Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok çok isterim bunların olmasını. allaha dua ediyorum hep.
bunların olmasını istiyorsan ona hiç mesaj atma arama sorma..aklından tamamen çıkar ve hayatına yeni güzellikler kat.tabi onu unutmak için başka biriyle sevgili olmayada çalışma.karşındakine haksızlık etmiş olursun.sen zaten onu kafandan atmaya karar verip uygulamaya geçersen karşına çıkacak kişileride görürsün belkide gene aşık olursun aşık olunursunfacesini mecesinide karıştırma bakıp durma
[/QUOT
sevmediğim biriyle asla beraber olmam ki, onun beni üzdüğü gibi ben başkasını üzemem. geçen sene ayrılığın ilk haftalarında kafa dağıtmak için çok dışarı çıkardım yeni ortamlara girerdim devamlı. 1 ayda 20ye yakın teklif almıştım. deneyemedim. şimdi de olmaz. zamanı var belki de her şeyin.
umuyorum öyle olur. düşünüyorum da benim böyle kendimi kahretmemin sebebi yüzde elli onun yokluğuysa yüzde elli de başka birini bu kadar tutkuyla sevemeyecek olma korkusu. çünkü o his o mutluluk bambaşkaydı.hani bi söz var ya, BİR GÜN KARSINA ÖYLE BİRİ ÇIKAR Kİ DAHA ÖNCEKİLERİN NEDEN OLMADIĞINI O ZAMAN ANLARSIN'' seklinde biseydi.. ha iste aynen öyle oluyor sonrasında :)
sevmediğim biriyle asla beraber olmam ki, onun beni üzdüğü gibi ben başkasını üzemem. geçen sene ayrılığın ilk haftalarında kafa dağıtmak için çok dışarı çıkardım yeni ortamlara girerdim devamlı. 1 ayda 20ye yakın teklif almıştım. deneyemedim. şimdi de olmaz. zamanı var belki de her şeyin.
evet zor günler geçirdim. allah öyle bi dönemi düşmanımın başına vermesin, gerçekten.kaç kez intihar düşündüm. beni intihardan alıkoyan tek şey ise onun bana yeniden dönme ihtimaliydi. şu psikoloiye bakar mısınız, o şerefsiz bana bir cevap bile yazmazken ben onun için yaşıyorum, ya da onun için ölüyorum... neyse ki şu an daha akıllıca bakıyorum. gerçekten beddua etmeyi sevmem ama onun mutsuz olmasını istiyorum. inşallah benim çektiklerimin on katını çeker anlar o zaman, beni hatırlar, ne yaptım diye düşünür.evet herşeyin zamanı var.herşeyi unutmanında zamanı var ama sen zamana bırakmak yerine kendine 1 yıl eziyet çektirmişsin canım.12 kilo vermişsin psikolojin bozulmuş derslerin bozulmuş..bunlar çok ciddi durumlar.1 senede bile insan çok olgunlaşıyor gerçekten.belki sende geçen yıla göre olgunlaştığını hissediyorsun o yüzden unutma kararı almışsın:) inşallah seneye bu zamanlar hayatında yepyeni güzellikler olur bu günleri hatırlamazsın bile
hayır. ayrıldıktan sonra başka bi şehirde okumaya gitti. mesajlarıma cevap bile yazmadı görüşmek şöyle dursun:)