni güzellikler kat.tabi onu unutmak için başka biriyle sevgili olmayada çalışma.karşındakine haksızlık etmiş olursun.sen zaten onu kafandan atmaya karar verip uygulamaya geçersen karşına çıkacak kişileride görürsün belkide gene aşık olursun aşık olunursun:17: facesini mecesinide karıştırma bakıp durma:34:

bunların olmasını istiyorsan ona hiç mesaj atma arama sorma..aklından tamamen çıkar ve hayatına yeni güzellikler kat.tabi onu unutmak için başka biriyle sevgili olmayada çalışma.karşındakine haksızlık etmiş olursun.sen zaten onu kafandan atmaya karar verip uygulamaya geçersen karşına çıkacak kişileride görürsün belkide gene aşık olursun aşık olunursun:17: facesini mecesinide karıştırma bakıp durma:34:[/QUOT
sevmediğim biriyle asla beraber olmam ki, onun beni üzdüğü gibi ben başkasını üzemem. geçen sene ayrılığın ilk haftalarında kafa dağıtmak için çok dışarı çıkardım yeni ortamlara girerdim devamlı. 1 ayda 20ye yakın teklif almıştım. deneyemedim. şimdi de olmaz. zamanı var belki de her şeyin.

hani bi söz var ya, BİR GÜN KARSINA ÖYLE BİRİ ÇIKAR Kİ DAHA ÖNCEKİLERİN NEDEN OLMADIĞINI O ZAMAN ANLARSIN'' seklinde biseydi.. ha iste aynen öyle oluyor sonrasında :)
umuyorum öyle olur. düşünüyorum da benim böyle kendimi kahretmemin sebebi yüzde elli onun yokluğuysa yüzde elli de başka birini bu kadar tutkuyla sevemeyecek olma korkusu. çünkü o his o mutluluk bambaşkaydı.

sevmediğim biriyle asla beraber olmam ki, onun beni üzdüğü gibi ben başkasını üzemem. geçen sene ayrılığın ilk haftalarında kafa dağıtmak için çok dışarı çıkardım yeni ortamlara girerdim devamlı. 1 ayda 20ye yakın teklif almıştım. deneyemedim. şimdi de olmaz. zamanı var belki de her şeyin.

evet herşeyin zamanı var.herşeyi unutmanında zamanı var ama sen zamana bırakmak yerine kendine 1 yıl eziyet çektirmişsin canım.12 kilo vermişsin psikolojin bozulmuş derslerin bozulmuş..bunlar çok ciddi durumlar.1 senede bile insan çok olgunlaşıyor gerçekten.belki sende geçen yıla göre olgunlaştığını hissediyorsun o yüzden unutma kararı almışsın:) inşallah seneye bu zamanlar hayatında yepyeni güzellikler olur bu günleri hatırlamazsın bile

evet herşeyin zamanı var.herşeyi unutmanında zamanı var ama sen zamana bırakmak yerine kendine 1 yıl eziyet çektirmişsin canım.12 kilo vermişsin psikolojin bozulmuş derslerin bozulmuş..bunlar çok ciddi durumlar.1 senede bile insan çok olgunlaşıyor gerçekten.belki sende geçen yıla göre olgunlaştığını hissediyorsun o yüzden unutma kararı almışsın:) inşallah seneye bu zamanlar hayatında yepyeni güzellikler olur bu günleri hatırlamazsın bile
evet zor günler geçirdim. allah öyle bi dönemi düşmanımın başına vermesin, gerçekten.kaç kez intihar düşündüm. beni intihardan alıkoyan tek şey ise onun bana yeniden dönme ihtimaliydi. şu psikoloiye bakar mısınız, o şerefsiz bana bir cevap bile yazmazken ben onun için yaşıyorum, ya da onun için ölüyorum... neyse ki şu an daha akıllıca bakıyorum. gerçekten beddua etmeyi sevmem ama onun mutsuz olmasını istiyorum. inşallah benim çektiklerimin on katını çeker anlar o zaman, beni hatırlar, ne yaptım diye düşünür.
bu arada teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, eksik olmayın.:)

hayır. ayrıldıktan sonra başka bi şehirde okumaya gitti. mesajlarıma cevap bile yazmadı görüşmek şöyle dursun:)

o zaman lutfen aptallik etme. hayatini platonik bi askla gecirecek halin yok. seninle ilgilenen insanlara sans ver. bu kisiye de ilk görüşte asik olmamissindir herhalde. zamanla tanidikca sevdigini dusunursek ayni sekilde baska birini de seveceksin sonra diyeceksin ki ah ben ne salakmisim :) tecrübe konusuyor burada:)

