Tüp Bebek Merkezleri Yeniden tüp bebek denemeye karar verdim. Ama yeni bir merkez istiyorum nereyi secmeliyim

Aynı durumdayım, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Hangi şehirdesiniz?

+1.ben de varim.bursadayim.ikisi de ozelde ve ikisinde de hamile kalamadn bitti surec..tavsiye istiyorum bn de

Ben İzmir'den İrembe de denedim Dr Kaan bozkurt ama çokda memnun kalmadım açıkçası.simdi İstanbul yada Kıbrıs'ı düşünüyorum.sizce ne yapsam

Ben İzmir'den İrembe de denedim Dr Kaan bozkurt ama çokda memnun kalmadım açıkçası.simdi İstanbul yada Kıbrıs'ı düşünüyorum.sizce ne yapsam
Neden memnun kalmadınız? Çok öneriyorlar kaan bozkurtu aslında. Ben ali öner Erdoğdu ya başladım yeni. Bakalım memnun kalırım inşallah

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite 😊😊😊Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Eğer kafasında doktor belirleyemeyen,soru işaretleri olanlar varsa kesinlikle Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt tavsiye ederim.

Merhabalar arkadalr, umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. Ben de bugün dr kaan bozkurtla tedaviye başladım, ben çok memnun kaldım kaan beyden, bir ay evvel ücretsiz ön görüşme yapmıştık, adette çağırdı bugün ilaçlara başladık, yaklaşımı çok iyi, tetkikleri tedaviyi açıklaması vs vs. Ekibinden de kendinden de çok memnun kaldım. Süerçleri yazadım size de inşaallah

Kaan bey benim de doktorumdu ilk deneme de 2transferim oldu ikisi de negatif oldu.Kaan beye cok guvendigim icin 2yil sonra tekrar onda Denemek istedim ve tedaviye basladik ,ilaclara basladiktan sonra kendisi izinliyken Ismal bey ile kontrolum oldu bende polip gordu ,Kaan beye iletildi yumurta toplamadan sonra sordum polip ne oldu diye polip degilmis dedi .Dondurulmus transfer hazirliginda hastaneden ayrildi Umit hanima gectigimde kontrolde cikolata kistimin oldugunu ogrendim ve sok oldum .Ayni goruntuye Kaan bey hicbirsey Yokmus gibi davrandi ,butun guvenim yok oldu malesef.
Irenbedeki donmuslari transfer ettiricim mecburen, tutmazsa Istanbul bahceci yada memorial ile gorusecegim .
Izmirdeki doktorlara guvenim kalmadi malesef.

merhaba hanımlar bende yeni merkez arayan arkadaşlarıma bahçeci kliniğini önerebilirim gerçekten işlerinin hakkını veriyorlar

ben kaan hocanın hastasıydım.. çok memnun kaldım.. ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.. Ona gelen hastalarla muayene sırasını beklerken sohbet ediyordum.. 8.kez tüp bebek denemesi yapıp olumlu sonuç almamış, kaan hocayla emeline kavuşanlar vardı..

Merhaba
Bende ilk denemeyi Kaan Bozkurt la yaptım ve kesinlikle hiç memnun kalmadım. 2. için araştırma yapıyorum siz kimde karar kıldınız ?

Aret kamar Nurettin bey Olumsuz sonuçlandı ama gene ona gideceğim, mükemmel bir doktor ve güven veren bir kurum ..

Back
X