Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir'i dene yada İstanbul bahcesehir+1.ben de varim.bursadayim.ikisi de ozelde ve ikisinde de hamile kalamadn bitti surec..tavsiye istiyorum bn de
Manisa sizAynı durumdayım, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Hangi şehirdesiniz?
2defa tüp bebek denedim olumsuz oldu yeniden denemeye karar verdim Manisa'da yaşıyorum.bildiginiz iyi bir doktor var mı?
Neden memnun kalmadınız? Çok öneriyorlar kaan bozkurtu aslında. Ben ali öner Erdoğdu ya başladım yeni. Bakalım memnun kalırım inşallahBen İzmir'den İrembe de denedim Dr Kaan bozkurt ama çokda memnun kalmadım açıkçası.simdi İstanbul yada Kıbrıs'ı düşünüyorum.sizce ne yapsam
Çok ilgilenmediğini ve bilgilendirme yapmadığını düşünüyorumNeden memnun kalmadınız? Çok öneriyorlar kaan bozkurtu aslında. Ben ali öner Erdoğdu ya başladım yeni. Bakalım memnun kalırım inşallah
Anladım, ben kendisine gitmedim ama herkes memnunuz diyordu şaşırdım o yüzdenÇok ilgilenmediğini ve bilgilendirme yapmadığını düşünüyorum
Kaan bey benim de doktorumdu ilk deneme de 2transferim oldu ikisi de negatif oldu.Kaan beye cok guvendigim icin 2yil sonra tekrar onda Denemek istedim ve tedaviye basladik ,ilaclara basladiktan sonra kendisi izinliyken Ismal bey ile kontrolum oldu bende polip gordu ,Kaan beye iletildi yumurta toplamadan sonra sordum polip ne oldu diye polip degilmis dedi .Dondurulmus transfer hazirliginda hastaneden ayrildi Umit hanima gectigimde kontrolde cikolata kistimin oldugunu ogrendim ve sok oldum .Ayni goruntuye Kaan bey hicbirsey Yokmus gibi davrandi ,butun guvenim yok oldu malesef.Ben İzmir'den İrembe de denedim Dr Kaan bozkurt ama çokda memnun kalmadım açıkçası.simdi İstanbul yada Kıbrıs'ı düşünüyorum.sizce ne yapsam
MerhabaÇok ilgilenmediğini ve bilgilendirme yapmadığını düşünüyorum
Merhaba
Bende ilk denemeyi Kaan Bozkurt la yaptım ve kesinlikle hiç memnun kalmadım. 2. için araştırma yapıyorum siz kimde karar kıldınız ?