Seversin niye sevemeyesin o kim ki şu koca dünyada :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk ask..ilk umutlar...ilk hayaller...herseyin ilki özeldir. ..o yüzden bu kadar üzüldün..ilk defa kalbin kırıldı.
O gune kadar kapattığin kapiyi ilk kez o acti.uzuntun ve ofken bundan...sana teselli sözleri soylemeyecegim...cunku onu gerçekten sevdiysen gerçekten unutamayacaksin...daha iyilerini bulucaksin belki ama o aci orda kalicak...
Sansliysan bir kere daha seversin...sunuda düşün o kisi bunu hak etmedi.keske hakeden biri ciksaydi ama olmadi....o mutlu sende mutlu ol..senin uzulmen msj atman onun umrunda değil. ..erkekler neden bu bukadar vicdansiz iste bunu anlamıyorum. ..

Sewersinn güzelimm sewersinn..
Daha 21 yaşındasınn ooo karşına daha neleri çıkacak..
O seni çoktan unutmuştur bile emin ol..
Yeni başlangıçlar her zaman iyidir, ilaçtırr..
Bunlarda geçicek elbett..
Tek erkek o değil dünyada..
Ona ait her şeyii ortadan kaldırman çok iyi olmuşş tebrik ederimm..

Evet hepimiz yaşamışızdır bunları, aynı şekilde yaşamışız senle. Benim ilkte üni.de terk-i diyar etmişti. O günlerimi hatırlattın bana. Gerçekten zordu. Çünkü koşulsuz bi güven ve sevgi oluşuyor o yaşlarda hele de ilkse...Ama inan bana ona olan sevgim sevgi miymişş ? diyeceksin. Allah ne verirse hayırlısını versin. Bi gün oda çok pişman olacak ama sen çoktaaan gitmiş olacaksın.

İlk ask falan hepsi unutulyor canim bende 21-22yasinda ilk asik olmustum ayrildigimizda kendime zor gelmistim..simdi 30yasindayim yine asik olmustum ama terketti beni..bu kez agir yikim yasadim ama..ilki aklima bile gelmiyor ikinciyi yasayinca..ucuncude esim olur umarimda hepsini unutturur ;) hic umursama ne guzel gencsin yeni bi arkadasin olsun belki iliskiye dogru gidebilcek biri olur hayatinda ve bunu sadece ilk olarak hatirladiginla kalirsin umarim ;) ama sevmek herzaman her yasta mumkun yeterki o kisi karsina ciksin tabi gecmisi dusunmemekte onemli yoksa gelecege zor yol alirsin..

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ediyorum. hepiniz beni umutlandıran yazılar yazmışsınız. umarım her şey hepimiz için çok iyi olur. tekrardan hepinize teşekkür ederim, sevgiler.:)

Oohooo canimya senin daha karsina neleri cikar...sen bir kere bile gozunu kirpmadan seni terkeden herifemi aşk duycaksn ...yasin daha okadar kucukki bunlari zamanla anlarsn ..ilerde inanki bu durumlara gulup geciceksin. ...ben ilk kez seviyorum die haykircaksin karsinda sana deger verene zamani gelince.hatta daha once hic sevmedigi bile damarlarinda hissediceksin..suan cok guzel bir adim atarak sayfa acmissin kendine..harika bir adim gercekten.....sakin arama mesaj atma sana deger vermiyenle isin olmasn hic ..tekrar soluyorum..barış kendinle hemen..kaybettigin zamana da acıma ...daha cok zaman kaybedicektin belki bu kararı vermeseydin bunu düşün...aynaya bak ve sunu soyle kendine "BENI KIMSE uzemeZ......" yap bunu

Back
X